Mikey Williams (koripalloilija) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Mikey Williams on yhdysvaltalainen koripalloilija. Hän mainostettiin kuuluisuuteen pelatessaan koripalloilija LeBron Jamesin pojan Bronny Jamesin kanssa. Hän piti koripalloa ensimmäisen kerran 9 kuukauden ikäisenä. Hän on vuoden 2023 ESPN-rekrytoitujen kolmen parhaan luokan luokka ja yksimielinen viiden tähden rekrytointi sekä yksi vuoden 2023 luokan parhaista pelaajista. Hänellä on kuuma ja hyvä kroppa. Viritä elämäkerta ja tutustu lisää Mikey Williamsin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, tyttöystävästä, nettoarvosta, urasta ja monista muista faktoista hänestä!

Mikey Williamsin pituus ja paino

Kuinka pitkä Mikey Williams on? Hän seisoo 6 jalkaa 2 tuuman korkeudella tai muuten 1,88 metrin tai 188 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 82 kg tai 180 paunaa. Hänellä on tummanruskeat silmät ja mustat hiukset. Hän on myös fitnessfriikki. Hän käyttää kenkäkokoa 11 US.

Mikey Williamsin ikä

Kuinka vanha on Mikey Williams? Hänen syntymäpäivänsä osuu 26. kesäkuuta 2004. Tällä hetkellä hän on 16-vuotias. Hänen horoskooppi on Syöpä. Hän syntyi Yhdysvalloissa. Hänellä on Yhdysvaltain kansalaisuus ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin.

Mikey Williamsin tyttöystävä

Kuka on Mikey Williamsin tyttöystävä? Tällä hetkellä hän on sinkku eikä ole sanonut sanaakaan nykyisestä parisuhteestaan. Aiemmin hän seurusteli Instagram-tähti Serenity Johnsonin kanssa.

Lue myös: Tristan Thompson (koripalloilija) Wiki, Bio, Pituus, Paino, Ikä, Vaimo, Lapset, Nettovarallisuus, Faktat

Mikey Williams Wiki

Mikey WilliamsWiki/Bio
Oikea nimiMikey Williams
NimimerkkiMikey
Kuuluisa AsKoripallopelaaja
Ikä16 vuotta vanha
Syntymäpäivä26. kesäkuuta 2004
SyntymäpaikkaYhdysvallat
SyntymämerkkiSyöpä
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 1,88 m (6 jalkaa 2 tuumaa)
Painonoin 82 kg (180 lbs)
Kehon mitatnoin 44-32-38 tuumaa
Hauislihaksen koko23 tuumaa
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriMusta
Kengännumero11 (USA)
TyttöystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 2 miljoonaa dollaria (USD)

Mikey Williamsin nettoarvo

Mikä on Mikey Williamsin nettovarallisuus? Urheiluura on hänen ensisijainen tulonlähde. Mikey Williams pelasi koripalloa Sweetwater High Schoolissa, jossa hän oli All-CIF-SDS-valinnassa. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 2 miljoonaa dollaria (USD).

Mikey Williamsin perhe

Mikey Williamsin äidin nimi on Charisse, pelasi softballia Kearny High Schoolissa ja Hampton Universityssä. Hänen isänsä nimeä ei tiedetä. Hän oli 9 kuukauden ikäinen ja varttui leikkimällä isänsä ja äitinsä ohjauksessa.

Lue myös: Iman Shumpert (koripalloilija) Wiki, elämäkerta, ikä, pituus, paino, vaimo, nettovarallisuus, tytär, tosiasiat

Mikey Williamsin ura

Mikey Williams pelasi San Ysidro High Schoolissa San Diegossa. ESPN ja 247Sports pitävät Williamsia viiden tähden rekrytoina ja kolmen parhaan pelaajana 2023-luokassa.

Mikey Williamsin tosiasiat

  1. Mikey Williams uppoutui kilpailupeleihin 13-vuotiaana.
  2. Lapsuudessaan hän pelasi pääasiassa asuntokompleksinsa ulkokentällä.
  3. Hänellä on lähes kolme miljoonaa seuraajaa Instagramissa.
  4. Hänellä oli yli miljoona Instagram-seuraajaa ennen lukion aloittamista.
  5. Punainen ja keltainen ovat hänen lempivärinsä.

Lue myös: Jayson Castro (Koripalloilija) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Perhe, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found