Pete Davidson (Näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Pete Davidson on tunnettu yhdysvaltalainen koomikko, näyttelijä, kirjailija ja tuottaja. King of Staten Islandin näyttelijä Pete on kotoisin Staten Islandista, New Yorkista. Tämän lisäksi hänellä on sosiaalisen median tiliensä alla valtava fani. Hänen komediavideonsa ovat yleensä erilaisia ​​ja esittelevät hänen hullua puoltaan, mikä on auttanut häntä keräämään suuren fanikunnan. Hän on esiintynyt myös MTV-ohjelmissa Guy Code, Wild 'n Out ja Failosophy. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Pete Davidsonin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, tyttöystävästä, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista faktoista hänestä!

Pete Davidson Pituus ja Paino

Kuinka pitkä Pete Davidson on? Hän seisoo 5 jalkaa 10 tuuman korkeudella tai muuten 1,78 metrin tai 178 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 65 kg tai 135 paunaa. Hänellä on tummanruskeat silmät ja ruskeat hiukset. Hän on myös fitnessfriikki. Hän käyttää kenkäkokoa 10 US.

Pete Davidsonin ikä

Kuinka vanha on Pete Davidson? Hänen syntymäpäivänsä osuu 16. marraskuuta 1993. Hän on 27-vuotias. Hänen horoskooppi on Skorpioni. Hän syntyi Staten Islandissa, NY. Hänellä on Yhdysvaltain kansalaisuus ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin.

Pete Davidson Wiki

Pete DavidsonWiki/Bio
Oikea nimiPeter Michael Davidson
NimimerkkiPete Davidson
Kuuluisa AsKoomikko, näyttelijä, kirjailija ja

Tuottaja

Ikä27-vuotias
Syntymäpäivä16. marraskuuta 1993
SyntymäpaikkaStaten Island, NY
SyntymämerkkiSkorpioni
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 10 tuumaa (1,78 m)
Painonoin 65 kg (135 lbs)
Kehon mitatnoin 44-32-38 tuumaa
Hauislihaksen koko23 tuumaa
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero10 (USA)
TyttöystäväKate Beckinsale
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 28 miljoonaa dollaria (USD)

Pete Davidsonin tyttöystävä

Kuka on Pete Davidsonin tyttöystävä? Davidson seurusteli koomikko Carly Aquilinon kanssa vuosina 2014–2015. Tämän jälkeen hän alkoi seurustella koomikko Larry Davidin tyttären Cazzie Davidin kanssa vuosina 2016–2018. Toukokuussa 2018 hän alkoi seurustella laulaja Ariana Granden kanssa. Vuoden 2019 alussa Davidson oli suhteessa näyttelijä Kate Beckinsalen kanssa.

Pete Davidsonin perhe

Pete Davidsonin äiti Amy Davidson työskenteli ensihoitajana ja hänen isänsä Scott Davidson oli palomies. Koomikko oli vain 7-vuotias, kun Scott kuoli 11. syyskuun iskuissa, joten hän vietti paljon aikaa isoisänsä kanssa. Hänen äitinsä on irlantilaista perintöä ja hänellä on nuorempi sisko nimeltä Casey.

Pete Davidsonin nettoarvo

Mikä on Pete Davidsonin nettovarallisuus? Hänen uransa lähti käyntiin, kun hänestä tuli "SNL"-näyttelijä 20-vuotiaana. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 28 miljoonaa dollaria (USD).

Pete Davidsonin ura

Pete Davidson on Saturday Night Liven näyttelijänä. Davidson on esiintynyt myös MTV-ohjelmissa Guy Code, Wild 'n Out ja Failosophy. Hän on esittänyt stand-up-komediaa Adam DeVinen kotibileissä, Jimmy Kimmel Live!:ssa ja Comedy Undergroundissa Dave Attellin kanssa ja vieraili Brooklyn Nine-Nine -elokuvassa. Vuonna 2020 hän käsikirjoitti ja näytteli puoliksi omaelämäkerrallisessa komedia-draamaelokuvassa The King of Staten Island.

Pete Davidsonin faktat

  1. Pete Davidson oli ensimmäinen SNL:n näyttelijä, joka syntyi 1990-luvulla, ja yksi kaikkien aikojen nuorimmista näyttelijöistä.
  2. Hän julkaisi stand up -erikoisjulkaisunsa Alive New Yorkista Netflixissä vuonna 2020.
  3. Hänet valittiin The Comedy Movie Star of 2020 -ehdokkuuteen työstään elokuvassa The King of Staten Island.
  4. Hän on aktiivinen sosiaalisen median alustoilla ja hänellä on siellä valtava fani.
  5. Hän on myös innokas lemmikkieläinten ystävä.

Uusimmat viestit