Mary Kathryn Muenster (J.B. Pritzkerin vaimo) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Vaimo, Lapset, Nettovarallisuus, Faktat

Mary Kathryn Muenster on amerikkalainen persoona ja tunnetaan paremmin amerikkalaisen liikemiehen ja filantroopin J.B. Pritzkerin vaimona. Hän asuu tällä hetkellä Washingtonissa, D.C. Pritzker oli määrätietoisesti ohjannut monen miljoonan dollarin kotinsa naapurista ostamansa kartanon muuttumaan asumiskelvottomaksi poistamalla asunnosta wc:t. Viritä elämäkertaan ja tutustu Mary Kathryn Muensterin elämäntarinaan.

Mary Kathryn Muenster Pituus ja paino

Kuinka pitkä on Mary Kathryn Muenster? Hän seisoo 5 jalan 8 korkeudella tai 1,80 metrin tai 180 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-26-35 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, joiden koko on 33 C. Hän on myös fitnessfriikki. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja ruskeat hiukset.

Mary Kathryn Muensterin ikä

Kuinka vanha on Mary Kathryn Muenster? Hänen tarkkaa syntymäaikaansa ei tiedetä. Tällä hetkellä hän on noin 49-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Neitsyt. Hän syntyi Washingtonissa, D.C.

Mary KathrynWiki/Bio
Oikea nimiMary Kathryn
NimimerkkiMary
Kuuluisa AsJ.B. Pritzkerin vaimo
Ikä49-vuotias
SyntymäpäiväNA
SyntymäpaikkaWashington, D.C.
SyntymämerkkiNeitsyt
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 8 tuumaa (1,80 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 34-26-35 tuumaa
Rintaliivikupin koko33 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriRuskea
Kengännumero5 (USA)
LapsetTeddi Pritzker ja

Donny Pritzker

Aviomies/puolisoJ.B. Pritzker
NettovarallisuusNA

Mary Kathryn Muenster aviomies ja lapset

Kuka on Mary Kathryn Muensterin aviomies? Vuonna 1993 Pritzker meni naimisiin Mary Kathrynin "M. K.” Etelä-Dakotan Muensterin, jonka hän oli tavannut Washingtonissa, kun hän työskenteli Etelä-Dakotan Yhdysvaltain senaattorin Tom Daschlen avustajana. Hän on yksi kolmesta Theodore ja Karen Muensterin lapsesta. Hänen isänsä asettui menestyksettömästi ehdolle Yhdysvaltain senaattiin vuonna 1990. He asuvat Chicagon Gold Coastin kaupunginosassa kahden lapsensa kanssa. Heidät on nimetty Teddi Pritzkeriksi ja Donny Pritzkeriksi.

Lue myös: Penny Pritzker (poliitikko) Nettovarallisuus, Aviomies, Bio, Wiki, Lapset, Ikä, Ura, Pituus, Paino, Faktat

Mary Kathryn Muenster Net Worth

Mikä on Mary Kathryn Muensterin nettovarallisuus? Hänen tarkkaa syntymäaikaansa ei tiedetä. Mutta toisaalta, hänen miehensä nettovarallisuuden arvioidaan olevan 3,4 miljardia dollaria.

Mary Kathryn Muensterin tosiasiat

  1. Pritzker on valinnan kannattaja ja naisten oikeuksien äänekäs kannattaja.
  2. 23. tammikuuta 2019 Pritzker sitoutui Illinoisin osavaltion USA:n ilmastoliittoon, jonka tavoitteena on vähentää osavaltion kasvihuonekaasupäästöjä yli 26 % vuoteen 2025 mennessä.
  3. Hänen miehensä sai Spirit of Erikson Institute -palkinnon Children’s Initiativen luomisesta.
  4. Mary Kathryn Muenster meni naimisiin miehensä J.B Pritzkerin kanssa vuonna 1993.
  5. Hän ei ole aktiivinen sosiaalisessa mediassa.

Lue myös: J. B. Pritzker (Illinoisin kuvernööri) elämäkerta, ikä, nettovarallisuus, pituus, paino, vaimo, lapset, ura, tosiasiat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found