Sal Vulcano (koomikko) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Vaimo, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Sal Vulcano on amerikkalainen improvisaatio- ja stand-up-koomikko, näyttelijä ja tuottaja New Yorkin Staten Islandin kaupunginosasta. Bio on kirjoittanut Starsgab.comin jäsenet. Lisäksi hän näyttelee televisiosarjassa Impractical Jokers, joka esitettiin ensimmäisen kerran 15. joulukuuta 2011 TruTV:ssä. Tämän lisäksi hänellä on valtava fani, joka seuraa hänen sosiaalisen median alustoillaan, kuten Instagram ja Twitter. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Sal Vulcanon Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, vaimosta, lapsista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista!

Sal Vulcanon korkeus ja paino

Kuinka pitkä on Sal Vulcano? Hän seisoo 5 jalkaa 8 tuuman korkeudella tai muuten 1,78 metrin tai 178 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 65 kg tai 135 paunaa. Hänellä on mustat silmät ja hiukset. Hän on myös fitnessfriikki. Hän käyttää kengänkokoa 8,5 US.

Sal Vulcanon aika

Kuinka vanha on Sal Vulcano? Hänen syntymäpäivänsä osuu 5. marraskuuta 1976. Hän on 44-vuotias. Hänen horoskooppi on Skorpioni. Hän syntyi New York Cityssä, NY. Hänellä on Yhdysvaltain kansalaisuus ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin.

Sal Vulcanon vaimo

Kuka on Sal Vulcanon vaimo? Wikin mukaan hän on ensimmäinen naimisissa oleva Jokeri, ja hänellä on kaksi lasta vaimonsa Bessyn kanssa. Sal Vulcano on improvisaatio- ja stand-up-koomikko New Yorkin Staten Islandin kaupunginosasta. Hän suoritti rahoituksen tutkinnon St. Johnin yliopistosta.

Lue myös: Aaron Yonda (koomikko) Wiki, Bio, Pituus, Paino, Ikä, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Sal Vulcano Wiki

Sal VulcanoWiki/Bio
Oikea nimiSalvatore Edward

Anthony Vulcano

NimimerkkiSal Vulcano
Kuuluisa Askoomikko, näyttelijä,

ja Tuottaja

Ikä44-vuotias
Syntymäpäivä5. marraskuuta 1976
SyntymäpaikkaNew York City, NY
SyntymämerkkiSkorpioni
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 8 tuumaa (1,78 m)
Painonoin 65 kg (135 lbs)
Kehon mitatnoin 44-32-38 tuumaa
Silmien väriMusta
Hiusten väriMusta
Kengännumero8,5 (USA)
Lapset2
Vaimo/puolisoBessy
Nettovarallisuusnoin 1,2 miljoonaa dollaria (USD)

Sal Vulcanon nettoarvo

Kuinka paljon Sal Vulcanon nettoarvo on? Hän on koomikko ja johtaa myös useita yrityksiä. Hän on komediaryhmän The Tenderloins jäsen. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 1,2 miljoonaa dollaria (USD).

Lue myös: Sarah Cooper (koomikko) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Sal Vulcanon ura

Sal Vulcanon ollessa erillään vuosia, Murray, Gatto ja Vulcano tapasivat uudelleen valmistuttuaan yliopistosta. Vuonna 2019 Vulcano näytteli muiden The Tenderloinsin jäsenten kanssa The Misery Indexissä.

Sal Vulcanon perhe

Sal Vulcanon isän ja äidin nimiä ei tunneta. Hän syntyi Staten Islandilla ja on italialaista, kuubalaista ja puertoricolaista syntyperää. Lisäksi hän oli Gatton, Murrayn ja Quinnin kanssa lukionsa Improvisation Clubin jäsen, sillä he pitivät sitä tapana ilmaista itseään ja tavata tyttöjä. Koulutuksensa perusteella hän sai rahoituksen tutkinnon St. John's Universitystä.

Sal Vulcanon tosiasiat

  1. Sal Vulcanon epäkäytännölliset jokerit sai ensi-iltansa 15. joulukuuta 2011 TruTV:ssä, ja sitä seurasi yli 32 miljoonaa katsojaa sen ensimmäisen kauden aikana.
  2. Ohjelmasta on tullut TruTV:n suosituin sarja, ja se on nostanut Vulcanon julkisuuteen.
  3. Sal on tällä hetkellä sarjan rangaistuin jokeri.
  4. Impractical Jokers: The Movie julkaistiin 21. helmikuuta 2020.
  5. Hän on aktiivinen sosiaalisen median alustoilla ja hänellä on myös valtava fani.

Lue myös: Iliza Shlesinger (koomikko) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Uusimmat viestit