Paul Walker (näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Kuolinsyy, Tytär, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Kuka on Paul Walker? Hän oli amerikkalainen näyttelijä. Hänet tunnetaan parhaiten roolistaan ​​Brian O'Connerina Fast & Furious -sarjassa. Hän esitti roolinsa viidessä Fast and the Furious - jatko-osassa ja näytteli myös merkittäviä rooleja elokuvissa Varsity Blues, Pleasantville ja The Lazarus Project. Viritä elämäkerta ja tiedä lisää Paul Walkerin Wikistä, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, kuolemansyystä, tyttärestä, tyttöystävästä, nettoarvosta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Paul Walkerin kuolemansyy

Mikä oli syy Paul Walkerin kuolemaan? Wikipedia-sivunsa mukaan hän kuoli yhden ajoneuvon törmäyksessä saamiinsa vammoihin. 30. marraskuuta 2013 noin klo 15.30. PST, Walker, 40, ja Roger Rodas, 38, auto törmäsi betoniseen lyhtypylvääseen ja kaksi puuta syttyivät myöhemmin tuleen ajoneuvoon. Rodas kuoli moniin traumoihin, kun taas Walker kuoli trauman ja palovammojen yhteisvaikutuksiin. Molempien ruumiit paloivat tuntemattomaksi.

Paul Walkerin ikä

Kuinka vanha Paul Walker oli kuollessaan? Hän oli kuollessaan 40-vuotias. Walker syntyi 12. syyskuuta 1973 Glendalessa, Kaliforniassa, amerikkalaisille vanhemmille, joilla oli enimmäkseen englantilaisia ​​sekä saksalaisia, sveitsiläisiä ja irlantilaisia ​​syntyperää.

paul WalkerWiki/Bio
Oikea nimiPaul William Walker IV
Nimimerkkipaul Walker
Kuuluisa AsNäyttelijä
Ikä40-vuotias
Kuolinpäivä30. marraskuuta 2013
Kuoleman syyLoukkaantumiset yhden auton törmäyksestä
Syntymäpäivä12. syyskuuta 1973
SyntymäpaikkaGlendale, CA
SyntymämerkkiNeitsyt
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Korkeusnoin 1,88 m (6 jalkaa 1 tuumaa)
Painonoin 60 kg (132 lbs)
Silmien väriSininen
Hiusten väriVaalea
Kengännumero10 (USA)
TyttöystäväRebecca Soteros
LapsetTytär: Meadow
puolisoNA
NettovarallisuusNoin 8 miljoonaa dollaria (USD)

Paul Walkerin tyttöystävä ja tytär

Kuka oli Paul Walkerin tyttöystävä hänen kuollessaan? Kuollessaan hän oli suhteessa Rebecca Soterosin kanssa. Hänellä oli myös tytär nimeltä Meadow tyttöystävänsä kanssa. Lisäksi aiemman seurusteluhistoriansa mukaan hän seurusteli myös Jasmine Gosnellin kanssa.

Paul Walkerin pituus ja paino

Kuinka pitkä Paul Walker on? Hän seisoo 6 jalkaa 1 tuuman korkeudella tai muuten 1,88 metrin tai 188 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 60 kg tai 132 paunaa. Hänellä on siniset silmät ja vaaleat hiukset. Hän on myös fitnessfriikki. Hän käyttää kenkäkokoa 10 US.

Paul Walkerin nettoarvo

Mikä oli Paul Walkerin nettovarallisuus? Hän aloitti uransa lapsinäyttelijänä 1970- ja 1980-luvuilla ja sai tunnustusta 1990-luvun alussa esiintyessään television saippuaoopperassa Nuoret ja levottomat. Hänen nettovarallisuutensa oli noin 8 miljoonaa dollaria (USD).

Faktaa Paul Walkerista

  1. Walker kuoli 30. marraskuuta 2013 40-vuotiaana matkustajana yhden auton kolarissa ystävän ja kuljettajan Roger Rodasin kanssa.
  2. Walker ei ollut kuollessaan saanut päätökseen Furious 7 -elokuvan kuvaamista.
  3. Hänen äitinsä nimeltä Cheryl oli malli, ja hänen isänsä Paul William Walker III oli viemäriurakoitsija ja entinen amatöörinyrkkeilijä.
  4. Hänellä on myös sisaruksia. Hänellä oli neljä nuorempaa sisarusta: Aimee, Ashlie, Caleb ja Cody.
  5. Koulutuksensa perusteella hän osallistui useisiin yhteisön korkeakouluihin Etelä-Kaliforniassa pääaineenaan meribiologia.
  6. Hän uskoo: "Filosofiani on: jos ei voi pitää hauskaa, ei ole mitään järkeä tehdä sitä."

Lue myös: Chadwick Boseman (näyttelijä) Wiki, Bio, Pituus, Paino, Kuolinsyy, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found