Jordan Calloway (Näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

Jordan Calloway, amerikkalainen, on yhdysvaltalainen näyttelijä. Hän nousi tunnetuksi roolistaan ​​Zach Carter-Schwartzin roolissa Nickelodeon-sarjassa Unfabulous. Tämän lisäksi Callowaylla on ollut toistuvia rooleja NBC:n ER:ssä sekä CW-sarjoissa Riverdale ja Black Lightning. Tämän lisäksi hän on myös erittäin aktiivinen sosiaalisen median alustoilla ja hänellä on siellä valtava fani. Viritä elämäkertaan ja tutki lisää Jordan Callowayn Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, tyttöystävästä, nettoarvosta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista!

Jordan Calloway Pituus ja Paino

Kuinka pitkä on Jordan Calloway? Hän seisoo 5 jalkaa 9 tuuman korkeudella tai muuten 1,80 metrin tai 180 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 65 kg tai 135 paunaa. Hänellä on tummanruskeat silmät ja ruskeat hiukset. Hän käyttää kenkäkokoa 10 US.

Jordan Callowayn ikä

Kuinka vanha on Jordan Calloway? Hänen syntymäpäivänsä osuu 18. lokakuuta 1990. Hän on 30-vuotias. Hänen horoskooppi on Vaaka. Hän syntyi Los Angelesissa, Kaliforniassa. Hänellä on Yhdysvaltain kansalaisuus ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin.

Lue myös: Jharrel Jerome (näyttelijä) Bio, Ikä, Pituus, Paino, Nettovarallisuus, Tyttöystävä, Ura, Faktat

Jordan Calloway Wiki

Jordan CallowayWiki/Bio
Oikea nimiJordan Calloway
NimimerkkiJordania
Kuuluisa AsNäyttelijä
Ikä30 vuotias
Syntymäpäivä18. lokakuuta 1990
SyntymäpaikkaLos Angeles, CA
SyntymämerkkiVaaka
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 9 tuumaa (1,80 m)
Painonoin 65 kg (135 lbs)
Kehon mitatnoin 44-29-38 tuumaa
Hauislihaksen koko23 tuumaa
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriRuskea
Kengännumero10 (USA)
TyttöystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 2 miljoonaa dollaria (USD)

Jordan Callowayn tyttöystävä

Kuka on Jordan Callowayn tyttöystävä? Hän on tällä hetkellä sinkku ja ilmoittaa avoimesti, että hän pitää naisista, jotka ovat sekä älykkäitä että viehättäviä, erityisesti naisista, jotka pukeutuvat hyvin. Hän suunnittelee parhaillaan videoiden luomista YouTube-tililleen ja on pyytänyt kannattajiaan ja ystäviään ehdottamaan samaa.

Lue myös: James Remar (näyttelijä) Bio, Wiki, Ikä, Pituus, Paino, Puoliso, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

Jordan Callowayn nettoarvo

Kuinka paljon Jordan Callowayn nettovarallisuus on? Näytteleminen on hänen pääasiallinen tulonlähde. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 2 miljoonaa dollaria (USD).

Jordan Callowayn perhe

Jordan Callowayn isä on kuvaaja nimeltä Joseph Calloway. Callowayn vanhemmat ovat eronneet. Hänellä on myös sisaruksia. Hän on nuorin useista lapsista. Koulutukseltaan Calloway osallistui Maranatha High Schooliin ja valmistui vuonna 2009. Myöhemmin hän osallistui Azusa Pacific Universityyn. Hän valmistui tuotantoalan tutkinnosta.

Jordan Callowayn tosiasiat

  1. Jordan Callowaylla oli toiveita tulla Navy Sealiksi, kun taas hänen veljensä oli todella kiinnostunut näyttelemisestä.
  2. Hän pelasi yliopiston baseballia kaikki neljä vuotta.
  3. Hän on aktiivinen sosiaalisen median alustoilla.
  4. Hänen nöyryytensä paistaa läpi hänen kirjoissaan, ja hän on myös ilmoittanut olevansa herkkä.
  5. Hän on hyvin huolissaan ystäviensä ja perheensä hyvinvoinnista.

Lue myös: Darren Barnet (näyttelijä) Ikä, Elämäkerta, Wiki, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Syntynyt, Ura, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found