Selina Mour (TikTok Star) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Selina Mour on amerikkalainen TikTok-tähti ja sosiaalisen median persoona. Hänellä on miljoonia seuraajia henkilökohtaisella TikTok-sivullaan. Tämän lisäksi hän on erittäin suosittu Instagramissa, jossa hän julkaisee erilaisia ​​kuvia itsestään, toisinaan ystävien tai perheen kanssa. Hänellä on myös samanniminen YouTube-kanava, jolla on yli tuhat tilaajaa. Hän julkaisee säännöllisesti videoita muodista, elämäntyylistä ja tanssista YouTube-kanavallaan. Viritä elämäkertaan ja tutki lisää Selina Mourin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Selina Mour Pituus, paino ja mitat

Kuinka pitkä Selina Mour on? Hän seisoo 5 jalkaa 5 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja ruskeat hiukset. Hänen ruumiinsa mitat ovat 32-25-38 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, joiden koko on 30 C. Hän innostaa fanejaan usein jakamalla mallikuvansa Instagramissa, ja he näyttivät olevan innokkaita ilmaisemaan arvostavansa hänen snaps-päivityssarjaansa.

Selina Mourin ikä

Kuinka vanha on Selina Mour? Hänen syntymäpäivänsä osuu 8. maaliskuuta 2000. Hän on 20-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Kalat. Hän syntyi Saksassa. Hänen äitinsä on thaimaalaista syntyperää, kun taas hänen isänsä on saksalainen. Selinan isoäiti esiintyi taustalaulajana. Selina on yhteydessä hip-hop-tanssiklubiin ja vierailee klubilla kahdesti viikossa. Hän asuu Frankfurtissa. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Selina Mourin poikaystävä

Kuka on Selina Mourin poikaystävä? Kuuma ja upea Instagram-tähti Selina Mour on sinkku ja samalla hän on myös hyvin keskittynyt uraansa. Itse asiassa hän ei ole puhunut mitään aikaisemmasta seurusteluhistoriastaan, hän on seurustellut poplaulaja Keanu Rappin kanssa.

Lue myös: Sarah Magusara (TikTok Star) Wikipedia, Bio, Pituus, Paino, Ikä, Tytär, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Selina Mour Wikipedia

Selina MourWiki/Bio
Oikea nimiSelina Mour
NimimerkkiSelina
Kuuluisa AsTikTok Star,

Sosiaalisen median tähti

Ikä20 vuotta vanha
Syntymäpäivä8. maaliskuuta 2000
SyntymäpaikkaSaksa
SyntymämerkkiKalat
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 32-25-38 tuumaa
Rintaliivikupin koko30 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriRuskea
Kengännumero5 (USA)
PoikaystäväKeanu Rapp
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 200 000 dollaria (USD)

Selina Mour Net Worth

Mikä on Selina Mourin nettovarallisuus? Selina Mour tajusi hyvin nuorena sosiaalisen median voiman ja alkoi sijoittaa enemmän aikaa sosiaaliseen mediaan jakaakseen videoita ja kykyjä kohdeyleisön kanssa. Luovan sisältönsä ansiosta hän vakiinnutti itsensä menestyväksi sosiaalisen median persoonaksi teini-iässä. Hänen nettovarallisuutensa on noin 200 000 dollaria (USD).

Lue myös: Sarah Magusara (TikTok Star) Wikipedia, Bio, Pituus, Paino, Ikä, Tytär, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Selina Mourin ura

Selina Mour debytoi alkuperäisellä kappaleella "Hold Me", joka julkaistiin vuonna 2017. Hän esiintyi vuoden 2017 komedialyhytelmässä "Misfit". Hän aloitti uransa sosiaalisessa mediassa vuonna 2015. Selina on ollut mukana promootiokampanjoissa esim. kuten "Manhattan Cosmetics", "Coca-Cola", "Nakd Fashion" ja "McDonald's".

Selina Mourin tosiasiat

  1. Selina Mourin suosikkiaine on matematiikka.
  2. Hänellä on ainutlaatuinen, itsevarma ja eloisa tyyli, joka edustaa joitain brändejä, joiden kanssa hän on tehnyt yhteistyötä Yhdysvalloissa.
  3. Hänellä on voima koskettaa elämiä bopin kautta inspiroivalla viestillä arvostaa itseäsi ja irrottautua niistä, jotka vähättelevät sinua!
  4. Keltainen on yksi hänen lempiväristään.
  5. Fanit, kannattajat ja hyväntahtoiset voivat aina virittää ja tervehtiä häntä suosikkisosiaalisen median alustansa kautta. Hän on epäilemättä luomassa alustaa lupaavalle uralle kasvavalla sosiaalisen median läsnäolollaan, ja hänen kanssaan on otettava huomioon!
  6. Hän uskoo: "Elämä on yksi suuri tie, jossa on paljon merkkejä. Joten kun ajat urien läpi, älä vaikeuta mieltäsi. Pakene vihaa, pahaa ja mustasukkaisuutta. Älä hautaa ajatuksiasi, vaan toteuta visiosi."

Lue myös: Gabby Morrison (TikTok Star) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found