Justin Bethancourt (viihdyttäjä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Vaimo, Nettovarallisuus, Faktat

Justin Bethancourt on amerikkalainen viihdyttäjä, joka on näytellyt muutamissa elokuvissa ja tv-sovituksessa ja nousi heti kunniaan. Hänet tunnetaan parhaiten teoksista Balls Of Fury (2007), The Three Stooges (2012), Sun City Diaries (2007), The Young and The Restless (2011-2012 jne.). Hän on myös kirjailija ja on jakanut yhteensä neljä kirjaa. Viritä elämäkertaan ja tutki lisää Justin Bethancourtin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, vaimosta, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista faktoista hänestä!

Justin Bethancourt Pituus ja Paino

Kuinka pitkä Justin Bethancourt on? Hän on pitkä ja komea kaveri. Tällä hetkellä Justin Bethancourtin korkeuden arvioidaan olevan 6 jalkaa 4 tuumaa. Hän on myös säilyttänyt lihaksikkaan ruumiin, jonka keskimääräinen paino on 68 kg tai 157 lbs. Hänellä on mustat silmät ja hänen hiuksensa ovat myös mustat.

Justin Bethancourtin ikä

Kuinka vanha on Justin Bethancourt? Hän syntyi 18. maaliskuuta 1971 Yhdysvalloissa. Hän on 49-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään.

Lue myös: Cody Christian (näyttelijä) Wikipedia, elämäkerta, ikä, pituus, paino, tyttöystävä, nettovarallisuus, perhe, tosiasiat

Justin Bethancourt Wiki

Justin BethancourtWiki/Bio
Oikea nimiJustin Bethancourt
NimimerkkiJustin
Kuuluisa AsViihdyttäjä
Ikä49-vuotias
Syntymäpäivä18. maaliskuuta 1971
SyntymäpaikkaYhdysvallat
SyntymämerkkiKalat
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 1,86 m (6 jalkaa 4 tuumaa)
Painonoin 68 kg (157 lbs)
Kehon mitatnoin 44-32-38 tuumaa
Silmien väriMusta
Hiusten väriMusta
Kengännumero12 (USA)
TyttöystäväYksittäinen
Vaimo/puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 1,2 miljoonaa dollaria (USD)

Justin Bethancourtin vaimo

Kuka on Justin Bethancourtin vaimo? Hän ei ole vielä naimisissa eikä hänellä ole toistaiseksi vaimoa. Justin Bethancourt on hyvin salaperäinen henkilökohtaisen elämänsä suhteen, eikä ole paljastanut mitään tietoja deittielämästään. Hän yleensä ohittaa tyttöystäväänsä koskevat kysymykset. Myöskään hänen aiemmasta deittailuelämästään ei ole tietoa. Koska hänen henkilökohtaisesta elämästään puuttuu avoimuus, on epäselvää, onko hän sinkku vai parisuhteessa. Vaikka hän ei ole paljastanut mitään tietoja deittielämästään.

Justin Bethancourtin nettoarvo

Kuinka paljon Justin Bethancourtin nettovarallisuus on? Näytteleminen on hänen pääasiallinen tulonlähde. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 1,2 miljoonaa dollaria (USD).

Justin Bethancourtin tosiasiat

  1. Justin Bethancourt rakastaa jalkapallon pelaamista.
  2. Hän sai täyden matkan jalkapallo-apurahan Pittsburghin yliopistosta ja pelasi pari peliä Arizona Cardinalsissa vuonna 1995.
  3. Hän on kotoisin New Yorkista, joten hänen etnisyys on amerikkalainen.
  4. Hän on innokas lemmikkieläinten ystävä.
  5. Hän rakastaa matkustamista ja surffausta.

Lue myös: Milo Manheim (Näyttelijä) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Perhe, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Uusimmat viestit