Ava Michelle Cota (tanssija) Wiki, Bio, Pituus, Paino, Ikä, Nettovarallisuus, Poikaystävä, Ura, Perhe, Faktat

Ava Michelle Cota on amerikkalainen ilmiömäinen tanssija. Hyvin harvat ihmiset ovat siunattuja monilla kyvyillä hyvin nuorena. Hyvä monissa asioissa he voivat saavuttaa tähteen varhaisessa iässä. Kerran niin lahjakas persoonallisuus, josta tuli lapsuuden tähti, on Ava Michelle Cota. Hän aloitti uransa tanssijana. Hän aloitti tanssimisen nuorena ja osallistui paikallisiin ja alueellisiin tanssikilpailuihin. Hän jopa voitti joitakin palkintoja näissä kilpailuissa. Hänet huomattiin tanssitaitostaan, ja hän alkoi saada tarjouksia joistakin televisio-ohjelmista.

Hänet esitettiin ensimmäisen kerran Dance Moms -ohjelmassa ohjelman kolmannella tuotantokaudella. Ohjelma toi Ava Michelle Cotalle yhtä paljon mainetta, kun hän erottui parhaana esiintyjänä tuossa Lifetime reality-sarjassa. Se oli tosi-tv-ohjelma nuorista ja lahjakkaista lapsista ja heidän hankalista äideistään, jotka riidelivät usein.

Ava valittiin myös Elite Select Ensemblen 4. tuotantokaudelle. Hänestä tuli kilpailija So You Think You Can Dance -sarjassa vuonna 2016. Hän näyttelee vuoden 2019 Netflix-elokuvassa Tall Girl. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Ava Michelle Cotan Wikistä, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista faktoista hänestä.

Ava Michelle Cotan ikä

Kuinka vanha on Ava Michelle Cota? Hänen syntymäpäivänsä osuu 10. huhtikuuta 2002. Hän on 18-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Oinas. Hän syntyi Michiganissa. Hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Ava Michelle Cota Pituus, paino ja mitat

Kuinka pitkä on Ava Michelle Cota? Hänen keskipituus on 5 jalkaa ja 5 tuumaa. Näyttelijänä hän on hyväkuntoinen ja terve, painaa noin 55 kg. Hänellä on tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-26-35 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, joiden koko on 33 C. Hän on myös fitnessfriikki. Hän kehui usein litteää vatsaansa kiinnittäessään raskaasti peitetyn katseensa kameraan.

Ava-Michelle-Cota-ikä

Lue myös: Delaney Glazer (tanssija) Bio, Wiki, Ikä, Poikaystävä, Pituus, Paino, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Ava Michelle Cota Wiki

Ava Michelle CotaWiki/Bio
Oikea nimiAva Michelle Cota
NimimerkkiAva
Kuuluisa AsTanssija, sosiaalisen median tähti
Ikä18 vuotias
Syntymäpäivä10. huhtikuuta 2002
SyntymäpaikkaMichigan
SyntymämerkkiOinas
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 34-26-35 tuumaa
Rintaliivikupin koko33 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5 (USA)
PoikaystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 3 miljoonaa dollaria (USD)

Ava Michelle Cota Net Worth

Mikä on Ava Michelle Cotan nettovarallisuus? Hän on voittanut lukuisia kansallisia titteleitä tanssijana ja nimetty Miss Pre Teen Galaxy International 2014 -palkinnoksi. Hän on elänyt ylellistä elämää Michiganissa. Talon hinnaksi on arvioitu miljoonia euroja. Lisäksi Avan nettovarallisuuden arvioidaan olevan 3 miljoonaa dollaria (USD).

Ava Michelle Cotan poikaystävä

Kuka on Ava Michelle Cotan poikaystävä? Hän ei ole antanut mitään näkemystä seurusteluelämästään. Tällä hetkellä hän on sinkku ja keskittyy hyvin uraansa. Jonakin päivänä hän haluaa tulla kuuluisaksi tanssijaksi.

Ava-Michelle-Cota-poikaystävä

Lue myös: Mackenzie Ziegler (tanssija) Wiki, Bio, Ikä, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Pituus, Paino, Perhe, Ura, Faktat

Ava Michelle Cotan elämäkerta ja perhe

Ava Michelle Cotan äidinnimi on Jeanette Cota, Fentonissa, Michiganissa sijaitsevan Broadway Dance Academyn studion omistaja. Hänellä on myös sisaruksia. Hänellä on veli nimeltä Devon. Koulutuksensa perusteella hän on hyvin koulutettu.

Ava Michelle Cotan ura

Ava Michelle Cota esiintyi ensimmäisen kerran Dance Momsissa jaksossa nimeltä "The Beginning of the End". Hänestä tuli kilpailija So You Think You Can Dance -sarjassa vuonna 2016. Hän näyttelee vuoden 2019 Netflix-elokuvassa Tall Girl.

Ava Michelle Cota Faktat

  1. Ava Michelle Cotan erinomainen suoritus "Dance Moms" -elokuvassa vahvisti hänen suorituskykyään erinomaisena tanssijana, hänen esiintymisensä muissa televisiosarjoissa toi hänelle lisää mainetta.
  2. Nuorena saavuttama maine teki hänestä tähden jopa sosiaalisessa mediassa.
  3. Hänellä on tilit sosiaalisessa mediassa, kuten Instagramissa ja Twitterissä.
  4. Yksi suuri tekijä, joka tekee Ava Michelle Cotasta niin erityisen niin nuorena, ovat hänen monet lahjakkuutensa.
  5. Monet tiedotusvälineet ovat kommentoineet hänen poikkeuksellisia tanssitaitojaan.
  6. Tämän lisäksi hänen osallistumisensa hyväntekeväisyystoimintaan nuorena on tehnyt hänestä erittäin erityisen hänen fanien silmissä.

Lue myös: Coco Quinn (Tanssija) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Perhe, Ura, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit