Ashley Ortega (Youtuber) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Nettovarallisuus, Poikaystävä, Faktat

Ashley Ortega on amerikkalainen Internet-julkkis ja YouTube-persoona. Hän esitteli itsensä maailmalle Ashleyna kanavallaan Ashley Ortega. Hänen videonsa jaettiin muutamilla suosituilla verkkofoorumeilla, ja hänen hyperaktiivinen itsensä arvostivat valtavasti foorumin jäsenet. Ashley jatkoi online-persoonaansa useista negatiivisista ja vihamielisistä kommenteista huolimatta. Ensimmäisen YouTube-kanavansa jälkeen hän loi vielä kaksi kanavaa jatkaakseen suosiotaan verkossa. Hänen videoidensa katselukerrat ovat osoitus hänen suosiosta. Mutta nähtyään kuuluisuuden molemmat puolet, Ashley on suurelta osin vetäytynyt sosiaalisessa mediassa. Hänen YouTube-kanavissaan on vanhoja videoita, eikä hän ole julkaissut mitään uutta viime vuosina. Hän on myös aktiivinen Instagramissa, joka on yksi tämän hetken suosituimmista sosiaalisen median alustoista. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Ashley Ortegan Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Ashley Ortega Pituus, paino ja mitat

Kuinka pitkä on Ashley Ortega? Hän seisoo 5 jalkaa 5 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Hänen ruumiinsa mitat ovat 33-26-38 tuumaa. Hän käyttää 32 C:n rintaliivit.

Ashley Ortega Ikä

Kuinka vanha on Ashley Ortega? Hänen syntymäpäivänsä osuu 9. helmikuuta 1997. Hän on 23-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Vesimies. Hän syntyi Yhdysvalloissa. Hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Hänellä on nuorempi sisko nimeltä Brooke. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Lue myös: Alexa Jade (Youtuber) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Ashley Ortega Wikipedia

Ashley OrtegaWiki/Bio
Oikea nimiAshley Ortega
NimimerkkiAshley
Kuuluisa AsYoutuberi, sosiaalisen median tähti
Ikä23 vuotta vanha
Syntymäpäivä9. helmikuuta 1997
SyntymäpaikkaYhdysvallat
SyntymämerkkiVesimies
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 33-26-38 tuumaa
Rintaliivikupin koko32 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5 (USA)
PoikaystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 20 000 dollaria (USD)

Ashley Ortegan poikaystävä

Kuka on Ashley Ortegan poikaystävä? Kuuma ja upea Instagram-tähti Ashley Ortega on sinkku ja samalla hän on myös hyvin keskittynyt uraansa. Itse asiassa hän ei ole myöskään puhunut mitään aikaisemmasta seurusteluhistoriastaan.

Ashley Ortega Net Worth

Mikä on Ashley Ortegan nettovarallisuus? Videoita tehdessään hän oli pukenut tumman goottilaisen meikin ja leveät kohl-reunukset. Hänen kuohuva persoonallisuutensa ei antanut hänen istua paikoillaan kameran edessä ja hän liikkui jatkuvasti ympäriinsä jutellessaan vapaasti kameraa kohti. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 20 000 dollaria (USD).

Lue myös: Quenlin Blackwell (Youtuber) Wikipedia, elämäkerta, ikä, pituus, paino, poikaystävä, nettoarvo, tosiasiat

Ashley Ortega Ura

Ashley Ortegan videot saivat erilaisia ​​mielipiteitä useilta internetryhmiltä, ​​ja vihaajat yrittivät useaan otteeseen saada hänen kanavansa alas. Ashley huomasi videoidensa suosion, ja hän vastasi poistamalla ne ennakoiden negatiivista hyökkäystä. Mutta sillä ei ollut paljon merkitystä Internetin käyttäjille, koska käyttäjät olivat jo tallentaneet kopiot hänen videoistaan ​​ja he jatkoivat niiden levittämistä.

Ashley Ortega Faktat

  1. Ashley Ortega on ylittänyt YouTube-kanavansa yli 1,1 miljoonan tilaajamäärän.
  2. Hän varttui Etelä-Kaliforniassa ja aloitti säännöllisesti videoiden lataamisen YouTubeen heinäkuussa 2014.
  3. Hänet tunnetaan hyvin ashleysortega Instagramissaan yli 380 000 seuraajalla
  4. Hän on hyvin lähellä perheenjäseniään.
  5. Hänellä on ainutlaatuinen, itsevarma ja eloisa tyyli, joka edustaa joitain brändejä, joiden kanssa hän on tehnyt yhteistyötä Yhdysvalloissa.

Lue myös: Savannah LaBrant (Youtuber) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Uusimmat viestit