Cody Lane (näyttelijä) Wiki, elämäkerta, ikä, pituus, paino, mitat, poikaystävä, nettoarvo, tosiasiat

Cody Lane on yhdysvaltalainen näyttelijä ja entinen malli. Hänet tunnetaan esiintymisestä äärimmäisissä hardcore-elokuvissa 19-vuotiaana vuonna 2006. Hän esiintyi X-rated-elokuvissa sellaisille merkittäville yhtiöille kuin Hustler, Club Jenna, Evil Angel ja New Sensations. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Cody Lanen Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Cody Lane korkeus, paino ja mitat

Kuinka pitkä Cody Lane on? Hän seisoo 5 jalkaa 4 korkeana tai 1,63 metrin tai 163 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Mitkä ovat Cody Lanen kehon mitat? Hän innostaa fanejaan usein jakamalla mallikuviaan Instagramissa, ja he näyttivät olevan innokkaita ilmaisemaan arvostavansa hänen snaps-päivityssarjaansa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-28-40 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, joiden koko on 34 B.

Cody Lane Age

Kuinka vanha Cody Lane oli? Hän syntyi 28. marraskuuta 1986 Louisvillessä, Kentuckyssa, Yhdysvalloissa. Hän oli kuollessaan 34-vuotias. Lisäksi hän kuoli 9. tammikuuta 2021 Louisvillessä, Kentuckyssa, Yhdysvalloissa (auto-onnettomuuden aiheuttamat vammat).

Lue myös: Kerryn Feehan (Näyttelijä) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Mitat, Nettovarallisuus, Faktat

Cody Lane Wiki/Bio

Cody LaneWiki/Bio
Oikea nimiCody Lane
NimimerkkiCody
Kuuluisa AsNäyttelijä, malli
Ikä34-vuotias
Syntymäpäivä28. marraskuuta 1986
Kuolinpäivä9. tammikuuta 2021
SyntymäpaikkaLouisville, Kentucky, Yhdysvallat
SyntymämerkkiVesimies
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 4 tuumaa (1,63 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 34-28-40 tuumaa
Rintaliivikupin koko34 B
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5,5 (USA)
PoikaystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 1,2 miljoonaa dollaria (USD)

Cody Lanen poikaystävä

Kuka oli Cody Lanen poikaystävä? Hän oli sinkku ja keskittyi hyvin uraansa.

Lue myös: Nikki Runeckles (Näyttelijä) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Mitat, Nettovarallisuus, Faktat

Cody Lane Net Worth

Kuinka paljon Cody Lanen nettoarvo oli? Codylla on useita tatuointeja sekä lävistyksiä navassa, häpyhuulissa, alahuulessa ja oikeassa sieraimessa. Hän on sittemmin jäänyt eläkkeelle aikuisten elokuvateollisuudesta. Hänen nettovarallisuutensa oli arviolta yli 1,2 miljoonaa dollaria (USD).

Cody Lanen tosiasiat

  1. Cody Lanen isän ja äidin nimiä ei tunneta.
  2. Hänellä on myös sisaruksia.
  3. Hän selittää, kuinka jännittävää ja pelottavaa voi olla oman yrityksen omistaminen, ja vakuuttaa, että tämä kirja auttaisi nuoria selviytymään kaikista haasteista, joita he saattavat kohdata menestyvän yrityksen perustamisessa.
  4. Hän on sittemmin jäänyt eläkkeelle aikuisten elokuvateollisuudesta.
  5. Hän on innokas lemmikkieläinten ystävä.

Lue myös: Freya Allan (Näyttelijä) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Mitat, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit