Paris Jackson (näyttelijä) Pituus, Paino, Seksuaalisuus, Wiki, Elämäkerta, Ikä, Nettovarallisuus, Perhe, Suhteet, Faktat

Paris Jackson on tunnettu amerikkalainen malli, näyttelijä ja muusikko. Hänet tunnetaan myös Michael Jacksonin ja Debbie Rowen toisena lapsena ja ainoana tyttärenä. Kaiken tämän lisäksi hänen Instagram-tilinsä on täynnä hänen kuumia, kaarevia ja piristäviä kuvia. Hän lataa pääasiassa bikinikuviaan tililleen. Hänellä on miljoonia seuraajia Instagram-tilillään. Viritä elämäkertaan ja tutki lisää Paris Jacksonin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, ihmissuhteista, kehon mittauksista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Paris Jackson Pituus ja Paino

Kuinka pitkä Paris Jackson on? Hän seisoo 5 jalkaa 9 pitkänä tai muuten 1,76 metrin tai 176 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 58 kg tai 128 paunaa. Hänellä on kauniit siniset silmät ja vaaleat hiukset. Jacksonin sähkösinisten silmien värin kerrotaan johtuvan harvinaisesta Waardenburgin oireyhtymään liittyvästä sairaudesta. Lisäksi hänen ruumiinsa mitat ovat 34-26-39 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, joiden koko on 33 C. Hän kehui usein litteää vatsaansa kiinnittäessään raskaan silmänsä kameraan.

Paris Jacksonin elämäkerta, ikä ja perhe

Kuinka vanha on Paris Jackson? Hänen syntymäpäivänsä osuu 3. huhtikuuta 1998. Hän on 22-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Oinas. Hän syntyi Beverly Hillsissä, Kaliforniassa. Hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu. Hänellä on yksi vanhempi veli, Michael Joseph Jackson, Jr. ja yksi nuorempi velipuoli, Prince Michael Jackson II. Hän varttui Neverland Ranchissa sisarustensa kanssa.

Lue myös: Melody Anderson (näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Nettovarallisuus, Faktat

Paris JacksonWiki/Bio
Oikea nimiPariisi-Mihael

Katherine Jackson

NimimerkkiParis Jackson
Kuuluisa AsNäyttelijä, sosiaalisen median tähti
Ikä22-vuotias
Syntymäpäivä3. huhtikuuta 1998
SyntymäpaikkaBeverly Hills, CA
SyntymämerkkiOinas
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
SeksuaalisuusBiseksuaali
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 9 tuumaa (1,76 m)
Painonoin 58 kg (128 lbs)
Kehon mitatnoin 34-26-39 tuumaa
Rintaliivikupin koko33 C
Silmien väriSininen
Hiusten väriVaalea
Kengännumero6,5 (USA)
Suhde1. Chester Castellaw

2. Cara Delevingne

3. Gabriel Glen

puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 4 miljoonaa dollaria (USD)

Paris Jacksonin nettoarvo

Mikä on Paris Jacksonin nettovarallisuus? Maaliskuussa 2017 Jackson allekirjoitti mallisopimuksen IMG Modelsin kanssa. Jackson teki elokuvadebyyttinsä Gringossa vuonna 2018. Hän jakaa muoti- ja elämäntapa selfieitä Instagramissa. Hänen nettovarallisuutensa on noin 4 miljoonaa dollaria (USD). Hän saa myös palkkaa kumppanuuksista ja mainoksista sponsoriltaan.

Paris Jacksonin suhteet

Kuka on Paris Jacksonin poikaystävä? Hän on biseksuaali. Hänellä oli romanttinen yhteys Chester Castellawiin vuonna 2015 ja Cara Delevingneen vuonna 2018. Myöhemmin hän seurusteli Gabriel Glenin kanssa vuosina 2018–2020.

Lue myös: Cara Delevingne (malli) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Seksuaalisuus, Nettoarvo, Faktat

Paris Jacksonin faktat

  1. 15-vuotiaana hän oli ollut suonensisäisten huumeidenkäyttäjä ja yrittänyt itsemurhaa useita kertoja.
  2. Hän pitää itseään mustana ja että hänen isänsä uppoutui afroamerikkalaiseen kulttuuriin.
  3. Hän on aktiivinen sosiaalisen median alustoilla ja hänellä on siellä valtava fani.
  4. Paris myös laulaa ja soittaa akustista kitaraa.
  5. Hän ja hänen veljensä Prince hyväksyivät myös Lifetime Achievement Award -palkinnon vuoden 2010 Grammy-gaalassa isänsä puolesta.

Lue myös: Ana de Armas (Näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Etnisyys, Aviomies, Ura, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found