Jennifer Montana (Joe Montanan vaimo) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Nettovarallisuus, Faktat

Jennifer Montana on entinen malli, näyttelijä ja liikenainen. Hänet tunnetaan paremmin entisen amerikkalaisen jalkapalloilijan Joe Montanan vaimona. Hän on amerikkalainen entinen ammattilaisjalkapalloilija, joka oli pelinrakentaja National Football Leaguessa. Lisäksi Jennifer on kolmas vaimo Hall of Fame -pelinrakentaja Joe Montana. Viritä elämäkertaan ja tutustu Jennifer Montanan Wikipediaan, elämäkertaan, ikään, pituuteen, painoon, aviomieheen, lapsiin, kehon mittauksiin, nettovarallisuuteen, perheeseen, uraan ja moniin muihin häneen liittyviin faktoihin.

Jennifer Montana Pituus ja Paino

Kuinka pitkä on Jennifer Montana? Hän seisoo 5 jalkaa 5 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-28-39 tuumaa. Hän käyttää 32 C:n rintaliivit.

Jennifer Montanan ikä

Kuinka vanha on Jennifer Montana? Hänen syntymäpäivänsä osuu 7. heinäkuuta 1958. Hän on 62-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Leo. Hän syntyi Yhdysvalloissa. Hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia.

Jennifer Montana aviomies ja lapset

Kuka on Jennifer Montanan aviomies? Hän on naimisissa Joe Montanan kanssa. Hän tapasi Joen, kun he työskentelivät Schick-mainoksen parissa. Pariskunta meni naimisiin vuonna 1985. Heillä on neljä lasta: Alexandra Whitney (s. 10. lokakuuta 1985), Elizabeth Jean (s. 20. joulukuuta 1986), Nathaniel “Nate” Joseph (s. 3. lokakuuta 1989) ja Nicholas Alexander (s. 28. huhtikuuta 1992).

Hänen molemmat poikansa pelasivat jalkapalloa De La Sallen lukiossa. Natesta tuli draftaamaton vapaa agentti Länsi-Virginia Wesleyanista (siirtymisen jälkeen Notre Damesta ja Montanan yliopistosta), samoin kuin Nick, draftaamaton vapaa agentti Tulane Universitystä (siirtyi Washingtonin yliopistosta ja Mt. San Antonio Collegesta).

Lue myös: Jacqueline Titone (Adam Sandlerin vaimo) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Nettovarallisuus, Faktat

Jennifer Montana Wikipedia

Jennifer MontanaWiki/Bio
Oikea nimiJennifer Montana
NimimerkkiJennifer
Kuuluisa As1. Entinen malli

2. Joe Montanan vaimo

Ikä62-vuotias
Syntymäpäivä7. heinäkuuta 1958
SyntymäpaikkaYhdysvallat
SyntymämerkkiLeo
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 34-28-39 tuumaa
Rintaliivikupin koko32 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5 (USA)
Lapset1. Alexandra Whitney

2. Elizabeth Jean

3. Nathaniel Joseph

4. Nicholas Alexander

Aviomies/puolisoJoe Montana
Nettovarallisuusnoin 12 miljoonaa dollaria (USD)

Jennifer Montanan nettoarvo

Mikä on Jennifer Montanan nettovarallisuus? Hän asuu San Franciscossa. Lisäksi hänen miehensä myi 49 miljoonan dollarin, 500 hehtaarin (2,0 km2) tilansa Calistogassa, Kaliforniassa, myyntiin vuonna 2009, mikä aleni 35 miljoonaan dollariin tammikuussa 2012. Hän omistaa hevosia ja tuottaa viiniä Montagia-merkin alla. Hänen nettovarallisuutensa on miljoonissa.

Lue myös: Teresa Terry (Todd Chrisleyn vaimo) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Lapset, Nettovarallisuus, Faktat

Jennifer Montanan ura

Jennifer Montana on entinen malli. Hän esiintyi televisio-ohjelmassa "Koti ja perhe" vuonna 2017. Hän teki tv-debyyttinsä vuonna 1998, kun hän esiintyi Sports Illustrated Swimsuit'99 -televisio-ohjelmassa. Myöhemmin samana vuonna hän esiintyi "Adventures with Kanga Roddy" -elokuvassa Miss Lisana.

Jennifer Montanan tosiasiat

  1. Jennifer Montana valittiin leikkaukseen, joka onnistui, ja hän pystyi palaamaan jalkapalloon ja jatkamaan uraansa.
  2. Hän on aktiivinen sosiaalisen median alustoilla ja hänellä on siellä hyvä fani.
  3. Hänen miehensä Montana on ollut naimisissa kolme kertaa.
  4. Vuonna 1974 hän meni naimisiin kotikaupunkinsa rakkaan Kim Moosesin kanssa toisen lukukauden aikana Notre Damessa.
  5. He erosivat kolme vuotta myöhemmin.

Lue myös: Alexi Ashe (Seth Meyersin vaimo) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found