Mulatto (Räppäri) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Nettovarallisuus, Poikaystävä, Ura, Faktat

Mulatto, kotoisin Atlantasta, Georgiasta, on amerikkalainen räppäri. Hän mainostettiin tähdeksi Miss Mulattona ja voitti The Rap Game -ohjelman vuoden 2016 ensimmäisellä tuotantokaudella. Hänen kappaleensa ”Bitch from da Souf” nousi Billboard Hot 100 -listalle ja nousi sijalle 95. Tämän lisäksi hän on aktiivinen myös sosiaalisessa mediassa. Viritä elämäkertaan ja tutustu Mulatton Wikipediaan, elämäkertaan, ikään, pituuteen, painoon, poikaystävään, kehonmittoihin, nettovarallisuuteen, perheeseen, uraan ja moniin muihin häneen liittyviin faktoihin.

Mulattien korkeus, paino ja mitat

Kuinka pitkä Mulatto on? Hän seisoo 5 jalkaa 5 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit mustat silmät ja hiukset. Mitkä ovat Mulatton kehon mitat? Hänen ruumiinsa mitat ovat 38-32-43 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, joiden koko on 36 C. Hän on myös fitnessfriikki.

Mulattien ikä

Kuinka vanha Mulatto on? Hänen syntymäpäivänsä osuu 22. joulukuuta 1998. Hän on 21-vuotias. Mikä on Mulattien etninen alkuperä? Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hän on mustasta isästä ja valkoisesta äidistä. Tästä syystä häntä oli myös tottunut kiusaamaan koulussa, koska hän oli "vaaleihoinen". Hänen syntymämerkkinsä on Kauris.

Mulattien perhe

Mikä on Mulatton oikea nimi? Hänen oikea nimensä on Alyssa Michelle Stephens. Hän syntyi Columbuksessa, OH. Hänen äitinsä nimi on Misti Pitts ja isänsä nimeltä Shayne Stephens. Hän muutti Georgiaan kaksivuotiaana. Hän varttui Claytonin piirikunnassa. Hänellä on myös sisaruksia. Hänellä on yksi sisar nimeltä Brooklyn Nikole eli brooklynikole. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu. Hän kävi Lovejoyn lukion.

Lue myös: NLE Choppa (laulaja) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Treffit, Nettovarallisuus, Vanhemmat, Ura, Faktat

Mulatto Wiki

MulattiWiki/Bio
Oikea nimiAlyssa Michelle Stephens
NimimerkkiMulatti
Kuuluisa AsRäppäri
Ikä21 vuotias
Syntymäpäivä22. joulukuuta 1998
SyntymäpaikkaColumbus, OH
SyntymämerkkiKauris
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 38-32-43 tuumaa
Rintaliivikupin koko36 C
Silmien väriMusta
Hiusten väriMusta
Kengännumero5,5 (USA)
PoikaystäväBandit Gang Marco

(Erosi)

puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 1,2 miljoonaa dollaria (USD)

Mulatti-poikaystävä

Kuka on Mulatton poikaystävä? Hän on sinkku näinä hetkinä. Edellisen seurusteluhistoriansa mukaan hän seurusteli Bandit Gang Marcon kanssa. Hän on myös amerikkalainen räppäri ja tunnettu debyyttistudioalbuminsa Nasty The Album -singlestään "Nasty".

Lue myös: XXXTentacion (Räppäri) Poika, Bio, Wiki, Kuolinsyy, Tyttöystävä, Pituus, Paino, Perhe, Ura, Faktat

Mulatto Net Worth

Mikä on Mulatton nettoarvo? Räppäily on hänen tärkein tulonlähde. Vuonna 2017 hän avasi oman Pittstop Clothing -myymälän Jonesborossa, Georgiassa. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 1,2 miljoonaa dollaria (USD).

Mulatti ura

Mulatto osallistui Lifetime-tosisarjan The Rap Game -kilpailuun vuonna 2016. Samana vuonna hän julkaisi ensimmäisen singlensä "No More Talking". Stephensin toinen mixtape, ”Latto Let Em Know”, julkaistiin huhtikuussa 2017. Hän vaihtoi taiteilijanimensä mononyymiksi Mulatto vuonna 2018. Hän sai kiitosta tammikuussa 2019 julkaistusta singlestään ”Bitch from da Souf”. Hänet oli ehdolla parhaaksi uudeksi hip hop -artistiksi vuoden 2020 BET Hip Hop Awards -gaalassa.

Mulatti-faktoja

  1. Mulatto Queen of Da Souf, julkaistiin 21. elokuuta 2020.
  2. Hänen mainossinglensä "No Hook" ja "He Say She Say" nousivat Billboardin Top 200 -listan sijalle 44.
  3. Hän on aktiivinen sosiaalisessa mediassa, kuten Instagramissa.
  4. Hänellä on siellä valtava fani.
  5. Mulatto esiintyi cameo-esiintymisessä amerikkalaisen räppäri Cardi B:n musiikkivideossa singlelle ”WAP”.

Lue myös: Lil Mosey (laulaja) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Perhe, Tyttöystävä, Ura, Nettoarvo, Faktat

Uusimmat viestit