Amy Coney Barrett (poliitikko) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Amy Coney Barrett on amerikkalainen asianajaja, juristi ja akateemikko, joka toimii Yhdysvaltain korkeimman oikeuden apulaistuomarina. Hän nimitti hänet Seventh Circuit -kilpailuun vuonna 2017 presidentti Donald Trumpin toimesta. Hänet nimitettiin korkeimpaan oikeuteen korvaamaan edesmennyt Ruth Bader Ginsburg syyskuussa 2020. Viritä elämäkertaan ja tutustu Amy Coney Barrettin Wikipediaan, elämäkertaan, ikään, pituuteen, painoon, poikaystävään, nettoarvoon, perheeseen, uraan ja moniin muihin aiheisiin. Faktoja hänestä.

Amy Coney Barrett Pituus ja Paino

Kuinka pitkä on Amy Coney Barrett? Hän seisoo 5 jalkaa 6 korkeana tai 1,67 metrin tai 167 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-26-39 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, joiden koko on 33 C. Hän on myös fitnessfriikki. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset.

Amy Coney Barrett Net Worth

Mikä on Amy Coney Barrettin nettovarallisuus? Poliittinen ura on hänen ensisijainen tulonlähde. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 256 000 dollaria (USD).

Lue myös: Marie Yovanovitch (poliitikko) Wiki, Bio, Pituus, Paino, Aviomies, Ikä, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

Amy Coney BarrettWiki/Bio
Oikea nimiAmy Coney Barrett
NimimerkkiAmy
Kuuluisa AsPoliitikko
Ikä48-vuotias
Syntymäpäivä28. tammikuuta 1972
SyntymäpaikkaNew Orleans, LA
SyntymämerkkiVesimies
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 6 tuumaa (1,67 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 34-26-39 tuumaa
Rintaliivikupin koko33 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero6 (USA)
Lapset7
Aviomies/puolisoJesse M. Barrett
Nettovarallisuusnoin 256 000 dollaria (USD)

Amy Coney Barrett aviomies

Kuka on Amy Coney Barrettin aviomies? Vuonna 1999 Barrett meni naimisiin Notre Damen lakikoulun valmistuneen Jesse M. Barrettin kanssa. Pariskunta asuu South Bendissä ja heillä on seitsemän lasta, joista kaksi adoptoitiin Haitista, yksi vuonna 2005 ja yksi vuoden 2010 Haitin maanjäristyksen jälkeen.

Amy Coney Barrett Bio, Age & Family

Kuinka vanha on Amy Coney Barrett? Hänen syntymäpäivänsä osuu 28. tammikuuta 1972. Hän on 48-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Vesimies. Hän syntyi New Orleansissa, LA. Hän on vanhin seitsemästä lapsesta, ja hänellä on viisi sisarta ja veli. Hänen isänsä Michael Coney työskenteli asianajajana Shell Oil Companyssa ja hänen äitinsä Linda oli lukion ranskan opettaja ja kotiäiti. Barrett on ranskalaista syntyperää. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Lue myös: Corrine Brown (poliitikko) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Nettovarallisuus, Lapset, Aviomies, Faktat

Amy Coney Barrettin ura

Amy toimi Notre Dame Law Review -lehden toimittajana opiskellessaan lakikoulua Notre Damen yliopistossa. Hän valmistui ensimmäisenä luokassaan. Hän opetti lakia Notre Damessa useita vuosia ja hänet palkittiin kolmesti vuoden professorina. Barrett vannoi ensimmäisen kahdesta valasta 26. lokakuuta. Hänen odotetaan vannovan toisen 27. lokakuuta, jolloin hän ottaa virallisesti penkin.

Amy Coney Barrettin faktat

  1. Lukion jälkeen Barrett osallistui Rhodes Collegeen.
  2. Hän työskenteli kaksi vuotta oikeustieteen virkailijana oikeustieteellisen korkeakoulun jälkeen.
  3. Hän toimi vierailevana apulaisprofessorina ja John M. Olinin oikeustieteen stipendiaattina George Washingtonin yliopiston lakikoulussa vuoden ajan.
  4. Hän ei ole koskaan päättänyt suoraan abortista, mutta hän äänesti kokeillakseen onnistuneen haasteen Indianan vanhempainilmoituslakille vuonna 2019.
  5. Hänet kasvatettiin kristillisessä laskuvarjokirkkoyhteisössä People of Praise.

Lue myös: Lindsey Graham (poliitikko) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Vaimo, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Uusimmat viestit