Tanner Buchanan (Näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

Tanner Buchanan on ilmiömäinen amerikkalainen näyttelijä ja sosiaalisen median tähti. Hän mainostettiin tähti rooleistaan ​​Leo Kirkmanina ABC:n poliittisessa draamassa Designated Survivor. Äskettäin hänestä tuli Internet-sensaatio roolistaan ​​Robby Keenena Netflix-sarjassa Cobra Kai. Robby on nyt paennut eikä luota enää Danieliin tai Johnnyyn. Buchanan esiintyi myös elokuvissa Designated Survivor ja Fuller House. Tämän lisäksi Tanner Buchanan tunnetaan myös roolistaan ​​Nickelodeonin televisiosarjassa Game Shakers Mason Kendallina. Tämän lisäksi hänellä on valtava fani, jota seuraa hänen sosiaalisen median tilinsä.

Lisäksi Cobra Kai -kauden 3 näyttelijät ovat suurempia kuin koskaan. Melkein kaikki kahdelta ensimmäiseltä tuotantokaudelta palaavat, samoin kuin fanien suosikkihahmot Karate Kid 2:sta. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää TV-näyttelijä Tanner Buchananista.

Tanner Buchanan Pituus ja Paino

Kuinka pitkä on Tanner Buchanan? Hänen korkeus on 5 jalkaa 9 tuumaa pitkä. Hänen ruumiinpainonsa on 67 kg tai 147 paunaa. Hänellä on vaaleanruskeat silmät ja vaaleat hiukset.

Tanner Buchananin ikä

Kuinka vanha on Tanner Buchanan? Hän syntyi 8. joulukuuta 1998 Burbankissa, Kaliforniassa. Hän on 22-vuotias. Hänellä on Yhdysvaltain kansalaisuus.

Tanner Buchananin tyttöystävä

Kuka on Tanner Buchananin tyttöystävä? Hän on sinkku vuodesta 2021. Hän ei ole sanonut sanaakaan rakkauselämästään. Hän pitää henkilökohtaisen elämänsä poissa mediasta ja parrasvaloista.

Tanner-Buchanan-bio-starsgab

Tanner Buchanan Wiki

Tanner BuchananWiki/Bio
Oikea nimiTanner Buchanan
NimimerkkiNahkuri
Kuuluisa AsNäyttelijä, sosiaalisen median tähti
Ikä22-vuotias
Syntymäpäivä8. joulukuuta 1998
SyntymäpaikkaBurbank, CA
SyntymämerkkiJousimies
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 9 tuumaa (1,80 m)
Painonoin 67 kg (147 lbs)
Kehon mitatnoin 44-32-38 tuumaa
Hauislihaksen koko24 tuumaa
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero10 (USA)
TyttöystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 2 miljoonaa dollaria (USD)

Tanner Buchananin nettoarvo

Kuinka paljon Tanner Buchananin nettovarallisuus on? Näytteleminen on hänen pääasiallinen tulonlähde. Vuonna 2010 hän esiintyi ensimmäisen kerran televisiossa, kun hän näytteli lapsiroolia Modern Family -sarjassa. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 2 miljoonaa dollaria (USD).

Tanner-Buchanan-bio-starsgab

Lue myös: Jacob Elordi (Näyttelijä) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Perhe, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Tanner Buchananin perhe

Tanner Buchananin isän nimi on Steve ja äidin nimeltä Marlona Buchanan. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Tanner Buchananin faktat

  1. Tanner Buchanan esiintyi elokuvissa Greyn anatomia, Major Crimes ja The Goldbergs.
  2. Hän on aktiivinen sosiaalisen median alustoilla.
  3. Hänellä oli toistuvia rooleja sarjoissa Girl Meets World, Game Shakers ja The Fosters.
  4. Vuonna 2016 hän näytteli ensimmäistä päärooliaan televisiossa, näytellen Leo Kirkmania poliittisessa draamasarjassa Designated Survivor.
  5. Vuonna 2018 hän aloitti Robby Keenen roolin YouTube Premium -sarjassa Cobra Kai.

Lue myös: Aidan Gallagher (TV-näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Perhe, Ura, Nettoarvo, Faktat

Uusimmat viestit