Anna Cathcart (näyttelijä) Wiki, Bio, Pituus, Paino, Suhde, Ikä, Nettovarallisuus, Treffit, Ura, Perhe, Faktat

Anna Cathcart on yhdysvaltalainen näyttelijä ja sosiaalisen median persoona. Hänet tunnetaan toisen kauden lisäyksestä suosittuun lastensarjaan Odd Squad. Lisäksi hän nousi tunnetuksi esittäessään Kitty Coveyn Netflixin To All the Boys I've Loved Before -elokuvasarjassa (2018–2021). Myöhemmin hänet näytettiin Disneyn jälkeläiset -sarjassa Dizzy Tremainena. Hän esiintyi myös "Robynina" kahdessa jaksossa sarjassa "Dino Dana". Vuonna 2018 hän näytteli Kittynä elokuvassa To All the Boys I've Loved Before yhdessä Noah Centineon kanssa. Hänet valittiin Brat-sarjan Zoe Valentine nimihahmoksi vuonna 2019. Viritä biografia ja tutustu Anna Cathcartin Wikistä, elämästä, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, suhteesta, treffeistä, kehon mittauksista, nettovaraisuudesta, perheestä, urasta ja paljon muuta faktaa hänestä.

Anna Cathcart korkeus, paino ja mitat

Kuinka pitkä on Anna Cathcart? Hän seisoo 5 jalkaa 3 korkeana tai 1,63 metrin tai 163 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 50 kg tai 110 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Mitkä ovat Anna Cathcartin kehon mitat? Hän innostaa fanejaan usein jakamalla mallikuviaan Instagramissa, ja he näyttivät olevan innokkaita ilmaisemaan arvostavansa hänen snaps-päivityssarjaansa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 32-24-37 tuumaa. Hän käyttää 30 C:n rintaliivit.

Anna Cathcart elämäkerta, ikä, varhaiselämä ja perhe

Kuinka vanha on Anna Cathcart? Hänen syntymäpäivänsä osuu 16. kesäkuuta 2003. Hän on 17-vuotias. Hänellä on Kanadan kansalaisuus ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin. Hänen syntymämerkkinsä on Kaksoset. Hän syntyi Vancouverissa, Kanadassa. Hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Hänellä on sisko, joka on häntä viisi vuotta vanhempi. Koulutuksensa perusteella Cathcart käy tällä hetkellä julkisessa lukiossa.

Anna-Cathcart-korkeus-ja-paino

Lue myös: Salma Hayek (näyttelijä) Wiki, elämäkerta, ikä, pituus, paino, kehon mitat, nettovarallisuus, aviomies, tosiasiat

Anna Cathcart Wiki

Anna CathcartWiki/Bio
Oikea nimiAnna Cathcart
NimimerkkiAnna
Kuuluisa AsNäyttelijä, sosiaalisen median tähti
Ikä17 vuotta vanha
Syntymäpäivä16. kesäkuuta 2003
SyntymäpaikkaVancouver, Kanada
SyntymämerkkiKaksoset
Kansallisuuskanadalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 3 tuumaa (1,63 m)
Painonoin 50 kg (110 lbs)
Kehon mitatnoin 32-24-37 tuumaa
Rintaliivikupin koko30 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5 (USA)
PoikaystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 2 miljoonaa dollaria (USD)

Anna Cathcart Treffit, suhde ja poikaystävä

Kuka on Anna Cathcartin poikaystävä? Hän on sinkku eikä ole puhunut mitään romanttisesta elämästään. Hän on erittäin keskittynyt näyttelijänuraansa. Hän nauttii sinkkuelämästään täysillä.

Anna-Cathcart-faktoja

Lue myös: Lisa Durupt (näyttelijä) Wikipedia, elämäkerta, ikä, pituus, paino, poikaystävä, nettovarallisuus, perhe, ura, tosiasiat

Anna Cathcartin ura ja nettoarvo

Mikä on Anna Cathcartin nettovarallisuus? Hänen ensimmäinen kuvauspäivänsä Odd Squadissa oli elokuussa 2015. Hän toisti roolinsa To All the Boys I've Loved Before -elokuvasarjan kolmannessa elokuvassa nimeltä To All the Boys: Always and Forever. Kuten vuonna 2021, hänen nettovarallisuutensa on arviolta 2 miljoonaa dollaria (USD).

Anna Cathcart -faktoja

  1. Anna Cathcart esiintyi Teen Voguen 21 alle 21-vuotiaiden ja Tiger Beatin sekä Instagramin 19 alle 19-vuotiaiden sarjoissa vuonna 2018.
  2. Vuonna 2017 Cathcart esiintyi Disney Channel -elokuvan jatko-osassa, alkuperäisen elokuvan jälkeläiset, Descendants 2.
  3. Hän on aktiivinen sosiaalisen median alustoilla.
  4. Hänellä on miljoonia seuraajia Instagram-tilillään.
  5. Cathcart tukee aitoutta ja Aasian edustusta Hollywoodissa.

Lue myös: Kaley Cuoco (Näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Aviomies, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Uusimmat viestit