Salice Rose (Instagram-tähti) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Suhde, Nettovarallisuus, Treffit, Ura, Faktat

Salice Rose on tunnettu amerikkalainen malli ja sosiaalisen median tähti. Hän sai suuren suosion Instagram-viesteillään, ja tällä hetkellä hänellä on yli 11 miljoonaa omistautunutta fania valokuvien ja videoiden jakosivustolla. Sosiaalisen median maineensa lisäksi Salice Rose on suosittu mallina. Hän on toiminut mallina useille yrityksille. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Salice Rosen Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Salice Rose Pituus ja paino

Kuinka pitkä on Salice Rose? Hän seisoo 5 jalkaa ja 8 tuumaa (178 senttimetriä tai 1,78 metriä). Hän painaa 59 kg, mikä vastaa 130 paunaa. Instagram-tähdellä on vaaleat hiukset ja vaaleanruskeat silmät. Hänen vartalonsa ovat 36-23-35 rintakehän, vyötärön ja lantion osalta.

Salice Rose Bio, Ikä ja perhe

Kuinka vanha on Salice Rose? Hänen syntymäpäivänsä osuu 20. marraskuuta 1994. Hän on 26-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu perulaista syntyperää. Hänen syntymämerkkinsä on Skorpioni. Hän syntyi Yhdysvalloissa.

Malli pidättäytyy jakamasta henkilökohtaisia ​​tietojaan yleisölle. Siksi hän ei ole paljastanut mitään vanhemmistaan ​​tai sisaruksistaan. Hänellä on myös sisaruksia. Hänellä on kaksi veljeä ja sisko nimeltä Ashley. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Salice Rose Deittailu, suhde ja poikaystävä

Kuka on Salice Rosen poikaystävä? Hän on sinkku eikä ole puhunut mitään henkilökohtaisesta elämästään. Lisäksi hänen aikaisempi treffihistoriansa ei myöskään ole julkisesti tiedossa.

Salice-Rose-korkeus

Lue myös: Hunter Rowland (Instagram-tähti) Wiki, elämäkerta, ikä, pituus, paino, tyttöystävä, nettoarvo, tosiasiat

Salice Rose Wiki

Salice RoseWiki/Bio
Oikea nimiSalice Rose
NimimerkkiSalice
Kuuluisa AsInstagram-tähti,

Sosiaalisen median tähti

Ikä26-vuotias
Syntymäpäivä20. marraskuuta 1994
SyntymäpaikkaKalifornia, Yhdysvallat
SyntymämerkkiSkorpioni
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 8 tuumaa (1,78 m)
Painonoin 59 kg (130 lbs)
Kehon mitatnoin 36-23-35 tuumaa
Rintaliivikupin koko33 C
Silmien väriVaalean ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5 (USA)
PoikaystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 1,2 miljoonaa dollaria (USD)

Salice Rosen ura

Instagram-tähti Salice Rose tekee vaikutuksen faneihinsa esittelemällä upeaa vartaloaan bik*nisissä ja alusvaatteissa. Tämä näyttää olevan hänelle enemmän harrastus kuin ura. Nuoresta iästä lähtien Salice halusi aina jatkaa malliuraa. Kaikki hänen ystävänsä rohkaisivat häntä kokeilemaan käsiään. Siksi hän loi Instagram-tilin, koska useimmat tuolloin mallit käyttivät sitä menestystyökaluna. Hänen uransa alkoi nousta nopeammin, kun hän julkaisi useita kuvia itsestään intiimi- ja bik*ni-asuissa.

Salice-Rose-faktoja

Lue myös: Tyler Brown (Instagram-tähti) Wiki, elämäkerta, ikä, pituus, paino, tyttöystävä, nettoarvo, tosiasiat

Salice Rose Net Worth

Mikä on Salice Rosen nettoarvo? Hän esitteli vartaloaan myös muiden aistillisesti houkuttelevien valokuvien kautta. Hänet nimitettiin myöhemmin Fashion Nova -suurlähettilääksi.

Salice säilytti terveellisen ruokavalion ja kävi usein kuntosalilla, mikä auttoi hänen vartaloaan. Hänen fanikuntansa kasvoi vuosien varrella, ja hänellä on nyt yli 11 miljoonaa seuraajaa Instagramissa. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 1,2 miljoonaa dollaria (USD).

Salice Rose tosiasiat

  1. Salice Rosella on ainutlaatuinen, itsevarma ja eloisa tyyli, joka edustaa joitain brändejä, joiden kanssa hän on tehnyt yhteistyötä Yhdysvalloissa.
  2. Hänellä on voima koskettaa elämiä bopin kautta inspiroivalla viestillä arvostaa itseäsi ja irrottautua niistä, jotka vähättelevät sinua!
  3. Fanit, kannattajat ja hyväntahtoiset voivat aina virittää ja tervehtiä häntä suosikkisosiaalisen mediansa kautta.
  4. Epäilemättä hän on luomassa näyttämöä lupaavalle uralle kasvavalla sosiaalisen median läsnäolollaan, ja hänen kanssaan on otettava huomioon!
  5. Sen lisäksi, että sillä on yksi kuumimmista vartaloista, Salice Rose on vastustamattoman viehättävä.

Lue myös: Lisa Mantler (Instagram-tähti) Wiki, elämäkerta, ikä, pituus, paino, poikaystävä, nettoarvo, tosiasiat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found