Ella Mai (laulaja) Wiki, elämäkerta, ikä, pituus, paino, poikaystävä, nettovarallisuus, perhe: 5 faktaa hänestä

Kuka on Ella Mai? Hän on amerikkalainen laulaja, joka kilpaili X Factorin kaudella 11 Arize-trion jäsenenä. Hän ja Arize erosivat pian sen jälkeen, ja hän julkaisi useita EP:itä SoundCloudissa. Hänet löydettiin Instagramista ja allekirjoitettiin DJ Mustardin 10 Summers Labelin kanssa. Hänellä on miljoonia seuraajia Instagram-seuraajiensa alaisuudessa, ja hänen kappaleensa saavat usein yli 100 000 kuuntelua SoundCloudissa. Kuuntele bioa ja tiedä hänestä lisää.

Ella Mai Pituus ja Paino

Kuinka pitkä Ella Mai on? Hän seisoo 5 jalkaa 5 pitkänä tai muuten 1,62 metrin tai 162 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 57 kg tai 121 paunaa. Hänellä on mustat silmät ja hiukset. Hän on myös fitnessfriikki. Hän käyttää kengänkokoa 7,5 US.

Ella Mai Ikä

Kuinka vanha on Ella Mai? Hänen syntymäpäivänsä osuu 3. marraskuuta 1994. Tällä hetkellä hän on 23-vuotias. Hänen horoskooppi on Skorpioni. Hän syntyi Lontoossa, Englannissa. Hän on Yhdistyneen kuningaskunnan kansalaisuus ja kuuluu eri etnisiin ryhmiin.

Ella MaiWiki/Bio
Oikea nimiElla Mai Howell
NimimerkkiElla Mai
Kuuluisa AsLaulaja
Ikä25 vuotta vanha
Syntymäpäivä3. marraskuuta 1994
SyntymäpaikkaLontoo, Englanti
SyntymämerkkiSkorpioni
Kansallisuusbrittiläinen
EtnisyysSekoitettu
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,62 m)
Painonoin 57 kg (125 lbs)
Kuvatilastotnoin 34-26-38 tuumaa
Rintaliivikupin koko33 C
Silmien väriMusta
Hiusten väriMusta
Kengännumero7,5 (USA)
PoikaystäväYksittäinen
puolisoNA
NettovarallisuusNoin 4 miljoonaa dollaria (USD)

Ella Mai poikaystävä

Hän on sinkku eikä ole kehittynyt kenenkään kanssa näinä hetkinä. Hänen aikaisempi seurusteluhistoriansa ei ole julkisesti tiedossa. Hän kiersi Kehlanin kanssa SweetSexySavage Tourilla. Hänen aikaisempi seurusteluhistoriansa ei ole julkisesti tiedossa.

Ella Mai Net Worth

Mikä on Ella Main nettovarallisuus? Hänet löydettiin Instagramista ja allekirjoitettiin DJ Mustardin 10 Summers Labelin kanssa. Hänellä on miljoonia seuraajia Instagram-tilillään, ja hänen kappaleitaan on usein kuunneltu SoundCloudissa yli 100 000 kertaa. Kuten vuonna 2020, hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 4 miljoonaa dollaria (USD).

Faktaa Ella Maista

  1. 26. huhtikuuta 2018 hän julkaisi musiikkivideon kappaleelle ”Boo’d Up”, kun se alkoi saada suosiota.
  2. Vuonna 2020 Mai sai kolmannen ehdokkuutensa parhaan R&B-albumin Grammy-palkinnon saajaksi omistamansa debyyttinsä 62. Grammy Awards -gaalassa.
  3. Hänen kappaleensa "Boo'd Up" nousi hänen ensimmäiseksi kymmenen parhaan kappaleen joukkoon Yhdysvalloissa huhtikuussa 2018, ja "Rolling Stone kirjoitti, että single on "yksi murtautuneen R&B-naislaulajan suurimmista singleistä viimeisen 10 vuoden aikana".
  4. Mai muutti Lontoosta New Yorkiin 12-vuotiaana ja valmistui Queens High School of Teachingista Glen Oaksissa, Queensissa, ennen kuin palasi Englantiin.
  5. Hän on aktiivinen sosiaalisen median alustoilla ja hänellä on valtava fani, jota seuraa Instagram-tilillään.

Tiivistettynä

Hänen koko nimensä on Ella Mai Howell. Hän on englantilainen laulaja ja lauluntekijä. Hänen laulajanuransa alkoi British and Irish Modern Music Institutessa Lontoossa vuonna 2014, jolloin hän osallistui trion koe-esiintymiseen The X Factorin 11. kaudella. Vuonna 2015 hän latasi SoundCloudiin neljän kappaleen soolo-EP:n alkuperäisistä kappaleista nimeltä Trouble, ja amerikkalainen levytuottaja Mustard löysi hänet sosiaalisessa mediassa ja allekirjoitti levy-yhtiönsä 10 Summers Recordsin kanssa. Vuosina 2016–2018 hän julkaisi levy-yhtiöltä kolme EP:tä, mukaan lukien Time, Change ja Ready. Hänen omaa nimeään kantava debyyttistudioalbumi julkaistiin lokakuussa 2018, ja se sisälsi singlet “Boo’d Up” ja “Trip”, jotka julkaistiin 20.2.2018 ja 3.8.2018. Vuonna 2019 ”Boo’d Up” oli ehdolla kahdelle Grammy-palkinnolle: Vuoden laulu ja paras R&B-kappale, voitti jälkimmäisen, sekä Mai itse ehdokkaana British Breakthrough Act -palkinnon saajaksi vuoden 2019 Brit Awards -gaalassa. Vuoden 2019 Billboard Music Awardsissa hän voitti kolme palkintoa, mukaan lukien parhaan R&B-artistin palkinnon.

Lue myös: Nick Cannon (näyttelijä) Wiki, Pituus, Paino, Ikä, Elämäkerta, Vaimo, Tytär, Poika, Perhe, Ura, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found