Malu Trevejo (Laulaja) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Malu Trevejo on suosittu saksalainen laulaja, tanssija ja sosiaalisen median persoona. Hän julkaisi ensimmäisen singlensä ”Luna Llena” syyskuussa 2017. Kappaleen musiikkivideota on katsottu YouTubessa yli 100 miljoonaa kertaa. Hän nousi tunnetuksi huultensynkronointiartistina Musical.ly:ssä, jossa hän on kruunattu "muser" ja hänellä on yli miljoona seuraajaa. Hän on myös suosittu Instagramissa. Hän on säveltänyt kolme alkuperäiskappaletta, jotka kaikki julkaistiin vuonna 2017. Kappaleiden videot ovat saatavilla Selinan YouTube-kanavalla. Selina on myös esiintynyt useiden suosittujen tuotemerkkien kannatuskampanjoissa. Hän on laulanut useita duettokappaleita suosittujen sosiaalisen median tähtien kanssa. Hänen ensimmäinen EP:nsä Una Vez Más julkaistiin vuonna 2019. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Malu Trevejon Wikipediasta, elämästä, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, kehon mittauksista, nettoarvosta, perheestä, urasta ja monista muista faktoista hänestä.

Malu Trevejon korkeus, paino ja mitat

Kuinka pitkä Malu Trevejo on? Hän seisoo 5 jalkaa 5 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-28-39 tuumaa. Hän käyttää 32 C:n rintaliivit.

Malu Trevejon ikä

Kuinka vanha on Malu Trevejo? Hänen syntymäpäivänsä osuu 15. lokakuuta 2002. Hän on 18-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Vaaka. Hän syntyi Havannassa, Kuubassa.

Malu Trevejon perhe

Malu Trevejon oikea nimi on Maria Luisa Trevejo. Hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Hänen äitinsä esiintyi Instagram-livelähetyksessä hänen rinnallaan maaliskuussa 2017. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Lue myös: Abby Roberts (Instagram-tähti) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Perhe, Ura, Nettoarvo, Faktat

Malu Trevejo Wikipedia

Malu TrevejoWiki/Bio
Oikea nimiMalu Trevejo
NimimerkkiMalu
Kuuluisa AsLaulaja, sosiaalisen median tähti
Ikä18 vuotias
Syntymäpäivä15. lokakuuta 2002
SyntymäpaikkaHavanna, Kuuba
SyntymämerkkiVaaka
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 34-28-39 tuumaa.
Rintaliivikupin koko32 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5 (USA)
PoikaystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 300 000 dollaria (USD)

Malu Trevejon poikaystävä

Kuka on Malu Trevejon poikaystävä? Kuuma ja upea Instagram-tähti Malu Trevejo on sinkku ja samalla hän on myös hyvin keskittynyt uraansa. Edellisen seurusteluhistoriansa mukaan hän seurusteli Danny Alfonson ja Jaden Delarosan kanssa.

Lue myös: Sheri Easterling (TikTok Star) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Perhe, Nettovarallisuus, Aviomies, Faktat

Malu Trevejon nettoarvo

Mikä on Malu Trevejon nettovarallisuus? Hänellä on miljoonia seuraajia Instagramissa. Hän julkaisi toisen kappaleensa "En Mi Mente" joulukuussa 2017. Vuonna 2018 hän ja HRVY tekivät yhteistyötä singlellä "Hasta Luego". Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 300 000 dollaria (USD).

Malu Trevejon ura

Malu Trevejo tajusi hyvin varhaisessa iässä sosiaalisen median voiman ja alkoi sijoittaa enemmän aikaa sosiaaliseen mediaan jakaakseen videoita ja kykyjä kohdeyleisön kanssa. Luovan sisältönsä ansiosta hän vakiinnutti itsensä menestyväksi sosiaalisen median persoonaksi teini-iässä.

Malu Trevejon tosiasiat

  1. Malu Trevejolla on ainutlaatuinen, itsevarma ja eloisa tyyli, joka edustaa joitain brändejä, joiden kanssa hän on tehnyt yhteistyötä Yhdysvalloissa.
  2. Hänellä on miljoonia seuraajia Instagram-tilillään.
  3. Hänellä on voima koskettaa elämiä bopin kautta inspiroivalla viestillä arvostaa itseäsi ja irrottautua niistä, jotka vähättelevät sinua!
  4. Keltainen on yksi hänen lempiväristään.
  5. Fanit, kannattajat ja hyväntahtoiset voivat aina virittää ja tervehtiä häntä suosikkisosiaalisen median alustansa kautta. Hän on epäilemättä luomassa alustaa lupaavalle uralle kasvavalla sosiaalisen median läsnäolollaan, ja hänen kanssaan on otettava huomioon!

Lue myös: Josh Richards (TikTok Star) Wiki, Bio, Pituus, Paino, Ikä, Tyttöystävä, Perhe, Ura, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found