Case Walker (näyttelijä) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Case Walker on yhdysvaltalainen tv-näyttelijä ja sosiaalisen median persoona. Hän on erittäin suosittu Tiktok- ja Instagram-alustalla. Hän nousi tähteen törkeästä komediasisällöstään ja huulilla synkronoiduista komediavideoistaan, joita hän tekee TikTok-tilillään. Hän on kerännyt tililleen miljoonia seuraajia. Lisäksi hän sai pääroolin Comedy Central -televisiosarjassa The Other Two vuonna 2018. Viritä biografia ja tutustu lisää Case Walkerin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, tyttöystävästä, nettoarvosta, perheestä, urasta ja monista muista faktoista. hänestä!

Case Walkerin korkeus ja paino

Kuinka pitkä Case Walker on? Hän seisoo 5 jalkaa 6 tuuman korkeudella tai muuten 1,67 metrin tai 167 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 57 kg tai 127 paunaa. Hänellä on tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Hän on myös fitnessfriikki. Hän käyttää kengänkokoa 8 US.

Case Walker Bio, Age & Family

Kuinka vanha on Case Walker? Hänen syntymäpäivänsä on 25. helmikuuta 2003. Tällä hetkellä hän on 17-vuotias. Hänen horoskooppimerkkinsä on Kalat. Hän syntyi Albuquerquessa, NM:ssä. Hänellä on Yhdysvaltain kansalaisuus ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin. Hänen isänsä ja äitinsä nimet eivät ole tiedossa. Hän on hyvin lähellä äitiään ja jakoi usein kuvia äitinsä kanssa sosiaalisessa mediassa. Hänellä on myös sisaruksia. Hänellä on vanhempi veli nimeltä Jess ja kaksoisveli nimeltä Cole. Koulutuksensa mukaan hän on hyvin koulutettu.

Lue myös: Gaten Matarazzo (Näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Case WalkerWiki/Bio
Oikea nimiCase Walker
NimimerkkiAsia
Kuuluisa AsNäyttelijä, sosiaalisen median tähti
Ikä17 vuotta vanha
Syntymäpäivä25. helmikuuta 2003
SyntymäpaikkaAlbuquerque, NM
SyntymämerkkiKalat
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 6 tuumaa (1,67 m)
Painonoin 57 kg (127 lbs)
Kehon mitatnoin 34-29-36 tuumaa
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero8 (USA)
TyttöystäväYksittäinen
SisaruksetJess, Cole
Nettovarallisuusnoin 300 000 dollaria (USD)

Case Walker Girlfriend

Kuka on Case Walkerin tyttöystävä? Tällä hetkellä hän ei ole antanut mitään näkemyksiä seurusteluelämästään. Tällä hetkellä hän on sinkku ja keskittyy hyvin uraansa.

Lue myös: Asher Angel (näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Case Walker Ura & Net Worth

Mikä on Case Walkerin nettovarallisuus? Hän harjoittaa uraa näyttelijänä ja mallina. Hän yleistyi yhdellä varhaisimmista videoistaan. Kuten vuonna 2020, hänen nettovarallisuutensa on noin 300 000 dollaria (USD). Hänen ensimmäinen TikTok-videonsa, joka on saavuttanut yli miljoona katselukertaa, on duettokomedia liimapuikoista.

Tapaus Walker Facts

  1. Wiki & Bio: Hän jakoi suosikkivälipaloja ja -mausteita TikTokissa, joka on ylittänyt siellä miljoonan seuraajamäärän.
  2. Hän jakaa selfieitä Case Walkerin Instagram-tilillään.
  3. Hänen TikTok-käyttäjänimensä on Case Walker.
  4. Hän rakastaa koripallon pelaamista.
  5. Hänen harrastuksiaan ovat kitaransoitto ja tanssiminen.
  6. Hän rakastaa pesäpallon pelaamista vapaa-ajallaan.
  7. Hän pelasi jalkapalloa Shastan lukiossa.
  8. Hän on erittäin aktiivinen sosiaalisen median alustoilla ja rakastaa vuorovaikutusta fanien kanssa.
  9. Valkoinen on hänen lempivärinsä.
  10. Hän on hyvä ystävä TikTok-tähden kanssa, kuten Bryce Hall, Sway Housen jäsen, jolla on alustalla 14 miljoonaa seuraajaa, ja julkaisi juuri uuden taloudellisen podcastin nimeltä "Capital University".

Lue myös: Zac Efron (Näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Uusimmat viestit