Gwyneth Paltrow (Näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Etnisyys, Perhe, Faktat

Gwyneth Paltrow on tunnettu amerikkalainen näyttelijä, liikenainen ja kirjailija. Hän nousi tähteen työstään elokuvissa, kuten Seven (1995), Emma (1996), Sliding Doors (1998) ja A Perfect Murder (1998). Hän on saanut työstään lukuisia tunnustuksia, mukaan lukien Oscar-, Golden Globe- ja Primetime Emmy -palkinnot. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Gwyneth Paltrowin Wikistä, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, nettoarvosta ja monista muista faktoista hänestä.

Gwyneth Paltrow Pituus ja Paino

Kuinka pitkä on Gwyneth Paltrow? Hän seisoo 5 jalan 7 korkeudella tai 1,75 metrin tai 175 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hän on myös fitnessfriikki. Hänellä on kauniit pähkinänruskeat silmät ja vaaleat hiukset.

Gwyneth Paltrowin kehon mittaukset

Gwyneth Paltrow näyttää tupakoivan kuumalta poseeraillessaan missä tahansa valokuvauksessa. Näyttelijä esitteli säännöllisesti tappajakäyriään, kun hän esitti kameraa kiihkeästi. Lisäksi hän välähti säännöllisesti käyriään rentoutuessaan ulkona. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-26-35 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, jonka koko on 33 C.

Gwyneth Paltrowin ikä

Kuinka vanha on Gwyneth Paltrow? Hänen syntymäpäivänsä osuu 27. syyskuuta 1972. Tällä hetkellä hän on 48-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Vaaka. Hän syntyi Los Angelesissa, Kaliforniassa.

Gwyneth Paltrow Etnisyys

Mikä on Gwyneth Paltrowin etninen alkuperä? Paltrowin isä oli juutalainen, kun taas hänen äitinsä on kristittyä taustaa. Hänet kasvatettiin juhlimaan "sekä juutalaisia ​​että kristittyjä juhlapäiviä". Hänen isänsä Ashkenazi-juutalainen perhe muutti Valko-Venäjältä ja Puolasta, kun taas hänen äidillään on pennsylvanialaisia ​​hollantilaisia ​​(saksalaisia) sekä irlantilaisia ​​ja englantilaisia. Lisäksi Gwyneth Paltrow kuuluu sekoitettuun etniseen alkuperään.

Lue myös: Camila Mendes (Näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Perhe, Ura, Nettoarvo, Faktat

Gwyneth Paltrowin aviomies

Kuka on Gwyneth Paltrowin aviomies? Hän on naimisissa Coldplayn Chris Martinin kanssa joulukuussa 2003. Pariskunnalla on myös lapsia. Heillä on tytär nimeltä Apple, joka syntyi toukokuussa 2004, ja poika nimeltä Moses kaksi vuotta myöhemmin. Maaliskuussa 2014 pari erosi. Myöhemmin hän solmi televisiokirjailija Brad Falchukin kanssa vuonna 2018.

Gwyneth Paltrowin elämäkerta ja perhe

Gwyneth Kate Paltrowin äidin nimi on Blythe Danner, joka on myös näyttelijä, ja isä nimeltä Bruce Paltrow, joka on elokuvan tuottaja-ohjaaja. Hänellä on myös sisaruksia. Hänellä on nuorempi veli nimeltä Jake, joka on ohjaaja ja käsikirjoittaja. Koulutuksensa mukaan hän on hyvin koulutettu.

Lue myös: Sarah Snook (Näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Nettovarallisuus, Poikaystävä, Perhe, Ura, Faktat

Gwyneth Paltrowin nettoarvo

Mikä on Gwyneth Paltrowin nettovarallisuus? Paltrow on ollut Estée Lauderin Pleasures -hajuveden kasvot. Hän on myös amerikkalaisen muotibrändin Coach kasvot, elämäntapayrityksen Goopin omistaja ja useiden keittokirjojen kirjoittaja. Kuten vuonna 2020, hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 150 miljoonaa dollaria (USD).

Gwyneth Paltrowin ura

Gwyneth Paltrow matkusti Espanjaan 15-vuotiaana oppiakseen espanjaa ja opiskeli antropologiaa UCSB:ssä ennen kuin hän lopetti opiskelun näyttelemisen. Hän näytteli Brad Pittin tyttöystävää vuoden 1995 elokuvassa Seven ja käytti paksua pukua roolissaan Shallow Halissa.

Gwyneth Paltrowin tosiasiat

  1. Paltrow on Pelastakaa Lapset -taiteilijalähettiläs.
  2. Syyskuussa 2008 Paltrow julkaisi viikoittaisen lifestyle-uutiskirjeen Goop.
  3. 24-vuotiaana Paltrow oli kihloissa näyttelijä Brad Pittin kanssa.
  4. Paltrow tapasi Chris Martinin brittiläisestä Coldplay-yhtyeestä kulissien takana kolme viikkoa isänsä Bruce Paltrowin kuoleman jälkeen vuonna 2002.
  5. Hän kärsi synnytyksen jälkeisestä masennuksesta poikansa syntymän jälkeen vuonna 2006.
  6. Hän on aktiivinen sosiaalisen median alustoilla ja hänellä on siellä miljoonia seuraajia.
  7. Hän on hyvin lähellä perheenjäseniään.
  8. Vuonna 2014 Paltrow alkoi seurustella tuottaja Brad Falchukin kanssa, jonka hän tapasi Gleen kuvauksissa vuonna 2010.
  9. Hän ja Martin olivat eronneet kymmenen vuoden avioliiton jälkeen.
  10. Vuonna 2004 Paltrow harjoitti kuppihoitoa osallistumalla elokuvan ensi-iltaan mustelmilla selässään.

Lue myös: Emma Roberts (Näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Pituus, Paino, Vauva, Ikä, Poikaystävä, Perhe, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found