Chelsey Bieber (Jeremy Bieberin vaimo) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Lapset, Nettovarallisuus, Faktat

Chelsey Bieber on kanadalainen Instagram-tähti, joka tunnetaan paremmin Jeremy Bieberin vaimona ja popsensaatio Justin Bieberin äitipuolena. Tämän lisäksi hän on kerännyt Instagram-sivullaan yli 250 000 seuraajaa. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Chelsey Bieberin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, aviomiehestä, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Chelsey Bieberin ikä

Kuinka vanha on Chelsey Bieber? Hänen syntymäpäivänsä osuu 10. tammikuuta 1988. Hän on 33-vuotias. Hänellä on Kanadan kansalaisuus ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin. Hänen syntymämerkkinsä on Kauris. Hän syntyi Kanadassa. Hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Chelsey Bieberin pituuden, painon ja vartalon mitat

Kuinka pitkä Chelsey Bieber on? Hän seisoo 5 jalkaa 5 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja mustat hiukset. Mitkä ovat Chelsey Bieberin kehon mitat? Hän innostaa fanejaan usein jakamalla mallikuviaan Instagramissa, ja he näyttivät olevan innokkaita ilmaisemaan arvostavansa hänen snaps-päivityssarjaansa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 36-28-38 tuumaa. Hän käyttää 36 C:n rintaliivit.

Lue myös: Janaina Mendes (Ronaldinhon vaimo) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Aviomies, Nettovarallisuus, Faktat

Chelsey Bieber Wiki

Chelsey BieberWiki/Bio
Oikea nimiChelsey Rebelo
NimimerkkiChelsey Bieber
Kuuluisa As1. Chelsey Bieber Jeremy Bieber

2. Justin Bieberin äitipuoli

Ikä33-vuotias
Syntymäpäivä10. tammikuuta 1988
SyntymäpaikkaKanada
SyntymämerkkiKauris
Kansallisuuskanadalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 36-28-38 tuumaa
Rintaliivikupin koko36 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriMusta
Kengännumero6 (USA)
Lapset1. Step Kids: Justin, Jaxon ja Jazmyn

2. Bay Bieber ja Allie Rebelo

Aviomies/puolisoJeremy Bieber
Nettovarallisuusnoin 900 000 dollaria (USD)

Chelsey Bieberin aviomies

Kuka on Chelsey Bieberin aviomies? Hän on naimisissa Jeremy Bieberin kanssa. Hänet tunnetaan parhaiten Justin Bieberin isänä. Justinin ja Jeremyn suhde on vahvistunut.

Chelsey Bieberin lapset

Kuinka monta lasta Chelsey Bieberillä on? Hänellä on kaikkiaan viisi lasta. Elokuussa 2018 hän ja Jeremy saivat ensimmäisen yhteisen lapsensa, Bay-nimisen tyttären. Hänellä on tytär nimeltä Allie edellisestä suhteesta ja lapset: Justin, Jaxon ja Jazmyn.

Jeremy-Bieber-vaimonsa kanssa

Lue myös: Jeremy Bieber (Justin Bieberin isä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Vaimo, Nettovarallisuus, Faktat

Chelsey Bieberin nettoarvo

Kuinka paljon Chelsey Bieberin nettovarallisuus on? Hän kuuluu rikkaasta perhetaustasta. Hänen nettovarallisuutensa on noin 900 000 dollaria (USD).

Chelsey Bieber Faktat

  1. Chelsey Bieberillä on 163 000 seuraajaa sosiaalisessa mediassa, ja he saivat faneilleen videon hetkestä, jolloin hän huomasi olevansa raskaana kesäkuussa 2018.
  2. Chelseylle, joka on ollut suhteessa Jeremyn kanssa vuodesta 2013, ei ole vieras jakaa rakastettuja kuvia kumppaninsa kanssa.
  3. Justin oli joka tuuman ylpeä veli, kun hän jakoi myös kuvan ihastuttavasta uudesta sisaruksestaan.
  4. Chelsey Bieber on hyvin lähellä lapsiaan ja miestään.
  5. Hän on erittäin aktiivinen sosiaalisessa mediassa.

Lue myös: Lynne Conner Smith (Sherrickin vaimo) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit