Emilyn korvat (Instagram-tähti) Wiki, elämäkerta, ikä, pituus, paino, mitat, poikaystävä, nettoarvo, tosiasiat

Emily's Ears, yhdysvaltalainen nuori tyttö, pärjää hyvin tanssin lisäksi sosiaalisessa mediassa. Luovuudestaan ​​ja monista kyvyistään tunnettu nuori tyttö julkaisee sosiaalisen median tileilleen monenlaista ainutlaatuista sisältöä. Hän oli aiemmin Adrian and Emily -verkkoryhmän jäsen entisen poikaystävänsä rinnalla; he ovat myös jäseniä suurempaan kollektiiviin, joka tunnetaan nimellä Loudegange. Poikkeuksellisen musiikillisen kykynsä ohella Emily's Ears tekee vaikutuksen maailmaan hauskoilla ja luovilla videoillaan TikTokissa ja muilla sosiaalisen median alustoilla. Hänellä on miljoonia seuraajia Instagram-tilillään. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Emilyn korvien Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, kehon mittauksista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Emilyn korvien korkeus, paino ja mitat

Kuinka pitkä Emilyn korvat on? Hän seisoo 5 jalkaa 4 korkeana tai 1,64 metrin tai 164 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 53 kg tai 120 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja mustat hiukset. Hän innostaa fanejaan usein jakamalla mallikuviaan Instagramissa, ja he näyttivät olevan innokkaita ilmaisemaan arvostavansa hänen snaps-päivityssarjaansa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 33-26-38 tuumaa. Hän käyttää 32 C:n rintaliivit.

Emilyn korvat ikä

Kuinka vanha Emily's Ears on? Hänen syntymäpäivänsä osuu 3. joulukuuta 2002. Hän on 18-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Jousimies. Hän syntyi Yhdysvalloissa. Hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Hänen oikea nimensä on Emily Moore. Hänen nuorempi veljensä Richboy.Troy on myös sosiaalisen median tähti. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Lue myös: Jailyne Ojeda Ochoa (Instagram-tähti) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Emilyn korvat Wikipedia

Emilyn korvatWiki/Bio
Oikea nimiEmily Moore
NimimerkkiEmilyn korvat
Kuuluisa AsInstagram-tähti,

Sosiaalisen median tähti

Ikä18 vuotias
Syntymäpäivä3. joulukuuta 2002
SyntymäpaikkaYhdysvallat
SyntymämerkkiJousimies
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 4 tuumaa (1,64 m)
Painonoin 53 kg (120 lbs)
Kehon mitatnoin 33-26-38 tuumaa
Rintaliivikupin koko32 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriMusta
Kengännumero5 (USA)
PoikaystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 100 000 dollaria (USD)

Emilyn korvien poikaystävä

Kuka on Emily's Earsin poikaystävä? Toistaiseksi hän on sinkku. Aiemmin hän seurusteli Smurftzin kanssa vuoteen 2019 asti. Hän kuvasi videon nimeltä "Pari, joka tietää parhaiten" silloisen poikaystävänsä Kadin Oneekggin kanssa.

Lue myös: Austin Lawrence (Instagram-tähti) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Emily's Ears -ura ja nettovarallisuus

Mikä on Emilyn korvien nettoarvo? Hyvin nuorena Emily's Ears tajusi sosiaalisen median voiman ja alkoi sijoittaa enemmän aikaa sosiaaliseen mediaan jakaakseen videoita ja kykyjä kohdeyleisön kanssa. Luovan sisältönsä ansiosta hän vakiinnutti itsensä menestyväksi sosiaalisen median persoonaksi teini-iässä. Hänen nettovarallisuutensa on noin 100 000 dollaria (USD).

Faktaa Emilyn korvista

  1. Emily’s Ears on laulaja, tanssija ja sosiaalisen median tähti.
  2. Hän asuu Yhdysvalloissa ja esiintyy sekä espanjaksi että englanniksi.
  3. Hänestä tuli ensin kuuluisa Musical.ly:ssä (nykyään TikTok).
  4. Hän on myös erittäin suosittu Instagramissa ja hänellä on yli miljoona seuraajaa hänen Instagram-kahvassaan.
  5. Hän on innokas lemmikkieläinten ystävä.
  6. Hänellä on myös samanniminen YouTube-kanava.
  7. Hän julkaisee säännöllisesti videoita muodista, elämäntyylistä ja tanssista YouTube-kanavallaan.
  8. Hän on laulanut useita duettokappaleita suosittujen sosiaalisen median tähtien kanssa.

Lue myös: Anna Zak (Instagram-tähti) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Uusimmat viestit