Louis Nix (jalkapalloilija) Wiki, Bio, Kuolinsyy, Pituus, Paino, Nettovarallisuus, Vaimo, Tyttöystävä, Ura, Faktat

Louis Nix oli tunnettu amerikkalainen jalkapalloilija. Hän oli nenätacket National Football Leaguessa (NFL). Hän pelasi jalkapalloa New York Giantsissa sekä Notre Damen yliopistossa, on kuollut. Hän oli 29-vuotias. Hän kuoli 27. helmikuuta 2021. Pysy kuulolla!

Louis Nixin kuolemansyy

Mikä on Louis Nixin kuolinsyy? Hänet ilmoitettiin kadonneeksi 24. helmikuuta 2021. Hänen autonsa löydettiin lammikosta lähellä hänen asuntoaan Jacksonvillessä, ja hänet löydettiin myöhemmin kuolleena 27. helmikuuta, kolme päivää katoamisilmoituksen jälkeen. Lisäksi kuolinsyytä ei ole vielä kerrottu.

Varoitus: 8. joulukuuta 2020 Nix ammuttiin aseellisessa ryöstössä Jacksonvillen huoltoasemalla, kun hän laittoi ilmaa auton renkaisiin. Hän selvisi tapahtumasta. Lisäksi hän oli edelleen toipumassa ammuttuaan joulukuussa aseellisessa ryöstössä.

Louis Nix Pituus ja Paino

Kuinka pitkä Louis Nix oli? Hän oli pitkä ja komea mies. Tällä hetkellä Louis Nixin korkeuden arvioitiin olevan 6 jalkaa 2 tuumaa. Lisäksi hänellä oli lihaksikas vartalo ja keskimääräinen paino oli 151 kg. Hänellä oli mustat silmät ja hänen hiuksensa olivat myös mustat.

Lue myös: Isaac Alarcón (Jalkapalloilija) Wiki, Bio, Pituus, Paino, Ikä, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Louis Nix Wiki

Louis NixWiki/Bio
Oikea nimiLouis Anthony Nix III
NimimerkkiLouis Nix
Kuuluisa AsJalkapalloilija
Ikä29-vuotias
Syntymäpäivä31. heinäkuuta 1991
SyntymäpaikkaJacksonville, FL
SyntymämerkkiLeo
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 1,82 m (6 jalkaa 2 tuumaa)
Painonoin 151 kg 331 lbs)
Silmien väriMusta
Hiusten väriMusta
Kengännumero13,5 (USA)
TyttöystäväYksittäinen
puolisoNaimaton
Nettovarallisuusnoin 10 miljoonaa dollaria (USD)

Louis Nixin elämäkerta, ikä, varhaiselämä ja perhe

Kuinka vanha Louis Nix oli? Hän syntyi 31. heinäkuuta 1991 Jacksonvillessä, Floridassa. Hän oli kuollessaan 29-vuotias. Hän kävi William M. Raines High Schoolia. Hän hyväksyi Notre Damen stipenditarjouksen Miamin (FL), Florida Staten ja Floridan tarjouksiin.

Louis Nixin vaimo ja tyttöystävä

Kuka oli Louis Nixin tyttöystävä? Hän ei ollut naimisissa. Hän oli hyvin salaperäinen henkilökohtaisen elämänsä suhteen, eikä ollut paljastanut mitään tietoa treffielämästään. Hän ohitti tyttöystäväänsä koskevat kysymykset.

Louis Nixin nettoarvo

Mitkä olivat Louis Nixin tulot? Vuonna 2013 Nix aloitti kauden 7 ensimmäistä peliä, ennen kuin hän aloitti ottelut ilmavoimia ja laivastoa vastaan, kun hän kärsi polven jännetulehduksesta. Hän päätti seniorikautensa 27 taklauksella, joista kaksi hävisi. Hänen nettovarallisuutensa arvioitiin yli 10 miljoonaksi dollariksi (USD).

Lue myös: Danny Simpson (Jalkapalloilija) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Louis Nixin ura

Louis Nix valittiin Houston Texansiin vuonna 2014. Kolmen NFL-kauden aikana Nix pelasi useissa joukkueissa, kuten Texansissa, Giantsissa ja Washington Football Teamissa ennen kuin päätti ammattilaisuransa Jacksonville Jaguarsissa. vuonna 2016.

Louis Nixin tosiasiat

  1. Louis Nix kirjasi 50 taklattua ja 10 potkua vanhempina vuonna 2009.
  2. Hänet valittiin pelaamaan vuoden 2010 Under Armour All-America -pelissä Pietarissa, Floridassa.
  3. Hänestä jäivät vanhemmat Louis Nix ja Stephanie Ancrum.
  4. Hän oli innokas lemmikkieläinten ystävä.
  5. Hän oli hyvin lähellä perheenjäseniään.

Lue myös: Jaylon Johnson (Jalkapalloilija) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

Uusimmat viestit