Sr Pelo (Youtuber) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Sr Pelo on meksikolainen YouTuber, animaattori, taiteilija, koomikko, näyttelijä ja ääninäyttelijä. Hänet tunnetaan hyvin videoistaan, joissa hän huutaa tai pitää muuta sellaista ääntä, sekä animoiduista parodioistaan ​​videopeleistä, kuten Team Fortress 2, Super Mario ja Undertale, sekä sarjakuva Mikki Hiiri pohjautuvasta parodiasarjasta Mokey's Show. ja Co. 16. marraskuuta hän latasi Spooky Month – The Stars, joka on jatkoa sen pelottavalle kuukaudelle, Halloween-aiheisen videon kahdesta lapsesta juhlimassa Halloweenia. Hän lataa myös pelejä, sarjakuvia ja TV-sarjoja suositulle YouTube-kanavalleen. Hän on ansainnut yli 3,7 miljoonaa tilaajaa. Viritä elämäkerta ja tutustu lisää Sr Pelon Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, tyttöystävästä, nettoarvosta, urasta ja monista muista faktoista hänestä!

Sr Pelo Pituus ja paino

Kuinka pitkä on Sr Pelo? Hän seisoo 5 jalkaa 7 tuuman korkeudella tai muuten 1,67 metrin tai 167 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 60 kg tai 131 paunaa. Hänellä on mustat silmät ja kiharat mustat hiukset. Hän on myös fitnessfriikki. Hän käyttää kengänkokoa 8 US.

Sr Pelo Age

Kuinka vanha on Sr Pelo? Hänen syntymäpäivänsä osuu 23. lokakuuta 1992. Tällä hetkellä hän on 28-vuotias. Hänen horoskooppi on Skorpioni. Hän syntyi Bridgeportissa, CT. Hänellä on Meksikon kansalaisuus ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin. Hänen oikea nimensä on David Axel Cazares Casanova.

Lue myös: Matt Sloan (Youtuber) Wiki, Bio, Pituus, Paino, Ikä, Nettovarallisuus, Tyttöystävä, Ura, Faktat

Sr Pelo Wikipedia

Sr PeloWiki/Bio
Oikea nimiDavid Axel

Cazares Casanova

NimimerkkiSr Pelo
Kuuluisa AsYoutuberi, sosiaalisen median tähti
Ikä28-vuotias
Syntymäpäivä23. lokakuuta 1992
SyntymäpaikkaMeksiko
SyntymämerkkiSkorpioni
Kansallisuusmeksikolainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 7 tuumaa (1,67 m)
Painonoin 60 kg (131 lbs)
Kehon mitatNA
Silmien väriMusta
Hiusten väriMusta
Kengännumero8 (USA)
TyttöystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 400 000 dollaria (USD)

Sr Pelo tyttöystävä

Kuka on Sr Pelon tyttöystävä? Hänellä on tyttöystävä, joka on SecretNarcissist. He molemmat yleensä puhuvat/jakavat suhteestaan ​​Twitterissä, ja SN julkaisee joskus pieniä NSFW-luonnoksia/taideteoksia suhteestaan.

Lue myös: Sapnap (Youtuber) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Nettovarallisuus, Tyttöystävä, Faktat

Sr Pelo Net Worth

Mikä on Sr Pelon nettovarallisuus? Hänen katsotuin videonsa on Underpants (Parodia videopelistä Undertale). Verkkoura on ensisijainen tulonlähde. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 400 000 dollaria (USD).

Sr Pelon ura

Sr Pelo liittyi YouTubeen 30. toukokuuta 2008, mutta aloitti videoiden julkaisemisen vasta 9. elokuuta 2011. Ensimmäinen hänen lähettämänsä video koski raivosarjakuvia, animaatioita ja muutakin.

Sr Pelon perhe

Sr Pelon isän ja äidin nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutuksensa mukaan hän on hyvin koulutettu. Suurin osa hänen sisällöstään on tarkoitettu englanninkieliselle yleisölle, mutta hän tekee joskus myös videoita äidinkielellään espanjaksi.

Sr Pelon tosiasiat

  1. Sr Pelon alkuperäinen nimi YouTubessa oli 123Pendejos, englanniksi 123Stupids.
  2. Myöhemmin hän vaihtoi sen myöhemmin Sr Peloksi, joka tulee hänen lukiossa käyttämänsä lempinimestä "Pelo Conchela", joka tarkoittaa "Pussy Hair".
  3. Viimeaikaisissa videoissaan hän sisältää usein cameoja muista suosituista Youtubereista ja muista online-persoonallisuuksista.
  4. Hän asuu Coatzacoalcosissa, suuressa kaupungissa Veracruzin osavaltion itärannikolla. Hän ilmaisi Twitterissä huolensa väkivallan lisääntymisestä kaupungissa ja mahdollisesta tarpeesta muuttaa jonnekin muualle.
  5. Sr Pelo tilasi kerran Diesel Patchesin PewDiePien takia, mutta kun hän näki Dieselin tekevän videoita H3H3:lle, Jake Paulille ja RiceGumille, hän suuttui hänelle.

Lue myös: Imallexx (Youtuber) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Uusimmat viestit