Tohtori Lynette Nusbacher (historioitsija) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Seksuaalisuus, Vaimo, Nettovarallisuus, Faktat

Tohtori Lynette Nusbacher on amerikkalainen historioitsija, joka on kirjoittanut paljon tieteellisiä teoksia elämänsä aikana. Hän mainostettiin tähteeksi vuonna 2011 luotuaan oman bloginsa nimeltä "Nusbacher Associates", jossa hän kirjoitti kyberteknologian tutkimisesta ja tämän alan nykyaikaisista mahdollisuuksista. Hänestä tuli valtava inspiraatio transsukupuoliselle yhteisölle, kun hän omaksui nais-identiteettinsä. Hän on suosittu sukupuolen vaihtamisessa miehestä naiseksi. Viritä elämäkertaan ja tutki lisää tri Lynette Nusbacherin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, vaimosta, seksuaalisuudesta, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Tohtori Lynette Nusbacherin ikä

Kuinka vanha on tohtori Lynette Nusbacher? Hänen syntymänimensä oli Aryeh Judah Schoen Nusbacher. Hänen syntymäpäivänsä osuu 17. joulukuuta 1966. Hän on 52-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu seka- tai amerikkalaisiin kaukasialaisiin etnisiin ryhmiin. Hänen syntymämerkkinsä on Jousimies.

Tohtori Lynette Nusbacher Pituus ja paino

Kuinka pitkä on tohtori Lynette Nusbacher? Hän seisoo 5 jalkaa 6 korkeana tai 1,66 metrin tai 166 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-26-39 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, jonka koko on 33 C.

Tohtori Lynette Nusbacher Seksuaalisuus

Mikä on tohtori Lynette Nusbacherin seksuaalisuus? Hän vaihtoi hänen sukupuolensa miehestä naiseksi vuonna 2007. Hän siirtyi miehestä naiseksi opettaessaan Royal Military Academyssa. Hänen päätöksensä ja vaati oppilaita kutsumaan häntä "rouvaksi" ja totesi myös, että häntä kohtaan halveksivia huomautuksia tekevät ihmiset kohtaavat rangaistuksen.

Tohtori Lynette Nusbacher Wikipedia

Tohtori Lynette NusbacherWiki/Bio
Oikea nimiAryeh Judah Schoen Nusbacher
NimimerkkiTohtori Lynette Nusbacher
Kuuluisa AsHistorioitsija
Ikä52-vuotias
Syntymäpäivä17. joulukuuta 1966
SyntymäpaikkaYhdysvallat
SyntymämerkkiJousimies
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
SeksuaalisuusNainen (syntynyt mieheksi)
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 6 tuumaa (1,66 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 34-26-39 tuumaa
Rintaliivikupin koko33 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero6 (USA)
LapsetJoo
Vaimo/puolisoMelanie Bright
Nettovarallisuusnoin 1,2 miljoonaa dollaria (USD)

Tohtori Lynette Nusbacherin perhe

Tohtori Lynette Nusbacher syntyi Yhdysvalloissa. Hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Hänellä on veli nimeltä Nicolas. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu. Hän sai koulutuksensa Toronton yliopistossa, jossa hän suoritti kandidaatin tutkinnon taloustieteessä ja historiassa vuonna 1988.

Lue myös: Tammy Bradshaw (Yrittäjä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Lapset, Nettovarallisuus, Faktat

Tohtori Lynette Nusbacherin vaimo

Kuka on tohtori Lynette Nusbacherin vaimo? Hän oli naimisissa Melanie Brightin kanssa. Kaksikko alkoi tavata toisiaan vuonna 1997. He solmivat solmun 7. kesäkuuta 1998 ja ovat edelleen hyvin onnellisia yhdessä. He ovat nyt yhdessä 20 vuotta. Lisäksi Lynette ja Melanie asuvat yhdessä kahden lapsensa kanssa Guildfordissa, Surreyssa, Englannissa.

Tohtori Lynette Nusbacherin ura ja nettoarvo

Mikä on tohtori Lynette Nusbacherin nettovarallisuus? Aryeh Nusbacher vaihtoi sukupuolensa miehestä naiseksi vuonna 2007. Siitä lähtien hänet tunnetaan nimellä Lynette Nusbacher. Hän kirjoitti kirjan vuonna 2002 nimeltä The Battle of Bannockburn 1314. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 1,2 miljoonaa dollaria (USD).

Tohtori Lynette Nusbacher Faktat

  1. Tri Lynette Nusbacher historioitsijan suosikkiväri on vaaleanpunainen, ja hänen rakas harrastus on matkustaminen ja shoppailu.
  2. Vuonna 2003 Lynette esiintyi ensimmäisen kerran televisiossa.
  3. Hän teki debyyttinsä sarjassa "Time Commanders".
  4. Vuonna 2008 hänet ylennettiin Strategic Horizons -yksikön johtajaksi.
  5. Hän oli jopa kuninkaallisen perheen jäsenten prinssi Williamin ja prinssi Harryn opettaja.
  6. Hän on sijoittunut Pink Listien 100 parhaan joukkoon vuosina 2011–2013, 53. sijalla 2011, 68. sijalla 2012 ja 77. sijalla vuonna 2013.

Lue myös: Ashley Olsen (yrittäjä) Nettovarallisuus, Poikaystävä, Treffit, Ikä, Pituus, Paino, Bio, Wiki, Faktat

Uusimmat viestit