Cassie V (malli) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Cassie V on amerikkalainen malli ja sosiaalisen median persoona. Hänellä on ollut piirteitä Tattoodo- ja Tease Lifestyle -sarjoissa. Hänen Instagram-tilinsä on täynnä hänen kuumia, kaarevia ja piristäviä kuvia. Hän lataa pääasiassa bikinikuviaan tililleen. Hänellä on miljoonia seuraajia Instagram-tilillään. Tämän lisäksi hän aloitti työskentelyn Inked Magazinen kanssa yhtenä heidän virallisista tatuointimalleistaan ​​vuonna 2018. Lisäksi hänen moitteeton muotitajunsa ei ole vain houkutellut, vaan myös vaikuttanut hänen nettovarallisuuteensa. Hän on yksi niistä nuorista malleista, jotka häpeävät pitääkseen hyvännäköisenä kameroiden edessä. Kaunis malli näyttää kuitenkin vähemmän häiritsevän negatiiviset kriitikot. Hänen tavoitteenaan on pitää seuraajien määrä jatkuvasti lisääntymässä sosiaalisessa mediassa. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Cassie V:n Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Cassie V:n korkeus, paino ja mitat

Kuinka pitkä Cassie V on? Hän seisoo 5 jalkaa 5 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit pähkinänruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-26-39 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, joiden koko on 33 C. Hän on myös fitnessfriikki. Kuten näet Cassie V:n valokuvista, hänen ruumiinsa on hänen suurin voimavaransa. Lisäksi nuori malli pitää kunnossa kuntoilemalla säännöllisesti.

Cassie V:n elämäkerta, ikä ja perhe

Kuinka vanha on Cassie V? Hänen syntymäpäivänsä osuu 28. maaliskuuta 1996. Hän on 24-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Oinas. Hän syntyi Vietnamissa. Hän on osittain vietnamilainen, osittain taiwanilainen. Hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu. Hän asuu vanhempiensa talossa Kaliforniassa yhdessä sisarusten kanssa.

Lue myös: Sophie Anderton (malli) Wiki, Bio, Pituus, Paino, Ikä, Nettovarallisuus, Poikaystävä, Faktat

Cassie VWiki/Bio
Oikea nimiCassie V
NimimerkkiCassie
Kuuluisa AsMalli, sosiaalisen median tähti
Ikä24-vuotias
Syntymäpäivä7. elokuuta 1995
SyntymäpaikkaVietnam
SyntymämerkkiOinas
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 34-26-39 tuumaa
Rintaliivikupin koko33 C
Silmien väriPähkinänruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5,5 (USA)
PoikaystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 200 000 dollaria (USD)

Cassie V:n poikaystävä

Kuka on Cassie V:n poikaystävä? Mallia ei ole liitetty mihinkään suhteeseen. Hän on nouseva tähti, joka on osoittanut sitoutumistaan ​​taitojensa ja kykyjensä kehittämiseen. Jonain päivänä hän haluaa voittaa Oscarin näyttelijänä. Siitä huolimatta Cassie V sanoo tietävänsä mitä show-bisneksessä tapahtuu, ja hän on valmis käsittelemään kuuluisuuden mukanaan tuomia huhuja.

Lue myös: Alek Wek (malli) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Nettovarallisuus, Poikaystävä, Etnisyys

Cassie V:n ura ja nettoarvo

Mikä on Cassie V:n nettovarallisuus? Hän jakaa muoti- ja elämäntapaselfieitä Instagramissa. Nuori kuuluisa malli on kerännyt huomattavan määrän omaisuutta mallintyön, tuotemerkkihyväksynnän, kiitoratasopimusten ja bloggaamisen ansiosta. Hänen arvonsa on arvioitu 200 000 dollaria.

Cassie V:n tosiasiat

  1. Nuorena tytön mallintyö voi olla haastavaa, koska monet nauttivat nuorten kykyjen negatiivisesta hyödyntämisestä.
  2. Hänen siro valokuvausaseensa on inspiraationa suurille seuraajille, lapsille, teini-ikäisille ja vanhemmille, jotka suihkuttavat häntä suurella rakkaudella.
  3. Hän on pakkomielle kuvien lataamisesta Instagram-tililleen.
  4. Hän on innokas lemmikkieläinten ystävä.
  5. Hän rakastaa matkustamista ja valokuvaamista.
  6. Kaikissa kuvissaan hän näyttää tupakoivan kuumalta.
  7. Hän välähti säännöllisesti käyriään rentoutuessaan ulkona.
  8. Hänestä on tullut ammattilainen poseeraamaan nihkeissä bikineissä, ja hän on osoittanut osaavansa rokkaaa myös punaisissa alusvaatteissa Instagramissa.
  9. Hän on innokas tatuointien ystävä.
  10. Hän esitteli säännöllisesti tappavia käyriään, kun hän esitti kameraa kiihkeästi.

Lue myös: Jayka Noelle (malli) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Etnisyys, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found