Ryan Garcia (nyrkkeilijä) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Ryan Garcia on tunnettu amerikkalainen ammattinyrkkeilijä. Hän on hallinnut WBC Silver -kevytsarjan titteliä vuodesta 2019 lähtien. The Ring -lehden mukaan hänet on luokiteltu maailman kuudenneksi parhaaksi aktiiviseksi kevytsarjaksi, Transnational Boxing Rankings Boardin seitsemänneksi ja BoxRecin kymmenenneksi lokakuusta 2020 alkaen. Viritä biosta ja tutustu lisää Ryan Garcian Wikipedia, elämäkerta, ikä, pituus, paino, tyttöystävä, nettovarallisuus, lapset, ura ja monia muita faktoja hänestä!

Ryan Garcia Pituus ja Paino

Kuinka pitkä Ryan Garcia on? Hän seisoo 5 jalkaa 10 tuuman korkeudella tai muuten 1,78 metrin tai 178 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 70 kg tai 178 paunaa. Hänellä on tummanruskeat silmät ja hiukset. Hän on myös fitnessfriikki. Hän käyttää kenkäkokoa 10 US.

Ryan Garcian nettoarvo

Mikä on Ryan Garcian nettovarallisuus? Nyrkkeily on hänen ensisijainen tulonlähde. Garcia kohtaa olympiakultamitalistin Luke Campbellin väliaikaisessa WBC-kevytsarjassa 5. joulukuuta 2020. Paikka varmistuu. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 2 miljoonaa dollaria (USD).

Lue myös: Dwayne Johnson (The Rock) Net Worth 2020, Vaimo, Bio, Wiki, Pituus, Paino, Ikä, Ura, Faktat

Ryan GarciaWiki/Bio
Oikea nimiRyan Garcia
NimimerkkiRyan
Kuuluisa AsNyrkkeilijä
Ikä22-vuotias
Syntymäpäivä8. elokuuta 1998
SyntymäpaikkaVictorville, CA
SyntymämerkkiLeo
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 10 tuumaa (1,78 m)
Painonoin 70 kg (178 lbs)
Runkotilastotnoin 44-32-40 tuumaa
Hauislihaksen koko23 tuumaa
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriTumman ruskea
Kengännumero10 (USA)
TyttöystäväKatariina Gámez
LapsetTytär: Rylie Garcia
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 2 miljoonaa dollaria (USD)

Ryan Garcia Bio, Ikä ja perhe

Kuinka vanha on Ryan Garcia? Hänen syntymäpäivänsä osuu 8. elokuuta 1998. Tällä hetkellä hän on 22-vuotias. Hänen horoskooppimerkkinsä on Leijona. Hän syntyi Victorvillessä, Kaliforniassa. Hänellä on Yhdysvaltain kansalaisuus ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin. Vaikka García on syntyperältään ja kansallisuudeltaan amerikkalainen, hän sisällyttää usein meksikolaisen perinnön persoonaansa. Hänen vanhempansa ovat Henry ja Lisa García. Hänellä on myös sisaruksia. Hänellä on kolme sisarta, Demi, Sasha ja Kayla, sekä veli, joka on myös ammattinyrkkeilijä nimeltä Sean García.

Ryan Garcian tyttöystävä

Kuka on Ryan Garcian tyttöystävä? Hän ei ole naimisissa oleva mies. Hän on suhteessa Catherine Gámeziin. Pariskunta toivotti tervetulleeksi tyttären nimeltä Rylie Garcia.

Lue myös: Nikki Bella (Paini) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Lapset, Perhe, Ura, Nettovarallisuus, Faktat

Ryan Garcian ura

Garcia aloitti nyrkkeilyuransa 7-vuotiaana. Hänestä tuli 15-kertainen kansallinen amatöörimestari ja keräsi amatööriennätyksen 215-15. Hänestä tuli ammattilainen 9. kesäkuuta 2016. Garcia jatkoi sopimustaan ​​uuteen viiden vuoden sopimukseen Golden Boyn kanssa vuonna 2019.

Ryan Garcia Faktat

  1. Hän kantaa usein sekä Yhdysvaltain että Meksikon lippua kehässä ja käyttää usein punaisia, valkoisia ja sinisiä värejä.
  2. Hän ei puhu espanjaa.
  3. Häntä kouluttaa tällä hetkellä Eddy Reynoso, joka kouluttaa myös Canelo Álvarezia.
  4. Hänen isänsä Henry García kääntää, koska hän on edelleen harjoitustiimin toinen avustaja.
  5. Hän on aktiivinen sosiaalisen median alustoilla ja hänellä on siellä valtava fani.

Lue myös: Joyce Vieira (MMA Fighter) Bio, Wiki, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Vanhemmat, Ura, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found