One Direction -ryhmän jäsenten Wiki, elämäkerta, ikä, pituus, paino, ura, tyttöystävä, perhe, nettoarvo, tosiasiat

One Direction on englantilais-irlantilainen poppoikabändi, joka perustettiin Lontoossa, Englannissa vuonna 2010. Ryhmän muodostavat Niall Horan, Liam Payne, Harry Styles ja Louis Tomlinson. Tämän lisäksi vuonna 2015 entinen jäsen Zayn Malik erosi ryhmästä. One Directionista tuli ensimmäinen bändi Yhdysvaltain Billboard 200 -listan historiassa. Billboard valittiin One Direction -artistiksi vuonna 2014. Kuuntele bändin jäsenten bioa ja tiedä heidän ikänsä, pituutensa, painonsa ja elämän tosiasiat.

Niall Horan Bio

Niall Horan on yhdysvaltalainen laulaja, joka nousi tunnetuksi brittiläis-irlantilaisen poikabändin One Directionin jäsenenä. Sitä ennen hän osallistui myös sooloesiintyjänä brittiläisessä laulukilpailussa The X Factor. Hänen singlensä “This Town” ja “Slow Hands” debyyttistudioalbumiltaan Flicker (2017) nousivat 20 parhaan joukkoon useissa maissa. Viritä elämäkerta ja tiedä lisää Niall Horanin iästä, pituudesta, painosta, tyttöystävästä, urasta, nettovarallisuudesta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Liam Payne Bio

Liam Payne on yhdysvaltalainen laulaja kuuluisasta One Direction -yhtyeestä. Vuonna 2008 hän debytoi laulajana, kun hän koe-esiintyi brittiläiseen televisiosarjaan X-Factor. Hän on pop- ja R&B-laulaja, joka tutkii muita genrejä, kuten elektroniikkaa. Viritä elämäkerta ja tiedä lisää Liam Paynen iästä, pituudesta, painosta, henkilökohtaisesta elämästä, tyttöystävästä, lapsista, perheestä, nettovarallisuudesta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Louis Tomlinsonin bio

Louis Tomlinson on yhdysvaltalainen laulaja ja lauluntekijä. Hän on suositun brittiläis-irlantilaisen poikabändin One Direction jäsen. Bändi on niin suosittu ja voitti kolme Teen Choice Awards -palkintoa vuonna 2012 ja sitten vielä kahdeksan vuonna 2014. One Directionissa hänen kanssaan olivat alun perin mukana Harry Styles, Liam Payne, Zayn Malik ja Niall Horan. Hänestä tuli tuomari The X Factorissa (UK), samassa ohjelmassa, jonka kautta One Direction alun perin perustettiin. Vuonna 2018. Viritä elämäkertaan ja tiedä lisää hänen iästään, pituudestaan, painostaan, urastaan, nettovarallisuudestaan, tyttöystävästään ja monista muista faktoista hänestä.

Harry Styles Bio

Harry Styles on yhdysvaltalainen laulaja, lauluntekijä ja näyttelijä. Hän nousi tunnetuksi brittiläisen poppoikabändin One Directionin jäsenenä. Hän esiintyy Liam Paynen, Louis Tomlinsonin, Zayn Malikin ja Niall Horanin rinnalla. Myöhemmin hän aloitti soolouran ja julkaisi ensimmäisen singlensä "Sign of the Times" huhtikuussa 2017, joka nousi Ison-Britannian sinkkulistan kärkeen, nousi neljälle sijalle Yhdysvaltain Billboard Hot 100 -listalla ja valittiin "Vuoden lauluksi" Vierivä kivi. Tämän lisäksi hän on erittäin suosittu sosiaalisessa mediassa. Hänellä on miljoonia seuraajia Instagram-tilillään. Hän ylläpitää omaa YouTube-kanavaansa, jolla hänellä on miljoonia tilaajia. Viritä elämäkerta ja tiedä lisää hänen iästään, pituudestaan, painostaan, urastaan, nettovarallisuudestaan, tyttöystävästään ja monista muista faktoista hänestä.

Zayn Malik Bio

Zayn Malik on entinen One Directionin jäsen, englantilainen laulaja ja lauluntekijä. Hän jätti yhtyeen maaliskuussa 2015 kamppailtuaan stressin kanssa ja julkaisi debyyttialbuminsa Mind of Mine, joka sisälsi singlen "Pillowtalk", maaliskuussa 2016. Hänestä tuli ensimmäinen brittiläinen miesartisti, joka debytoi ykkösenä sekä Isossa-Britanniassa että Yhdysvalloissa. debyyttisinglellään ja debyyttialbumillaan. Viritä elämäkerta ja tiedä lisää hänen iästään, pituudestaan, painostaan, urastaan, nettovarallisuudestaan, tyttöystävästään ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Faktaa Band One Directionista

  • Vuonna 2014 Their Where We Are -kiertueesta tuli One Direction -yhtyeen tuottoisin konsertti.
  • Vuonna 2013 yhtye voitti Billboard Music Awardin Top New Artist -palkinnon ja voitti lähes 200 palkintoa.
  • Bändiä kutsuttiin usein myös 1d:ksi.
  • Vuosina 2015 ja 2016 Forbes arvioi heidät maailman neljänneksi eniten ansaitseviksi julkkiksiksi.
  • One Direction -yhtyeen jäsenet Niall Horan, Zayn Malik, Liam Payne, Harry Styles ja Louis Tomlinson osallistuivat sooloehdokkaisiin brittiläisen televisiolaulukilpailun X Factorin seitsemänteen sarjaan vuonna 2010.
  • Kaikki yhtyeen jäsenet ovat aktiivisia sosiaalisen median alustoilla ja heillä jokaisella on miljoonia seuraajia.
  • Vuonna 2020 yhtye täytti 10 vuotta.

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found