Vanessa Hudgens (Näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Vanessa Hudgens on yhdysvaltalainen näyttelijä ja laulaja. Hänet tunnetaan parhaiten Gabriella Montezin esittämisestä High School Musical -elokuvasarjassa. Vuonna 2017 hänestä tuli tuomari So You Think You Can Dance -sarjassa. Tämän lisäksi hänellä on valtava fani, joka seuraa hänen sosiaalisen median alustoillaan. Hänellä on miljoonia seuraajia Instagram-tilillään. Viritä elämäkerta ja tutustu lisää Vanessa Hudgensin Wikistä, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, etnisyydestä, nettoarvosta ja monista muista faktoista hänestä.

Vanessa Hudgensin pituus ja paino

Kuinka pitkä Vanessa Hudgens on? Hän seisoo 5 jalan korkeudella tai 1,55 metrin tai 155 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-26-35 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, joiden koko on 33 C. Hän on myös fitnessfriikki. Hänellä on kauniit pähkinänruskeat silmät ja vaaleat hiukset.

Vanessa Hudgensin ikä

Kuinka vanha on Vanessa Hudgens? Hänen syntymäpäivänsä osuu 14. joulukuuta 1988. Tällä hetkellä hän on 31-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Jousimies. Hän syntyi Salinasissa, Kaliforniassa.

Vanessa HudgensWiki/Bio
Oikea nimiVanessa Hudgens
NimimerkkiVanessa
Kuuluisa AsNäyttelijä
Ikä31-vuotias
Syntymäpäivä14. joulukuuta 1988
SyntymäpaikkaSalinas, CA
SyntymämerkkiJousimies
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa (1,55 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 34-26-35 tuumaa
Rintaliivikupin koko33 C
Silmien väriPähkinänruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5 (USA)
PoikaystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 6 miljoonaa dollaria (USD)

Vanessa Hudgensin poikaystävä

Kuka on Vanessa Hudgensin poikaystävä? Tällä hetkellä hän on sinkku erottuaan näyttelijä Austin Butlerista, jonka kanssa hän seurusteli 9 vuotta vuosina 2011–2020. Edellisen seurusteluhistoriansa mukaan hän seurusteli näyttelijätoverinsa Zac Efronin kanssa vuonna 2005, ja he lopettivat suhteen joulukuussa 2010.

Vanessa Hudgensin etnisyys

Mikä on Vanessa Hudgensin etninen alkuperä? Hänen isänsä, joka kuoli syöpään helmikuussa 2016, oli syntyperää irlantilaista, ranskaa ja intiaania, ja hänen äitinsä, joka on syntyperäinen Manilassa, Filippiineillä, on filippiiniläistä syntyperää. Joten, Vanessa Hudgens kuuluu sekoitettuun etniseen alkuperään.

Vanessa Hudgensin perhe

Hänet kasvatettiin länsirannikolla, Oregonista Etelä-Kaliforniaan. Hänen äitinsä nimi oli Gina ja hänen isänsä Gregory Hudgens oli palomies. Hänellä on myös sisaruksia. Hänellä on nuorempi sisko Stella, joka on myös näyttelijä. Lisäksi kaikki hänen isovanhempansa olivat muusikoita.

Lue myös: Samantha Lewes (näyttelijä) Bio, Wiki, Ikä, Pituus, Paino, Kuolinsyy, Nettovarallisuus, Faktat

Vanessa Hudgensin nettoarvo ja ura

Mikä on Vanessa Hudgensin nettovarallisuus? Hän jakoi muoti- ja elämäntyyliselfieitä Instagramissa. Hän näytteli roolia Journey 2: The Mysterious Island -elokuvassa Dwayne Johnsonin kanssa vuonna 2012. Hän näytteli rooleja useissa paikallisissa musikaaleissa ennen kuin hän matkusti Los Angelesiin jatkaakseen näyttelijänuraa. Kuten vuonna 2020, hänen nettovarallisuutensa on noin 6 miljoonaa dollaria (USD).

Vanessa Hudgensin tosiasiat

  1. Hänen näyttelijäuransa alkoi 15-vuotiaana.
  2. Hudgens teki teatteridebyyttinsä vuoden 2003 draamaelokuvassa Thirteen.
  3. Maaliskuussa 2020 Hudgens teki videon, jossa hän sanoi sen olevan "väistämätöntä".
  4. Häntä edusti William Morris Agency.
  5. Vuonna 2008 Johnny Vieira haastoi Hudgensin oikeuteen, joka väittää, että hän oli velkaa osuuden Hudgensin ennakkomaksuista, rojalteista ja myyntituloista vastineeksi hallintopalveluistaan.
  6. Hän on aktiivinen sosiaalisen median alustoilla.
  7. Hänellä on miljoonia seuraajia Instagram-tilillään.
  8. Hän rakastaa viettää aikaa perheensä kanssa.
  9. Hän on innokas lemmikkieläinten ystävä.
  10. Valkoinen on yksi hänen lempiväristään.

Lue myös: Sarah Snook (Näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Nettovarallisuus, Poikaystävä, Perhe, Ura, Faktat

Uusimmat viestit