Naomi Kay Fleming (Shaun King Mother) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Nettovarallisuus, Faktat

Naomi Kay Fleming on Shaun Kingin äiti. Hän on amerikkalainen kirjailija, kansalaisoikeusaktivisti ja Real Justice PAC:n perustaja. King käyttää sosiaalista mediaa edistääkseen sosiaalista oikeudenmukaisuutta, mukaan lukien Black Lives Matter -liike. Lisäksi Naomi itse on julkisuuden henkilö ja kuuluisa persoona. Viritä elämäkerta ja tutustu Naomi Kay Flemingin Wikipediaan, elämäkertaan, ikään, pituuteen, painoon, poikaystävään, nettoarvoon, perheeseen ja moniin muihin häneen liittyviin faktoihin.

Naomi Kay Fleming Pituus ja Paino

Kuinka pitkä on Naomi Kay Fleming? Hän seisoo 5 jalkaa 4 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 40-36-42 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, joiden koko on 36 C. Hän on myös fitnessfriikki. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset.

Naomi Kay Fleming Age

Kuinka vanha on Naomi Kay Fleming? Hänen tarkkaa syntymäaikaansa ei tiedetä. Hän on syntynyt vuonna 1958. Hän on 62-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Vesimies. Hän syntyi Yhdysvalloissa.

Naomi Kay FlemingWiki/Bio
Oikea nimiNaomi Kay Fleming
NimimerkkiNaomi
Kuuluisa AsKirjailijan äiti, kansalaisoikeudet

aktivisti ja Realin perustaja

Tuomari PAC Shaun King

Ikä62-vuotias
Syntymäpäivä1958
SyntymäpaikkaYhdysvallat
SyntymämerkkiLeo
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 40-36-42 tuumaa
Rintaliivikupin koko36 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero6 (USA)
PoikaystäväYksittäinen
Aviomies/puolisoNA
LapsetShaun King, Jason King ja Russ

kuningas

Nettovarallisuusnoin 500 000 dollaria (USD)

Naomi Kay Flemingin aviomies

Kuka on Naomi Kayn aviomies? Hän seurusteli aiemmin Jeffrey Waynen kanssa. Tällä hetkellä hän ei ole naimisissa kenenkään kanssa. Jopa hän on myös siunattu lapsilla. Hänellä on kolme lasta nimeltä Shaun King, Jason King ja Russ King.

Naomi Kay Flemingin ura

Naomi on julkisuuden henkilö ja kuuluisan kirjailijan, kansalaisoikeusaktivistin ja Real Justice PAC:n perustaja Jeffery Shaun Kingin tunnettu julkkisäiti.

Lue myös: August Anna Brooks (Garth Brooksin tytär) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Nettovarallisuus, Faktat

Naomi Kay Fleming Net Worth

Mikä on Naomi Kay Flemingin nettovarallisuus? Hänen tarkkaa nettovarallisuuttaan hän ei paljasta. Hänen tulonsa on arviolta yli 500 000 dollaria (USD.

Naomi Kay Flemingin faktat

  1. Hän on Yhdysvaltain kansalainen, joka syntyi Kentuckyssa, Yhdysvalloissa.
  2. Hän työskenteli aiemmin hehkulampputehtaassa työntekijänä.
  3. Toisella luokalla Kingin äiti Naomi Kay King kasvatti Kingiä ja hänen veljeään yksinhuoltajana.
  4. King erosi demokraattisesta puolueesta vuoden 2016 vaalien jälkeen väittäen korruptiosta ja puolueettomuudesta vuoden 2016 esivaalien aikana.
  5. Vuonna 2018 King perusti Real Justice PAC:n, poliittisen toimintakomitean, joka auttaa valitsemaan syyttäjiä, jotka tukevat rikosoikeusuudistusta läänin ja kaupungin tasolla.

Lue myös: Catharine Daddario Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found