Wayne Goss (meikkitaiteilija) Wikipedia, elämäkerta, ikä, pituus, paino, tyttöystävä, nettovarallisuus, ura, tosiasiat

Wayne Goss on tunnettu englantilainen meikkitaiteilija, YouTube-persoona ja yrittäjä. Hän mainostettiin tähteydeksi Wayne Goss -kanavallaan YouTubessa. Lisäksi hän on myös syyskuussa 2013 lanseeratun samannimisen meikkisivellinsarjan luoja ja omistaja. Gossin pääkanavalla YouTube-kanavalla oli yli 3,75 miljoonaa tilaajaa ja 493 miljoonaa katselukertaa joulukuussa 2019. Kuuntele bioa ja tutustu Wayneen lisää Gossin Wikipedia, elämäkerta, ikä, pituus, paino, tyttöystävä, kehon mitat, nettovarallisuus, perhe, ura ja monia muita faktoja hänestä.

Wayne Gossin pituus ja paino

Kuinka pitkä Wayne Goss on? Hän seisoo 5 jalkaa 10 tuuman korkeudella tai muuten 1,78 metrin tai 178 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 67 kg tai 137 paunaa. Hänellä on harmaat silmät ja ruskeat hiukset. Hän on myös fitnessfriikki. Hän käyttää kenkäkokoa 9 US.

Wayne Gossin ikä

Kuinka vanha on Wayne Goss? Hänen syntymäpäivänsä osuu 4. maaliskuuta 1978. Tällä hetkellä hän on 42-vuotias. Hänen horoskooppimerkkinsä on Kalat. Hän syntyi Englannissa. Hänellä on Yhdysvaltain kansalaisuus ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin. Hänen isänsä nimi on Alan ja äidin nimi Bernie Goss.

Lue myös: Sophie Fergi (Youtuber) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Perhe, Ura, Nettovarallisuus, Faktat

Wayne Goss Wikipedia

Wayne GossWiki/Bio
Oikea nimiWayne Alan Goss
NimimerkkiWayne Goss
Kuuluisa AsYoutuberi, sosiaalisen median tähti
Ikä42-vuotias
Syntymäpäivä4. maaliskuuta 1978
SyntymäpaikkaEnglanti
SyntymämerkkiKalat
Kansallisuusbrittiläinen
SeksuaalisuusHomo
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 10 tuumaa (1,78 m)
Painonoin 67 kg (137 lbs)
Kehon mitatnoin 44-32-38 tuumaa
Silmien väriHarmaa
Hiusten väriRuskea
Kengännumero9 (USA)
TyttöystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 2 miljoonaa dollaria (USD)

Wayne Gossin tyttöystävä

Kuka on Wayne Gossin tyttöystävä? Hän ei ole antanut mitään näkemystä seurusteluelämästään. Tällä hetkellä hän on sinkku ja keskittyy hyvin uraansa.

Lue myös: Coby Cotton (Youtuber) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Vaimo, Lapset, Perhe, Nettovarallisuus, Faktat

Wayne Gossin ura

Wayne Goss aloitti itseoppijana lukemalla meikkikirjoja. Goss aloitti videoiden julkaisemisen YouTubessa käyttäjätunnuksella Gossmakeupartist vuonna 2009. Hän on tehnyt sopimuksen YouTuben, Kin Communityn monikanavaisten verkostojen kanssa vuodesta 2013. Vuonna 2012 Goss perusti toisen YouTube-kanavansa, Gossmakeupchatin.

Wayne Gossin nettoarvo

Mikä on Wayne Gossin nettovarallisuus? Syyskuussa 2013 Goss lanseerasi yhteistyössä länsirannikolla toimivan verkkokauppasivuston Beautylishin kanssa oman meikkisiveltimien sarjan ja sen ensimmäisen kokoelmansa. Syyskuussa 2015 Goss ilmoitti YouTube-kanavallaan ja sosiaalisen median tileillään "Brow Set" -sarjansa julkaisusta. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 2 miljoonaa dollaria (USD).

Wayne Gossin faktat

  1. Wayne Goss -muotilinja oli ehdolla parhaaksi meikkisiveltimeksi kauneusblogin Temptalian järjestämässä Readers' Choice Awards -kilpailussa 2014.
  2. Hänellä on kanavallaan yli 3,8 miljoonaa tilaajaa.
  3. Goss on kertonut aloittaneensa itseoppineena lukemalla nykytaiteilijoiden Way Bandyn ja Kevyn Aucoinin kirjoittamia meikkikirjoja.
  4. Hänellä on myös valtava fani, jota seuraa Instagram-tilillään.
  5. Goss tunnistaa olevansa homo.

Lue myös: Garrett Hilbert (Youtuber) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Vaimo, Lapset, Perhe, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found