Kristina Sunshine Jung (George Jung-tytär) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Isä, Aviomies, Nettovarallisuus, Faktat

Kristina Sunshine Jung on amerikkalainen yrittäjä. Hänet tunnetaan paremmin George Jungin tyttärenä. Hän on amerikkalainen entinen huumekauppias ja salakuljettaja, joka oli merkittävä hahmo kokaiinikaupassa Yhdysvalloissa 1970-luvulla ja 1980-luvun alussa. Lisäksi Jungin suhde tyttäreensä oli Blow-elokuvan emotionaalinen ydin. Vapauduttuaan vankilasta vuonna 2014 hän alkoi korjata suhdettaan Kristina Sunshine Jungiin. Viritä elämäkertaan ja tutustu Kristina Sunshine Jungin Wikipediaan, elämäkertaan, ikään, pituuteen, painoon, isään, poikaystävään, aviomieheen, kehonmittoihin, nettovarallisuuteen, perheeseen, uraan ja moniin muihin häneen liittyviin faktoihin.

Kristina Sunshine Jung Age

Kuinka vanha on Kristina Sunshine Jung? Hän syntyi 1. elokuuta 1978 Yhdysvalloissa. Hän on 42-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään.

Kristina Sunshine Jung Pituus ja Paino

Kuinka pitkä on Kristina Sunshine Jung? Hän seisoo 5 jalkaa 6 korkeana tai 1,67 metrin tai 167 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 58 kg tai 128 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Hänen ruumiinsa mitat ovat 36-28-38 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, joiden koko on 34 CC.

Kristina Sunshine Jung Isä

Kristina Sunshine Jungin isän nimi on George Jung. Hän nousi valokeilaan elokuvan Blow julkaisun jälkeen, Oscar-ehdokkuuden saanut elokuva vuonna 2001. Elokuva esitteli Kristinan ja hänen isänsä myrskyisää suhdetta. Vapauduttuaan vankilasta vuonna 2014 hän alkoi paikata suhdettaan Kristina Sunshine Jungiin, mutta "se on sittemmin hiipunut, hän sanoo, koska hänen tyttärensä ei voi antaa hänelle anteeksi", paikallislehden haastattelun mukaan. Kristinaa kasvatti yksin hänen äitinsä Mirtha Jung, ja hän on nyt liikenainen, kirjailija ja runoilija.

Lue myös: Leah Weber (Larry Weberin tytär) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Isä, Nettovarallisuus, Faktat

Kristina Sunshine Jung Wiki

Kristina Sunshine JungWiki/Bio
Oikea nimiKristina Sunshine Jung
NimimerkkiKristina
Kuuluisa AsGeorge Jungin tytär
Ikä42-vuotias
Syntymäpäivä1 päivä elokuuta 1978
SyntymäpaikkaYhdysvallat
SyntymämerkkiLeo
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 6 tuumaa (1,67 m)
Painonoin 58 kg (128 lbs)
Kehon mitatnoin 36-28-38 tuumaa
Rintaliivikupin koko34 CC
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5,5 (USA)
PoikaystäväYksittäinen
IsäGeorge Jung
Aviomies/puolisoNaimaton
Nettovarallisuusnoin 1,2 miljoonaa dollaria (USD)

Kristina Sunshine Jungin aviomies

Kuka on Kristina Sunshine Jungin aviomies? Hänen nykyisen suhteen tilansa ei ole tiedossa. Hän on luultavasti sinkku eikä ole vielä naimisissa. Hän on keskittynyt uraansa ja asuu tällä hetkellä äitinsä Mirtha Jungin luona. Lisäksi hänen aikaisempi treffihistoriansa ei myöskään ole julkisesti tiedossa.

Lue myös: Gigi Santo Pietro (Vanna White Daughter) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettoarvo, Faktat

Kristina Sunshine Jung Net Worth

Kuinka paljon Kristina Sunshine Jungin nettovarallisuus on? Tällä hetkellä hän pyörittää isänsä rinnalla BG Apparel and Merchandise -nimistä vaatelinjaa. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 1,2 miljoonaa dollaria (USD).

Kristina Sunshine Jung Facts

  1. Kristina Sunshine Jungin isä George pidätettiin Placerin piirikunnassa ehdonalaisuuden rikkomisesta. Hänet pidätettiin pitäessään puhetta San Diegossa.
  2. Hän vapautui vankilasta 2.6.2014.
  3. Hänen elämäkertansa esitettiin elämäkertaelokuvassa Blow (2001), jossa Johnny Depp näytteli Jungia.
  4. Hän erikoistui suuressa mittakaavassa kokaiinin salakuljetukseen Kolumbiasta.
  5. Kristina Sunshine Jung pitää henkilökohtaisen elämänsä poissa mediasta ja parrasvaloista.

Lue myös: Abigail Michelle Blosil (Marie Osmondin tytär) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found