Melissa Midwest (näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Poikaystävä, Nettoarvo, Faktat

Melissa Midwest on yhdysvaltalainen aikuinen näyttelijä, verkkokehittäjä ja liikenainen. Tämän lisäksi hän on myös malli. Hän on koristellut monien aikakauslehtien, kuten Perfect 10:n, FHM:n, Hustlerin, Galleryn, Maximin ja Playboyn, kansia. Tämän lisäksi hän ei myöskään ole niin aktiivinen sosiaalisessa mediassa. Viritä elämäkertaan ja tutki lisää Melissa Midwestin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista faktoista hänestä.

Melissa Keskilännen korkeus, paino ja mitat

Kuinka pitkä on Melissa Midwest? Hän seisoo 5 jalkaa 6 korkeana tai 1,67 metrin tai 167 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Mitkä ovat Melissa Midwestin kehon mitat? Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-28-42 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, jonka koko on 34 C.

Melissa Keskilännen ikä

Kuinka vanha on Melissa Midwest? Hänen syntymäpäivänsä osuu 9. heinäkuuta 1982. Hän on 37-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on syöpä. Hän syntyi Lincolnissa, Nebraskassa. Hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Melissa Midwest Wiki

Melissa KeskilänsiWiki/Bio
Oikea nimiMelissa Keskilänsi
NimimerkkiMelissa
Kuuluisa AsNäyttelijä, sosiaalisen median tähti
Ikä37-vuotias
Syntymäpäivä9. heinäkuuta 1982
SyntymäpaikkaLincoln, Nebraska
SyntymämerkkiSyöpä
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 6 tuumaa (1,67 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 34-28-42 tuumaa
Rintaliivikupin koko34 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5,5 (USA)
PoikaystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 200 000 dollaria (USD)

Melissa Midwest -poikaystävä

Kuka on Melissa Midwestin poikaystävä? Hän on sinkku eikä ole sanonut sanaakaan deittailuelämästään. Hänen aikaisempaa seurusteluhistoriaansa ei myöskään nautita.

Lue myös: Addie Andrews (aikuisnäyttelijä) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

Melissa Midwest Net Worth

Mikä on Melissa Midwestin nettoarvo? Melissa Midwest tajusi hyvin nuorena sosiaalisen median voiman ja alkoi sijoittaa enemmän aikaa sosiaaliseen mediaan jakaakseen videoita ja kykyjä kohdeyleisön kanssa. Hän perusti myös henkilökohtaisen esiintymispalvelun, verkkokaupan ja myy itse tuotettuja DVD-levyjä. Hänen nettovarallisuutensa on noin 200 000 dollaria (USD).

Melissa Keskilännen tosiasiat

  1. Melissa Midwest syntyi 9. heinäkuuta 1982 Lincolnissa, Nebraskassa, Yhdysvalloissa nimellä Melissa Harrington.
  2. Hän ei ole niin aktiivinen sosiaalisessa mediassa.
  3. Hän on myös innokas lemmikkieläinten ystävä.
  4. Hänen huhuttiin olevan suhteessa Jim Gaffiganin kanssa.
  5. Jim on yhdysvaltalainen stand-up-koomikko, kirjailija, näyttelijä ja ohjaaja.

Lue myös: Mia Malkova (aikuinen näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Uusimmat viestit