LaToya Tonodeo (näyttelijä) Wikipedia, elämäkerta, ikä, pituus, paino, mitat, poikaystävä, nettoarvo, tosiasiat

LaToya Tonodeo on yhdysvaltalainen televisionäyttelijä. Hän mainostettiin tähdeksi rooleistaan ​​Diana Tejadana sarjassa Power Book II: Ghost ja Tara Byrdinä The Oathissa. Tämän lisäksi hänet nähdään myös vuoden 2016 elokuvassa The Perfect Match, joka on tarina Charlie-nimisestä playboysta, joka on vakuuttunut kaikkien hänen suhteensa kuolleista, ja tapaa kauniin ja salaperäisen Evan. Charlie suostuu satunnaiseen suhteeseen ja haluaa sitten vähän enemmän heidän suhteestaan. Viritä elämäkertaan ja tutki lisää LaToya Tonodeon Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, kehon mittauksista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

LaToya Tonodeo korkeus, paino ja mitat

Kuinka pitkä LaToya Tonodeo on? Hän seisoo 5 jalkaa 5 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit vaaleanruskeat silmät ja hiukset. Mitkä ovat näyttelijä LaToya Tonodeon kehon mitat? Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-28-37 tuumaa. Hän käyttää 32 C:n rintaliivit.

LaToya Tonodeo Age

Kuinka vanha on LaToya Tonodeo? Hänen syntymäpäivänsä osuu 23. huhtikuuta 1997. Hän on 23-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Härkä. Hän syntyi Yhdysvalloissa. Hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

LaToya Tonodeo poikaystävä

Kuka on LaToya Tonodeon poikaystävä? Hän on suhteessa Belize-näyttelijä Arlen Escarpeta. Lisäksi hän jakaa usein kuvia poikaystävänsä kanssa virallisella Instagram-sivullaan "toyofficial".

Lue myös: Lea Michele (Näyttelijä) Wiki, Bio, Vauva, Pituus, Paino, Aviomies, Poika, Ikä, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

LaToya Tonodeo Wikipedia

LaToya TonodeoWiki/Bio
Oikea nimiLaToya Tonodeo
NimimerkkiLaToya
Kuuluisa AsNäyttelijä
Ikä23 vuotta vanha
Syntymäpäivä23. huhtikuuta 1997
SyntymäpaikkaYhdysvallat
SyntymämerkkiHärkä
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 34-28-37 tuumaa
Rintaliivikupin koko32 C
Silmien väriMusta
Hiusten väriVaalean ruskea
Kengännumero5 (USA)
PoikaystäväArlen Escarpeta
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 400 000 dollaria (USD)

LaToya Tonodeo Net Worth

Mikä on LaToya Tonodeon nettoarvo? Näytteleminen on hänen ensisijainen tulonlähde. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 400 000 dollaria (USD).

Lue myös: Candace Cameron Bure (näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Puoliso, Lapset, Nettovarallisuus, Faktat

LaToya Tonodeo Ura

LaToya Tonodeo sai ensimmäisen roolinsa vuonna 2010 elokuvassa Becoming Pony Boi. Hän on esiintynyt myös useissa The Fostersin jaksoissa. Hän esiintyi myös päähenkilössä rikosdraamassa Power Book II: Ghost vuonna 2020. Hän esittää Diana Tejadan roolia näyttelijöiden Shane Johnsonin rinnalla.

Lue myös: Brigitte Nielsen (Näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Pituus, Paino, Ikä, Aviomies, Lapset, Nettovarallisuus, Faktat

LaToya Tonodeo Faktat

  1. LaToya Tonodeo on aktiivinen sosiaalisen median alustoilla ja sillä on siellä kunnon seuraajia.
  2. Hän esiintyi The Perfect Matchissa Bridesmaid 1:nä vuonna 2016.
  3. LaToya Tonodeo on näyttelijä, joka tunnetaan elokuvista Power Book II: Ghost (2020), The Oath (2018) ja The Fosters (2013).
  4. LaToya Tonodeo valloitti ensin sydämemme, kun näimme hänet The Fostersissa.
  5. Hän rakastaa näyttelemistä, tanssia ja jopa kirjoitti runoja.
  6. Lapsena hänen äitinsä osti hänelle erilaisia ​​tuotteita, ja hänellä oli tapana löytää itsensä peilistä tekemässä väärennettyjä mainoksia.
  7. Toivomme, että LaToya Tonodeo kasvaa jatkuvasti ja esittelee entistä enemmän kykyjään faneille ja seuraajille.
  8. Hän on hyvin lähellä äitiään.

Lue myös: Peyton List (Näyttelijä) Wiki, Bio, Pituus, Paino, Poikaystävä, Treffit, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found