Shemar Moore (Näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Vaimo, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

shemar moore on yhdysvaltalainen näyttelijä ja entinen malli. Hän mainostettiin tähteeksi Malcolm Wintersin roolista The Young and the Restless -sarjassa. Hänet oli myös ehdolla People's Choice -palkinnon saajaksi roolistaan ​​Criminal Minds -elokuvassa. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Shemar Mooren Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, vaimosta, tyttöystävästä, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista!

Shemar Mooren tyttöystävä ja vaimo

Kuka on Shemar Mooren vaimo? Näyttelijä ei ole vielä naimisissa. Lisäksi suhteistaan ​​ja seurusteluistaan ​​hän oli romanttisessa yhteydessä jalkapalloilija Shawna Gordoniin vuosina 2014–2015. Vuonna 2018 hän seurusteli Quanticon näyttelijä Anabelle Acostan kanssa. Lisäksi häntä pidetään yhtenä Hollywoodin halutuimmista miehistä.

Shemar Moore Pituus ja Paino

Kuinka pitkä Shemar Moore on? Hän seisoo 6 jalkaa 1 tuuman korkeudella tai muuten 1,70 metrin tai 170 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 67 kg tai 136 paunaa. Hänellä on mustat silmät ja hiukset. Hän on myös fitnessfriikki. Hän käyttää kenkäkokoa 10 US.

Shemar Mooren ikä

Kuinka vanha on Shemar Moore? Hänen syntymäpäivänsä osuu 20. huhtikuuta 1970. Tällä hetkellä hän on 50-vuotias. Hänen horoskooppi on Härkä. Hän syntyi Oaklandissa, Kaliforniassa. Hänellä on Yhdysvaltain kansalaisuus ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin.

Lue myös: Aidan Gallagher (TV-näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Perhe, Ura, Nettoarvo, Faktat

Shemar MooreWiki/Bio
Oikea nimiShemar Franklin Moore
NimimerkkiShemar Moore
Kuuluisa AsNäyttelijä, malli
Ikä50-vuotias
Syntymäpäivä20. huhtikuuta 1970
SyntymäpaikkaOakland, Kalifornia, Yhdysvallat
SyntymämerkkiHärkä
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 1,70 m (6 jalkaa 1 tuumaa)
Painonoin 67 kg (136 lbs)
Runkotilastotnoin 44-32-39 tuumaa
Silmien väriMusta
Hiusten väriMusta
Kengännumero10 (USA)
Tyttöystävä listat1. Shawna Gordon

2. Anabelle Acosta

3. Halle Berry

4. Toni Braxton

Vaimo/puolisoNaimaton
Nettovarallisuusnoin 2,5 miljoonaa dollaria (USD)

Shemar Mooren nettoarvo

Mikä on Shemar Mooren nettovarallisuus? Näytteleminen on hänen ensisijainen tulonlähde. Hän on tehnyt sopimuksen DNA Model Managementin kanssa New Yorkissa. Moore esiintyi Men’s Fitness -lehden maaliskuussa 2009. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 2,5 miljoonaa dollaria (USD).

Lue myös: Diego Velazquez (Näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Shemar Mooren perhe

Shemar Moore syntyi vanhemmille Marilyn Wilsonille, yrityskonsultille, ja Sherrod Moorelle. Hänen isänsä on afroamerikkalainen ja hänen äitinsä, joka syntyi Roxburyssa, Massachusettsissa, on irlantilaista ja ranskalais-kanadalaista syntyperää. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutuksensa perusteella hän valmistui Santa Claran yliopistosta, jossa hän opiskeli viestinnässä.

Shemar Mooren ura

Shemar Moore näytteli pitkään Malcolm Wintersin roolia päiväsaippuaoopperassa The Young and the Restless. Vuodesta 2002 vuoteen 2003 hän esiintyi televisiosarjassa Birds of Prey. Hän voitti NAACP Image Award -palkinnon vuonna 2015 elokuvasta Criminal Minds. Vuonna 2007 hän sanoi: "Aikani on lopussa Y&R:llä. Tein kahdeksan vakaata vuotta Malcolmina."

Shemar Mooren tosiasiat

  1. Hän on hyvin lähellä äitiään ja jakoi usein kuvia äitinsä kanssa sosiaalisessa mediassa.
  2. Hänen harrastuksiaan ovat kitaransoitto ja tanssiminen.
  3. Hän rakastaa pesäpallon pelaamista vapaa-ajallaan.
  4. Hän toimi Soul Train -sarjan syndikoidun version isäntänä vuosina 1999–2003.
  5. Hän esiintyi vuoden 2001 elokuvassa The Brothers.
  6. Helmikuussa 2017 ilmoitettiin, että Moore näyttelee CBS:n uudessa sarjassa S.W.A.T., joka perustuu vuoden 2003 elokuvaan ja 1975 samannimiseen televisiosarjaan.
  7. Hän seurusteli myös Halle Berryn ja Toni Braxtonin kanssa.
  8. Hänen merkittäviä roolejaan ovat Malcolm Winters sarjassa The Young and the Restless vuosina 1994–2005, Derek Morgan CBS:n Criminal Mindsissä vuosina 2005–2016 ja Soul Trainin kolmas pysyvä juontaja vuosina 1999–2003.
  9. Lapsuudesta lähtien hän oli erittäin intohimoinen näyttelemiseen ja tanssimiseen.
  10. Hänestä tuli pääosa televisiosarjassa S.W.A.T. Moore on voittanut kahdeksan NAACP Image Awards -palkintoa ja vuoden 2000 Daytime Emmy -palkinnon draamasarjan erinomaisesta miessivuosasta roolistaan ​​The Young and the Restless -sarjassa vuonna 2017.

Lue myös: Joe Pesci (Näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Nettovarallisuus, Vaimo, Lapset, Perhe, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found