Matthew James Thomas (näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

Matthew James Thomas on englantilainen näyttelijä ja laulaja. Hän mainostettiin tähteeksi roolistaan ​​Broadwaylla Pippinin vuoden 2013 herätyksessä sekä Spider-Man: Turn Off the Darkissa vuonna 2010. Hän näytteli myös brittiläisessä musiikkidraamassa Britainnia High vuonna 2008. Tämän lisäksi hän on myös erittäin aktiivisesti sosiaalisessa mediassa. Hänellä on miljoonia seuraajia Instgaram-tilillään. Viritä elämäkerta ja tutustu lisää Matthew James Thomasin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, tyttöystävästä, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista faktoista hänestä!

Matthew James Thomas Pituus ja paino

Kuinka pitkä on Matthew James Thomas? Hän on pitkä ja komea kaveri. Tällä hetkellä Matthew James Thomasin korkeuden arvioidaan olevan 6 jalkaa 2 tuumaa. Hän on myös säilyttänyt lihaksikkaan ruumiin, jonka keskimääräinen paino on 67 kg. Hänellä on mustat silmät ja hänen hiuksensa ovat mustat.

Matthew James Thomas Age

Kuinka vanha on Matthew James Thomas? Hänen syntymäpäivänsä osuu 3. maaliskuuta 1988. Hän on 32-vuotias. Hänen horoskooppimerkkinsä on Kalat. Hän syntyi Englannissa. Hän on Yhdistyneen kuningaskunnan kansalaisuus ja kuuluu eri etnisiin ryhmiin.

Matthew James Thomas Wiki

Matthew James ThomasWiki/Bio
Oikea nimiMatthew James Thomas
NimimerkkiMatthew
Kuuluisa AsYoutuberi, sosiaalisen median tähti
Ikä32-vuotias
Syntymäpäivä3. maaliskuuta 1988
SyntymäpaikkaEnglanti
SyntymämerkkiKalat
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 1,83 m (6 jalkaa 2 tuumaa)
Painonoin 67 kg (145 lbs)
Kehon mitatnoin 44-32-38 tuumaa
Hauislihaksen koko24 tuumaa
Silmien väriMusta
Hiusten väriMusta
Kengännumero10 (USA)
TyttöystäväJennifer Damiano
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 2 miljoonaa dollaria (USD)

Matthew Jamesin tyttöystävä

Kuka on Matthew James Thomasin tyttöystävä? Hänellä on romanttinen yhteys Jennifer Damianoon, jonka kanssa hän jakoi näyttämön Spider-Man: Turn Off the Darkissa.

Lue myös: Rudy Pankow (Näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Matthew James Thomas Net Worth

Kuinka paljon Matthew James Thomasin nettovarallisuus on? Lapsena hän esiintyi myös Simonina Billy Elliotissa ja About a Boyssa, pääosassa Hugh Grant. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 2 miljoonaa dollaria (USD).

Matthew James Thomasin perhe

Matthew James Thomasin perhe kasvoi suurelta osin Buckinghamshiressä, Englannissa. Hänen ensimmäinen ammattinäyttelijäntyönsä tuli 8-vuotiaana, kun hän näytteli Kipperiä Oliver-tuotannossa! West Endissä.

Matthew James Thomas Faktat

  1. Matthew James Thomas Vuonna 2013 Thomas julkaisi alkuperäisistä kappaleista koostuvan kolmen kappaleen EP:n nimeltä No Sound at All.
  2. Thomasin viimeinen esiintyminen Hämähäkkimiehenä oli 10. marraskuuta 2012.
  3. Vuoden 2014 lopulla ja vuoden 2015 alussa Thomas näytteli Fenwickiä musiikillisessa sovituksessa Barry Levinsonin vuoden 1982 elokuvasta Diner.
  4. Hän on aktiivinen sosiaalisen median alustoilla.
  5. Hänellä on miljoonia seuraajia Instagram-tilillään.

Lue myös: Noah Schnapp (Näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Perhe, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Uusimmat viestit