Tanya Reynolds (Näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Poikaystävä, Nettoarvo, Faktat

Tanya Reynolds on tunnettu englantilainen näyttelijä. Hän mainitsi roolinsa Lilynä vuoden 2019 Netflix-sarjassa Sex Education ja rouva Eltonina vuoden 2020 elokuvassa Emma. Tämän lisäksi hänellä on valtava fani, jota seuraa Instagram-tilillään. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Tanya Reynoldsin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, kehon mittauksista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Tanya Reynoldsin pituus, paino ja mitat

Kuinka pitkä Tanya Reynolds on? Hän seisoo 5 jalkaa 5 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Mitkä ovat Tanya Reynoldsin kehon mitat? Hän innostaa fanejaan usein jakamalla mallikuviaan Instagramissa, ja he näyttivät olevan innokkaita ilmaisemaan arvostavansa hänen snaps-päivityssarjaansa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-26-39 tuumaa. Hän käyttää 32 C:n rintaliivit.

Tanya Reynoldsin ikä

Kuinka vanha on Tanya Reynolds? Hänen syntymäpäivänsä osuu 4. marraskuuta 1991. Hän on 29-vuotias. Hän on Yhdistyneen kuningaskunnan kansalaisuus ja kuuluu eri etnisiin ryhmiin. Hänen syntymämerkkinsä on Skorpioni. Hän syntyi Englannissa. Hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu. Reynolds valmistui vuonna 2015.

Lue myös: Portia de Rossi (Näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Seksuaalisuus, Häät, Perhe, Nettovarallisuus, Faktat

Tanya Reynolds Wiki

Tanya ReynoldsWiki/Bio
Oikea nimiTanya Reynolds
NimimerkkiTanya
Kuuluisa AsNäyttelijä
Ikä29-vuotias
Syntymäpäivä4. marraskuuta 1991
SyntymäpaikkaHemel Hempstead,

Hertfordshire, Englanti

SyntymämerkkiSkorpioni
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 34-26-39 tuumaa
Rintaliivikupin koko32 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5 (USA)
PoikaystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 3 miljoonaa dollaria (USD)

Tanya Reynoldsin poikaystävä

Kuka on Tanya Reynoldsin poikaystävä? Hän on sinkku eikä ole sanonut mitään romanttisesta elämästään. Hän pitää henkilökohtaisen elämänsä poissa parrasvaloista.

Lue myös: Samantha Lewes (näyttelijä) Bio, Wiki, Ikä, Pituus, Paino, Kuolinsyy, Nettovarallisuus, Faktat

Tanya Reynoldsin nettoarvo

Mikä on Tanya Reynoldsin nettovarallisuus? Hänet valittiin näyttelijäksi elokuvassa The Revenger: An Unromantic Comedy vuonna 2018. Hän esiintyi ensimmäisen kerran useissa lyhytelokuvissa, mukaan lukien UK-komediaduo In Cahoots Civilized People. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 3 miljoonaa dollaria (USD).

Tanya Reynoldsin ura

Tanya Reynolds sai ensimmäisen tv-esiintymisensä Deliciousissa, jossa hän näytteli Teresa Benelliä 12 jaksossa. Hän voitti täysin rahoitetun stipendin osallistuakseen Oxford School of Drama -kouluun. Reynolds näyttelee rouva Eltonia vuoden 2020 elokuvaremake-elokuvassa Jane Austenin Emmasta yhdessä Anya Taylor-Joyn ja Bill Nighyn kanssa.

Tanya Reynoldsin tosiasiat

  1. Tanya Reynoldsin isä oli rakentaja ja hänen äitinsä kylttikirjoittaja.
  2. Reynoldsin ensimmäinen kokemus näyttelemisestä oli neljävuotiaana koulun syntymässä.
  3. Hän on aktiivinen sosiaalisen median alustoilla.
  4. Hänellä on Instagram-tilillään yli 600 K+ seuraajaa.
  5. Hän rakastaa tanssimista ja näyttelemistä.

Lue myös: Lea Michele (Näyttelijä) Wiki, Bio, Vauva, Pituus, Paino, Aviomies, Poika, Ikä, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found