Matt Cornett (näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Matt Cornett on yhdysvaltalainen näyttelijä. Hänet tunnetaan hyvin vierailevasta roolistaan ​​Zach Barnesina elokuvassa Bella and the Bulldogs. Hän näyttelee E.J. Caswell Disney+ -sarjassa, High School Musical: The Musical: The Series. Hän nousi tunnetuksi saatuaan näytteitä Disneyn High School Musical: The Musical: The Series -elokuvassa vuonna 2019. Hän näytteli myös Logania elokuvassa Alex & Me ja Blakea Game Shakersissa. Cornett varttui Rogersissa, Arkansasissa ja muutti Los Angelesiin vuonna 2012 harjoittamaan näyttelemistä. Viritä elämäkertaan ja tutustu Matt Cornettin Wikipediaan, elämäkertaan, ikään, pituuteen, painoon, tyttöystävään, nettoarvoon, perheeseen, uraan ja moniin muihin häneen liittyviin faktoihin!

Matt Cornett Pituus ja Paino

Kuinka pitkä on Matt Cornett? Hän seisoo 5 jalkaa 8 tuuman korkeudella tai muuten 1,78 metrin tai 178 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 65 kg tai 135 paunaa. Hänellä on tummanruskeat silmät ja mustat hiukset. Hän on myös fitnessfriikki. Hän käyttää kengänkokoa 8,5 US.

Matt Cornett Ikä

Kuinka vanha on Matt Cornett? Hänen syntymäpäivänsä osuu 6. lokakuuta 1998. Tällä hetkellä hän on 22-vuotias. Hänen horoskooppi on Vaaka. Hän syntyi Rogersissa, AR:ssa. Hänellä on Yhdysvaltain kansalaisuus ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin.

Lue myös: Darren Barnet (näyttelijä) Ikä, Elämäkerta, Wiki, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Syntynyt, Ura, Faktat

Matt Cornett Wiki

Matt CornettWiki/Bio
Oikea nimiMatt Cornett
NimimerkkiMatta
Kuuluisa AsNäyttelijä
Ikä22-vuotias
Syntymäpäivä6. lokakuuta 1998
SyntymäpaikkaRogers, AR
SyntymämerkkiVaaka
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 8 tuumaa (1,78 m)
Painonoin 65 kg (135 lbs)
Kehon mitatnoin 39-29-38 tuumaa
Hauislihaksen koko19 tuumaa
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriMusta
Kengännumero8,5 (USA)
TyttöystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 1,2 miljoonaa dollaria (USD)

Matt Cornett tyttöystävä

Kuka on Matt Cornettin tyttöystävä? Hän on tällä hetkellä sinkku ja ilmoittaa avoimesti, että hän pitää naisista, jotka ovat sekä älykkäitä että viehättäviä, erityisesti naisista, jotka pukeutuvat hyvin. Hänen aikaisempaa seurusteluhistoriaansa ei tiedetä.

Lue myös: Cameron Dallas (näyttelijä) Bio, Wiki, Tyttöystävä, Treffit, Ikä, Pituus, Paino, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Matt Cornett Net Worth

Kuinka paljon Matt Cornettin nettovarallisuus on? Hän nauttii elämästään täysillä. Hänen säännöllisiä viestejään näkemällä ei ole vaikeaa päätellä, että hän rakastaa pitää hauskaa ja olla hullu. Hänellä on melkoinen naispuolinen fani söpön naapurin ulkonäön ansiosta. Hän ei tällä hetkellä opiskele jatko-opinnoissa, mutta työskentelee ahkerasti vakituisessa työssään ja pyrkii menestymään myös verkostoitumismaailmassa. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 1,2 miljoonaa dollaria (USD).

Matt Cornett Faktat

  1. Matt Cornett oli vasta teini-iässä, kun hän alkoi varata rooleja ja koulutusta näyttelijästudioissa.
  2. Hän on aktiivinen sosiaalisen median alustoilla.
  3. Hänellä on valtava fani, jota seuraa Instagram-tilinsä alla.
  4. Valkoinen on hänen lempivärinsä.
  5. Hän on myös innokas lemmikkieläinten ystävä.

Lue myös: Nick Cannon (näyttelijä) Wiki, Pituus, Paino, Ikä, Elämäkerta, Vaimo, Tytär, Poika, Perhe, Ura, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit