Aspyn Ovard (Youtuber) Wiki, Bio, Pituus, Paino, Ikä, Mitat, Nettovarallisuus, Aviomies, Faktat

Aspyn Ovard on amerikkalainen Youtuberi ja sosiaalisen median persoona. Hän mainostettiin tähteydelle kauneutensa ja muotisisältönsä vuoksi. Vlogeissaan hän levittää tietoisuutta terveellisestä elämäntavasta ja vegaaniruokavaliosta. Hänen oma YouTube-kanavansa, joka on ansainnut yli 3,4 miljoonaa tilaajaa. Hän pyörittää myös toissijaista kanavaa nimeltä Aspyn + Parker miehensä Parker Ferrisin kanssa. Lisäksi fyysisen terveyden lisäksi Aspyn keskittyy myös sisäiseen hyvinvointiinsa. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Aspyn Ovardin Wikistä, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, aviomiehestä, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Aspyn Ovard Pituus ja Paino

Kuinka pitkä Aspyn Ovard on? Hän seisoo 5 jalkaa 5 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset.

Aspyn Ovard Age

Kuinka vanha on Aspyn Ovard? Hänen syntymäpäivänsä osuu 15. huhtikuuta 1996. Hän on 24-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Oinas. Hän syntyi Utahissa, Yhdysvalloissa.

Aspyn Ovardin mittaukset

Mitkä ovat Aspyn Ovardin kehon mitat? Hän innostaa fanejaan usein jakamalla mallikuviaan Instagramissa, ja he näyttivät olevan innokkaita ilmaisemaan arvostavansa hänen snaps-päivityssarjaansa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 32-26-38 tuumaa. Hän käyttää 32 C:n rintaliivit.

Lue myös: Wengie (Youtuber) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Aspyn Ovard Wiki

Aspyn OvardWiki/Bio
Oikea nimiAspyn Ovard
NimimerkkiAspyn
Kuuluisa AsYoutuberi, sosiaalisen median tähti
Ikä24-vuotias
Syntymäpäivä15. huhtikuuta 1996
SyntymäpaikkaUtah, Yhdysvallat
SyntymämerkkiOinas
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 32-26-38 tuumaa
Rintaliivikupin koko32 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5 (USA)
LapsetCove (tytär syntynyt elokuussa 2019)
puolisoParker Ferris
Nettovarallisuusnoin 450 000 dollaria (USD)

Aspyn Ovard Net Worth

Kuinka paljon Aspyn Ovardin nettoarvo on? Ovardin YouTubella on 3,3 miljoonaa tilaajaa joulukuussa 2018. Vuodesta 2021 lähtien hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 450 000 dollaria (USD). Hän on tehnyt yhteistyötä monien suosittujen YouTube-käyttäjien, kuten Lauren Elizabethin, kanssa.

Aspyn-Ovard-net-worth

Lue myös: Tyler Scheid (Youtuber) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Aspyn Ovardin aviomies

Kuka on Aspyn Ovardin aviomies? Lokakuussa 2015 hän solmi youtuber Parker Ferrisin kanssa. Pariskuntaa on myös siunattu tyttärellä nimeltä Cove elokuussa 2019.

Aspyn Ovardin perhe

Aspyn Ovardin äidin nimi on Sascha. Hänellä on myös sisaruksia. Hänen nuoremmasta siskostaan ​​Avrey Ellestä tuli myös verkkovideotähti, ja hänellä on kaksi veljeä, Tav ja Trey. Hänen äitinsä oli kampaajana yli 20 vuotta. Koulutuksensa perusteella hän on hyvin koulutettu.

Aspyn Ovardin tosiasiat

  1. Aspyn Ovardilla on 2 miljoonaa seuraajaa Instagramissa.
  2. Hän on innokas lemmikkieläinten ystävä.
  3. Hän julkaisee omalla kanavallaan videoita, jotka liittyvät matkailuun, elämäntyyliin, muotiin, kauneuteen ja elämänkokemuksiin.
  4. Hän julkaisee tililleen pieniä opetusvideoita meikkiin ja muotiin liittyen.
  5. Hänen fanien määrä kasvaa päivä päivältä.
  6. Hänen intohimonsa valokuvaukseen näkyy hyvin hänen valokuvausprofiilissaan.

Lue myös: Styxhexenhammer666 (Youtuber) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Vaimo, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Uusimmat viestit