Ally Lotti (Juice Wrld Girlfriend) Wiki, Bio, Pituus, Paino, Ikä, Mitat, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Ally Lotti on yksi sosiaalisen median tunnetuimmista malleista. Hän on ansainnut valtavaa tunnustusta sellaisilla sivustoilla kuin "Tumblr" ja "Instagram". Hän aloitti uransa teinimallina, ja hänellä on nyt yli 1,5 miljoonaa seuraajaa Instagram-tilillään. Lisäksi hänet tunnetaan hyvin räppäri Juice WRLD:n tyttöystävänä. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Ally Lotin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Ally Lotti Pituus & Paino

Kuinka pitkä Ally Lotti on? Hän seisoo 5 jalkaa 5 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset.

Ally Lotti Mitat

Mitkä ovat Ally Lotin kehon mitat? Hän innostaa fanejaan usein jakamalla mallikuviaan Instagramissa, ja he näyttivät olevan innokkaita ilmaisemaan arvostavansa hänen snaps-päivityssarjaansa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-28-40 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, jonka koko on 34 C.

Ally Lotti Ikä

Kuinka vanha on Ally Lotti? Hänen syntymäpäivänsä osuu 28. toukokuuta 1993. Hän on 27-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Kaksoset. Hän syntyi Yhdysvalloissa. Hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Ally Lotti poikaystävä

Kuka on Ally Lotin poikaystävä? Hän on suhteessa räppäri Juice WRLD:hen. Lisäksi hänen aikaisempaa seurusteluhistoriaansa ei tiedetä.

Ally-Lotti-poikaystävänsä kanssa

Lue myös: Lori Harvey (Instagram-tähti) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

Ally Lotti Wiki

Ally LottiWiki/Bio
Oikea nimiAlly Lotti
NimimerkkiLiittolainen
Kuuluisa As1. Sosiaalisen median tähti

2. Girlfriend of Juice WRLD

Ikä27-vuotias
Syntymäpäivä28. toukokuuta 1993
SyntymäpaikkaYhdysvallat
SyntymämerkkiKaksoset
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 34-28-40 tuumaa
Rintaliivikupin koko34 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5 (USA)
PoikaystäväJuice WRLD
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 200 000 dollaria (USD)

Ally Lotti Net Worth

Paljonko on Ally Lotin nettovarallisuus? Hän pyrkii myös luomaan uraa näyttelijänä viihdeteollisuudessa. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 200 000 dollaria (USD).

Ally Lotti Faktat

 1. Ally Lotilla on ainutlaatuinen, itsevarma ja eloisa tyyli, joka edustaa joitain brändejä, joiden kanssa hän on tehnyt yhteistyötä Yhdysvalloissa.
 2. Hänellä on voima koskettaa elämiä bopin kautta inspiroivalla viestillä arvostaa itseäsi ja irrottautua niistä, jotka vähättelevät sinua!
 3. Hän on ansainnut yli 1,9 miljoonaa seuraajaa Instagramissa.
 4. Keltainen on yksi hänen lempiväristään.
 5. Fanit, kannattajat ja hyväntahtoiset voivat aina virittää ja tervehtiä häntä suosikkisosiaalisen mediansa kautta.
 6. Epäilemättä hän on luomassa näyttämöä lupaavalle uralle kasvavalla sosiaalisen median läsnäolollaan, ja hänen kanssaan on otettava huomioon!
 7. Sen lisäksi, että sillä on yksi kuumimmista vartaloista, Ally Lotti on vastustamattoman viehättävä.
 8. Hänellä on terävät piirteet ja kaunis iho.
 9. Hänellä on monia nuoria naisia, jotka pitävät häntä roolimallinaan ja noudattavat hänen ruokavaliotaan ja päivittäistä ohjelmaa huolellisesti.
 10. Hän on kiitollinen faneistaan ​​ja saamastaan ​​miesten huomiosta.
 11. Hän työskentelee kuitenkin todella kovasti pitääkseen itsensä kunnossa, koska työ ei tule helposti ja siksi hän viettää joka päivä noin 2 tuntia kehonsa kiinteyttämiseen.
 12. Hän on nöyrä, kun fanit tulevat hänen luokseen kadulla ja sallivat heidän ottaa niin monta kuvaa kuin haluavat, sillä se antaa hänelle iloa tehdä muita onnelliseksi.

Lue myös: Alexa Pearl (Instagram Star) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Mitat, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found