Paige Reffe (Deborah Birxin aviomies) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Vaimo, Nettovarallisuus, Faktat

Paige Reffe on yhdysvaltalainen lakimies, joka toimi johtotehtävissä Carterin, Reaganin ja Clintonin hallinnossa. Hänet tunnetaan paremmin tohtori Deborah Birxin aviomiehenä. Hän on amerikkalainen lääkäri ja diplomaatti, joka on toiminut Yhdysvaltain globaalina AIDS-koordinaattorina presidenteille Barack Obamalle ja Donald Trumpille vuodesta 2014. Lisäksi Paige Reffe on myös Paige e Reffen lakitoimiston toinen perustaja. Hänellä on yli 20 vuoden kokemus alastaan ​​ja hän on yksi kokeneimmista lakimiehistä. Hän on myös Albanian, Romanian ja Slovakian hallitusten edustaja Washingtonissa, D.C. Hän on työskennellyt kovasti ja saavuttanut tämän vaiheen elämässään, ja hän myös inspiroi monia nuoria olemaan koskaan luovuttamatta ja jatkamaan aina kovaa työtä. Viritä elämäkertaan ja tutustu Paige Reffen Wikipediaan, elämäkertaan, ikään, pituuteen, painoon, vaimoon, lapsiin, nettoarvoon, uraan ja moniin muihin häneen liittyviin faktoihin!

Paige Reffe Pituus ja Paino

Kuinka pitkä Paige Reffe on? Hän seisoo 5 jalkaa 8 tuuman korkeudella tai muuten 1,78 metrin tai 178 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 75 kg tai 165 paunaa. Hänellä on tummanruskeat silmät ja ruskeat hiukset. Hän on myös fitnessfriikki. Hän käyttää kengänkokoa 8,5 US.

Paige Reffe Age

Kuinka vanha on Paige Reffe? Hänen tarkkaa syntymäaikaansa ei tiedetä. Tällä hetkellä hän on 67-vuotias. Hänen horoskooppi on Kaksoset. Hän syntyi Yhdysvalloissa. Hänellä on Yhdysvaltain kansalaisuus ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin.

Lue myös: Paula Andrea Bongino (Daniel John Bonginon vaimo) Wikipedia, elämäkerta, ikä, pituus, paino, aviomies, tosiasiat

Paige ReffeWiki/Bio
Oikea nimiPaige Reffe
NimimerkkiPaige
Kuuluisa AsDeborah Birxin aviomies
Ikä67-vuotias
SyntymäpäiväNA
SyntymäpaikkaYhdysvallat
SyntymämerkkiKaksoset
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 8 tuumaa (1,78 m)
Painonoin 75 kg (165 lbs)
Kehon mitatNA
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero8,5 (USA)
LapsetNA
Vaimo/puolisoDeborah Birx
Nettovarallisuusnoin 2 miljoonaa dollaria (USD)

Paige Reffe vaimo

Kuka on Paige Reffen vaimo? Hän on naimisissa amerikkalaisen lääkärin ja diplomaatin Deborah Birxin kanssa. Lisäksi Birx asuu vanhempiensa, miehensä ja yhden tyttärensä perheen kanssa usean sukupolven kodissa.

Paige Reffe Net Worth

Mikä on Paige Reffen nettovarallisuus? Yrittäjäura on hänen ensisijainen tulonlähde. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 2 miljoonaa dollaria (USD).

Paige Reffen faktat

  1. Paige Reffen vaimo Birx toimi Centers for Disease Control and Prevention -osaston maailmanlaajuisen HIV/AIDS-osaston johtajana.
  2. Senaatti vahvisti hänet äänestyksellä 2. huhtikuuta 2014.
  3. Varapresidentti Mike Pence nimitti 27. helmikuuta 2020 Birxin Valkoisen talon koronavirusvastauksen koordinaattoriksi.
  4. Hän ei ole aktiivinen sosiaalisessa mediassa.
  5. Birx asuu vanhempiensa, miehensä ja yhden tyttärensä perheen kanssa usean sukupolven kodissa.

Lue myös: Rouba Saadeh (Michele Morronen vaimo) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit