Harvey Petito (Instagram-tähti) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Harvey Petito on australialainen teinimalli, näyttelijä ja TikToker. Hän on uusi suosittu sovellus teini-ikäisille ja supertähdille ympäri maailmaa, nyt Melbournen vuoden 11 opiskelijasta on tullut sovelluksen uusin sensaatio, kun Justin Bieber huomasi hänet. Hän on ollut esillä Seed Heritage-, Witchery-, Pavement Brands-, Peter Alexander-, Cotton On-, Target- ja Kmart-kampanjoissa. Hän esiintyi myös pienessä roolissa australialaisissa elokuvissa Lucy's Bedtime ja Emo the Musical ja sai roolin House Husbands -ohjelmassa vuonna 2017. Lisäksi hänellä on valtava fani, jota seuraa Instagram-tilillään. Lokakuun 2020 tapaan hänellä on Instagram-tilillään 570 K+ seuraajaa. Viritä elämäkerta ja tutki lisää Harvey Petiton Wikistä, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, tyttöystävästä, nettoarvosta, urasta ja monista muista faktoista hänestä.

Harvey Petito Pituus ja Paino

Kuinka pitkä on Harvey Petito? Hän seisoo 5 jalkaa 7 tuuman korkeudella tai muuten 1,67 metrin tai 167 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 57 kg tai 127 paunaa. Hänellä on tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Hän on myös fitnessfriikki. Hän käyttää kenkäkokoa 10 US.

Harvey Petito Ikä

Kuinka vanha on Harvey Petito? Hänen syntymäpäivänsä osuu 25. lokakuuta 2003. Tällä hetkellä hän on 16-vuotias. Hänen horoskooppi on Skorpioni. Hän syntyi Melbournessa, Australiassa. Hänellä on Australian kansalaisuus ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin.

Harvey PetitoWiki/Bio
Oikea nimiHarvey Petito
NimimerkkiHarvey
Kuuluisa AsMalli, Instagram-tähti,

Sosiaalisen median tähti

Ikä16 vuotta vanha
Syntymäpäivä25. lokakuuta 2003
SyntymäpaikkaMelbourne, Australia
SyntymämerkkiSkorpioni
Kansallisuusaustralialainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 7 tuumaa (1,67 m)
Painonoin 57 kg (127 lbs)
Runkotilastotnoin 39-30-35 tuumaa
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero10 (USA)
TyttöystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 3 miljoonaa dollaria (USD)

Harvey Petito tyttöystävä

Kuka on Harvey Petiton tyttöystävä? Hän ei ole antanut mitään näkemystä seurusteluelämästään. Tällä hetkellä hän on sinkku ja keskittyy hyvin uraansa. Hänen aikaisempi seurusteluhistoriansa ei ole julkisesti tiedossa.

Harvey Petito Net Worth

Mikä on Harvey Petiton nettovarallisuus? Hänen sosiaalinen media ja malliura ovat hänen ensisijainen tulonlähde. Kuten vuonna 2020, hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 3 miljoonaa dollaria (USD).

Harvey Petito ura

Vuonna 2020 hänet nimitettiin Nickelodeonin Kids’ Choice Awardsin suosikkisisällöntekijäksi. Yhdeksänvuotiaana hän ansaitsi edustuksen Bayside Modeling Agencyssä. Tämän lisäksi hän poseerasi aiemmin myös muille virastoille kahden vuoden ajan. Hän työskenteli myös tunnettujen ihmisten, kuten William Franklyn-Millerin, Meika Woollardin ja Paris Bishopin kanssa.

Faktaa Harvey Petitosta

  1. Hänen äitinsä on australialainen aksentti ja isä on italialainen.
  2. Hänellä on myös sisaruksia.
  3. Hänellä on nuorempi sisko nimeltä Lily-Rose ja vanhempi veli nimeltä Julian.
  4. Hän on innokas lemmikkieläinten ystävä.
  5. Hän on hyvin kapinallinen teini.
  6. Harvey Petiton vinkki hyville hiuksille: Hyvä shampoo on erittäin tärkeä - jotain, joka sopii hiustyyppiisi. Toinen hieno asia hiusten työkalupakkissa on öljy, koska useimmilla ihmisillä on kuivat latvat. Myös loistava lämpösuoja, jos olet muotoilussa.
  7. Hän on aktiivinen sosiaalisen median alustoilla ja hänellä on siellä miljoonia seuraajia.
  8. Hän on hyvin lähellä perheenjäseniään.
  9. Hänellä on tuhansia seuraajia Instagram-tilillään.
  10. Hänen Instagram-tilinsä on täynnä hänen suloisia kuvia ja videoita.

Lue myös: Mallory Edens (malli) Wiki, Bio, Ikä, Drake, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Vanhemmat, Faktat

Uusimmat viestit