Offset Bio, Wiki, Nettovarallisuus, Pituus, Paino, Puoliso, Perhe, Faktat

Offsetin oikea nimi on Kiari Kendrell Cephus. Hänet tunnetaan ammatillisesti paremmin nimellä Offset. Hän on amerikkalainen räppäri ja lauluntekijä. Hän on hip hop- ja trap-musiikkitrion Migosin jäsen serkkunsa Quavon ja serkkunsa, kerran poistetun Takeoffin, kanssa. Hän on myös sijoittaja Esports-organisaatiossa FaZe Clanissa. Hänellä on miljoonia seuraajia Instagram-tilillään. Viritä elämäkerta ja tiedä lisää Offsetin iästä, pituudesta, painosta, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Poikkeama korkeus ja paino

Kuinka pitkä Offset on? Hän on 5 jalkaa 7 pitkä tai 1,74 metriä tai 174 cm pitkä. Hänen ruumiinsa mitat ovat 44-32-38 tuumaa. Hänellä on mustat silmät ja hiukset. Hän on myös fitnessfriikki.

Offset Wiki

OffsetWiki/Bio
Oikea nimiKiari Kendrell Cephus
NimimerkkiOffset
Kuuluisa AsLaulaja
Ikä28-vuotias
Syntymäpäivä14. joulukuuta 1991
SyntymäpaikkaLawrenceville, GA
SyntymämerkkiJousimies
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Korkeusnoin 5 jalkaa 7 tuumaa (1,74 m)
Painonoin 68 kg (149 lbs)
Runkotilastotnoin 44-32-38 tuumaa
Silmien väriMusta
Hiusten väriMusta
Kengännumero10 (USA)
puolisoCardi B
LapsetPoika: Jordan ja Kody

Tytär: Kalea Marie

NettovarallisuusNoin 700 000 dollaria

Offset Bio, Age & Family

Kuinka vanha Offset on? Hänen syntymäpäivänsä osuu 14. joulukuuta 1991. Tällä hetkellä hän on 28-vuotias. Hänen horoskooppi on Jousimies. Hän syntyi Lawrencevillessä, GA. Hänellä on Yhdysvaltain kansalaisuus ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin. Hänen serkkunsa on Migos-jäsen Quavious Marshall, AKA Quavo. Quavo on Migosin kolmannen jäsenen Kirshnik Ballin, AKA Takeoffin, setä.

Offset nettoarvo

Mikä on Offsetin nettoarvo? Hän liittyi muihin ryhmätovereihinsa vuonna 2009 ja muodosti trion nimellä Polo Club, ennen kuin vaihtoi sen Migosiksi vuotta myöhemmin. Migos julkaisi miksausnauhan nimeltä No Label vuonna 2012. Vuonna 2019 hän allekirjoitti suoratoistosopimuksen Caffeine-alustan kanssa ja ilmoitti isännöivänsä kahta suoratoistosarjaa alustalla. Hän esiintyi Migosin jäsenenä Rayven Justice -kappaleella "Slide Thru". Kuten vuonna 2020, hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 23 miljoonaa dollaria (USD).

Lue myös: Mulatto (Räppäri) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Nettovarallisuus, Poikaystävä, Ura, Faktat

Offset Puoliso

Kuka on Offsetin vaimo? Vuonna 2017 hän meni naimisiin räppäri Cardi B:n kanssa. He erosivat hetkeksi vuonna 2018. Heillä oli tytär nimeltä Kulture heinäkuussa 2018. Hänellä on kaksi poikaa nimeltä Jordan ja Kody sekä tytär Kalea Marie edellisestä suhteesta.

Offset Faktat

  1. Migos sai alun perin tunnustusta julkaissut vuoden 2013 singlensä "Versace".
  2. Cardi B ja Offset avioituivat yksityisesti 20. syyskuuta 2017.
  3. 5. joulukuuta 2018 Cardi B ilmoitti Instagramissa, että hän ja Offset olivat eronneet. Tämä tapahtuu sen jälkeen, kun Offset väitti pettäneen Cardia ja hänen seksinauhansa julkaistiin.
  4. He tekivät myöhemmin sovinnon.
  5. 17. maaliskuuta 2016 Offset pidätettiin ajokiellon alaisena ajamisesta.
  6. Hän sai myös syytteen kolmen käsiaseen hallussapidosta ja huumeiden hallussapidosta edellisestä pidätyksestä heinäkuussa 2018.
  7. Hän on myös sijoittaja Esports-organisaatiossa FaZe Clanissa.
  8. Vuonna 2016 Offset esiintyi Donald Gloverin Atlanta-sarjan jaksossa.

Tiivistettynä

Tunnetaan ammattimaisesti nimellä Offset, on yhdysvaltalainen räppäri ja lauluntekijä. Hän on hip hop- ja trap-musiikkitrion Migosin jäsen serkkunsa Quavon ja serkkunsa, kerran poistetun Takeoffin, kanssa. Hän on myös sijoittaja Esports-organisaatiossa FaZe Clanissa.

Lue myös: Cardi B (Räppäri) Wiki, Bio, Pituus, Paino, Ikä, Aviomies, Lapset, Perhe, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found