Jaden Walker (Instagram-tähti) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Nettovarallisuus, Tyttöystävä, Perhe, Faktat

Jaden Walker on amerikkalainen Instagram-tähti ja sosiaalisen median vaikuttaja. Hän on suosittu muoti-, elämäntapa-, viihde- ja popkulttuuristaan. Hän on kotoisin Kaliforniasta ja on ollut kiinnostunut fitnessistä ja muodista lapsuudesta lähtien, koska molemmat hänen vanhempansa ovat entisiä näyttelijöitä ja malleja. Jaden aktivoitui sosiaalisessa mediassa joskus vuonna ja hänen uransa vaikuttajana lähti todella vauhtiin. Hän on myös suunnittelija ja valokuvaaja vaatemerkki Tarragona USA:ssa. Tämän lisäksi hänen Instagram-tilinsä ei lopeteta vuonna 2020. Viritä bioa ja tutustu lisää Jaden Walkerin Wikipediasta, elämästä, iästä, pituudesta, painosta, tyttöystävästä, nettovaraisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista!

Jaden Walkerin ikä

Kuinka vanha on Jaden Walker? Hänen syntymäpäivänsä osuu 2. tammikuuta 1999. Tällä hetkellä hän on 22-vuotias. Hänen horoskooppimerkkinsä on Kauris. Hän syntyi Yhdysvalloissa. Hänellä on Yhdysvaltain kansalaisuus ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin.

Jaden Walker Pituus ja Paino

Kuinka pitkä Jaden Walker on? Hän seisoo 5 jalkaa 8 tuuman korkeudella tai muuten 1,78 metrin tai 178 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 57 kg tai 128 paunaa. Hänellä on tummanruskeat silmät ja ruskeat hiukset. Hän on myös fitnessfriikki. Hän käyttää kengänkokoa 8,5 US.

Lue myös: Kayleigh Swenson (Instagram-tähti) Wikipedia, elämäkerta, ikä, pituus, paino, poikaystävä, nettoarvo, tosiasiat

Jaden Walker Wiki

Jaden WalkerWiki/Bio
Oikea nimiJaden Walker
NimimerkkiJaden
Kuuluisa AsInstagram-tähti,

Sosiaalisen median tähti

Ikä22-vuotias
Syntymäpäivä2. tammikuuta 1999
SyntymäpaikkaYhdysvallat
SyntymämerkkiKauris
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 8 tuumaa (1,78 m)
Painonoin 57 kg (128 lbs)
Kehon mitatnoin 40-28-37 tuumaa
Hauislihaksen koko19 tuumaa
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriRuskea
Kengännumero8,5 (USA)
TyttöystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 30 000 dollaria (USD)

Jaden Walkerin tyttöystävä

Kuka on Jaden Walkerin tyttöystävä? Hän on tällä hetkellä sinkku ja ilmoittaa avoimesti, että hän pitää naisista, jotka ovat sekä älykkäitä että viehättäviä, erityisesti naisista, jotka pukeutuvat hyvin. Hänen aikaisempaa seurusteluhistoriaansa ei myöskään tunneta julkisesti.

Lue myös: Alex Zedra (Instagram-tähti) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

Jaden Walker Net Worth

Kuinka paljon Jaden Walkerin nettovarallisuus on? Hän nauttii elämästään täysillä. Hänen säännöllisiä viestejään näkemällä ei ole vaikeaa päätellä, että hän rakastaa pitää hauskaa ja olla hullu. Hänellä on melkoinen naispuolinen fani söpön naapurin ulkonäön ansiosta. Hän ei tällä hetkellä opiskele jatko-opinnoissa, mutta työskentelee ahkerasti vakituisessa työssään ja pyrkii menestymään myös verkostoitumismaailmassa. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 30 000 dollaria (USD).

Jaden Walkerin perhe

Jaden Walkerin isän ja äidin nimiä ei tunneta. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutuksensa mukaan hän on hyvin koulutettu.

Faktat Jaden Walkerista

  1. Jaden rakastaa perhettään ja julkaisi äskettäin videon, jossa hän leikkii sisaruksensa kanssa.
  2. Hänen nöyryytensä paistaa läpi hänen kirjoissaan, ja hän on myös ilmoittanut olevansa herkkä.
  3. Hän on hyvin huolissaan ystäviensä ja perheensä hyvinvoinnista.
  4. Hän ei ole tällä hetkellä aktiivinen Instagramissa tammikuusta 2021 lähtien.
  5. Hän julkaisi ensimmäisen Instagram-kuvansa 16-vuotissyntymäpäivänään.

Lue myös: Karlee Gray (Instagram-tähti) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

Uusimmat viestit