Luca Padovan (Näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Luca Padovan on yhdysvaltalainen Broadway-näyttelijä. Hän mainostettiin tähteeksi roolistaan ​​Billynä School of Rock the Musicalissa. Hän julkaisi Jettin roolin Super Wingsissä! Vuonna 2015. Viritä elämäkertaan ja tutki lisää Luca Padovanin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, tyttöystävästä, nettoarvosta, urasta ja monista muista faktoista hänestä!

Luca Padovan Pituus ja Paino

Kuinka pitkä Luca Padovan on? Hän seisoo 5 jalkaa 2 tuuman korkeudella tai muuten 1,60 metrin tai 160 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 45 kg tai 99 paunaa. Hänellä on tummanruskeat silmät ja ruskeat hiukset. Hän on myös fitnessfriikki. Hän käyttää kenkäkokoa 7 US.

Luca Padovanin ikä

Kuinka vanha on Luca Padovan? Hänen syntymäpäivänsä osuu 16. elokuuta 2003. Tällä hetkellä hän on 17-vuotias. Hänen horoskooppimerkkinsä on Leijona. Hän syntyi New Yorkissa. Hänellä on Yhdysvaltain kansalaisuus ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin.

Lue myös: Arthur Clutterbuck (lapsinäyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Ura, Vanhemmat, Nettovarallisuus, Faktat

Luca Padovan Wiki

Luca PadovanWiki/Bio
Oikea nimiLuca Padovan
NimimerkkiLuca
Kuuluisa AsLavanäyttelijä
Ikä17 vuotta vanha
Syntymäpäivä16. elokuuta 2003
SyntymäpaikkaNew York
SyntymämerkkiLeo
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 2 tuumaa (1,60 m)
Painonoin 45 kg (99 lbs)
Kehon mitatNA
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriRuskea
Kengännumero7 (USA)
TyttöystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 2 miljoonaa dollaria (USD)

Luca Padovanin tyttöystävä

Kuka on Luca Padovanin tyttöystävä? Hän on näinä hetkinä sinkku eikä ole antanut mitään näkemyksiä treffielämästään.

Lue myös: Kalea Marie Cephus (lapsinäyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Ura, Vanhemmat, Nettovarallisuus, Faktat

Luca Padovanin ura ja nettovarallisuus

Mikä on Luca Padovanin nettovarallisuus? Hän teki Broadway-debyyttinsä Disney-näytelmässä Newsies vuonna 2013. Hän, Isabella Russo, Ethan Khusidman ja Dante Melucci esittivät Beatles-sekoituksen Times Squarella toukokuussa 2016. Hänen nettovarallisuutensa on arvioitu yli 2 miljoonaksi dollariksi (USD).

Luca Padovanin tosiasiat

  1. Luca Padovanilla on vanhempi sisko nimeltä Valentina.
  2. Kun et kuvaa televisiosarjoja ja elokuvia, voit löytää Lucan joko koulussa tasapainottelemassa koulutustaan ​​tähtiuransa kanssa tai etsimässä linjoja seuraavaa harjoittelua varten.
  3. Huolimatta valtavasta fani-seurannastaan ​​ja tähtiasemastaan, Luca on maanläheinen ja tasainen lapsi.
  4. Hän rakastaa jammailua ystäviensä kanssa, viettää aikaa perheensä kanssa, nauttia yksityisestä leikkiajasta lemmikkiensä kanssa tai vain leikkiä sisaruksensa kanssa.
  5. Tämän 17-vuotiaan teini-ikäisen elämä on varmasti kadehdittavaa!
  6. Vaikka Luca sai mainetta ensisijaisesti televisioharrastuksistaan ​​ja elokuvaurastaan.

Lue myös: Sawyer Sharbino (Näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Nettovarallisuus, Sisaret, Perhe, Ura, Faktat

Uusimmat viestit