Ngoc Trinh (muotisuunnittelija) Wiki, elämäkerta, ikä, pituus, paino, mitat, poikaystävä, nettoarvo, tosiasiat

Ngoc Trinh on vietnamilainen muotisuunnittelija ja sosiaalisen median tähti. Hänet tunnetaan hyvin nimetystä linjastaan ​​Ngoc Trinh. Hän on myös luonut muotibrändin C & T. Hänet nimettiin Photogenic Supermodel Vietnamiksi vuonna 2005. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Ngoc Trinhin Wikipediasta, elämästä, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, kehon mittauksista, nettovaraisuudesta, perheestä, urasta ja paljon muuta faktaa hänestä.

Ngoc Trinh Age

Kuinka vanha on Ngoc Trinh? Hänen syntymäpäivänsä osuu 27. syyskuuta 1989. Hän on 31-vuotias. Hänellä on Vietnamin kansalaisuus ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin. Hänen syntymämerkkinsä on Vaaka. Hän syntyi Tra Vinhissä, Vietnamissa. Hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Ngoc Trinh Pituus ja paino

Kuinka pitkä Ngoc Trinh on? Hän seisoo 5 jalkaa 6 korkeana tai 1,67 metrin tai 167 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 58 kg tai 128 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset.

Ngoc Trinh Mittaukset

Mitkä ovat Ngoc Trinhin kehon mitat? Hän innostaa fanejaan usein jakamalla mallikuviaan Instagramissa, ja he näyttivät olevan innokkaita ilmaisemaan arvostavansa hänen snaps-päivityssarjaansa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 38-28-40 tuumaa. Hän käyttää 36 C:n rintaliivit.

Ngoc Trinh Wiki

Ngoc TrinhWiki/Bio
Oikea nimiNgoc Trinh
NimimerkkiNgoc
Kuuluisa AsMuotisuunnittelija
Ikä31-vuotias
Syntymäpäivä27. syyskuuta 1989
SyntymäpaikkaTra Vinh, Vietnam
SyntymämerkkiVaaka
Kansallisuusvietnam
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 6 tuumaa (1,67 m)
Painonoin 58 kg (128 lbs)
Kehon mitatnoin 38-28-40 tuumaa
Rintaliivikupin koko36 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero6,5 (USA)
PoikaystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 1,2 miljoonaa dollaria (USD)

Ngoc Trinh poikaystävä

Kuka on Ngoc Trinhin poikaystävä? Hän on sinkku eikä ole sanonut sanaakaan romanttisesta elämästään.

Ngoc-Trinh-net-worth

Ngoc Trinh Net Worth

Kuinka paljon Ngoc Trinhin nettoarvo on? Hän voitti myös Impressive MC -palkinnon 2016 Vietnam Television Awardsissa (VTV). Hän pyörittää omaa tavaramerkkiä, jonka hän lanseerasi vuonna 2014. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 1,2 miljoonaa dollaria (USD).

Ngoc Trinhin tosiasiat

  1. Ngoc Trinhin isän ja äidin nimiä ei tunneta.
  2. Hänellä on ainutlaatuinen, itsevarma ja eloisa tyyli, joka edustaa joitain brändejä, joiden kanssa hän on tehnyt yhteistyötä Yhdysvalloissa.
  3. Hänellä on voima koskettaa elämiä bopin kautta inspiroivalla viestillä arvostaa itseäsi ja irrottautua niistä, jotka vähättelevät sinua!
  4. Sen lisäksi, että Ngoc Trinhillä on yksi kuumimmista rungoista, se on vastustamattoman viehättävä.
  5. Hänellä on terävät piirteet ja kaunis iho.

Lue myös: Mandana Mani (muotisuunnittelija) Wikipedia, elämäkerta, ikä, pituus, paino, aviomies, nettovarallisuus, ura, tosiasiat

Uusimmat viestit