Griffin Gluck (Näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Kuka on Griffin Gluck? Hän on yhdysvaltalainen näyttelijä, joka mainosti mainetta Young Artist Award -ehdokkuudestaan ​​elokuvassa Just Go with It, ja hän sai pääroolin Fox-televisiosarjassa Red Band Society Charliena. Myöhemmin hän esiintyi elokuvassa American Vandal vuonna 2017. Hän näytteli myös elokuvassa Middle School: The Worst Years of My Life.

Griffin Gluck Pituus ja Paino

Kuinka pitkä on Griffin Gluck? Hän seisoo 5 jalkaa 6 pitkänä tai muuten 1,67 metrin tai 167 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 57 kg tai 125 paunaa. Hän on myös fitnessfriikki. Hänen ruumiinsa mitat ovat 44-30-35 tuumaa. Hänellä on tummanruskeat silmät ja hiukset.

Griffin Gluck Ikä

Kuinka vanha on Griffin Gluck? Hänen syntymäpäivänsä on 24. elokuuta 2000. Tällä hetkellä hän on 20-vuotias. Hänellä on Yhdysvaltain kansalaisuus ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin. Hänen horoskooppi on Neitsyt.

Griffin GluckWiki/Bio
Oikea nimiGriffin Gluck
NimimerkkiGriffin
Kuuluisa AsNäyttelijä
Ikä20 vuotta vanha
Syntymäpäivä24. elokuuta 2000
SyntymäpaikkaLos Angeles, CA
SyntymämerkkiNeitsyt
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Korkeusnoin 5 jalkaa 6 tuumaa (1,67 m)
Painonoin 57 kg (125 lbs)
Runkotilastotnoin 44-30-35 tuumaa
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriTumman ruskea
Kengännumero10 (USA)
Ex tyttöystäväSabrina Carpenter
puolisoNA
NettovarallisuusNoin 12 miljoonaa dollaria (USD)

Griffin Gluckin ura ja nettoarvo

Kuinka paljon Griffin Gluckin nettoarvo on? Hän esiintyi varhaisessa televisiossa The Office -sarjassa ja näytteli Montyn roolia kolmessa United States of Taran jaksossa. Hänellä oli toistuva rooli Private Practice -sarjassa, joka ulottui vuosina 2011–2013. Vuonna 2019 hän esiintyi Jack Dunklemanina Netflix-elokuvassa Tall Girl. Hänellä oli päärooli lyhytikäisessä ABC-sarjassa Back in the Game vastapäätä James Caania. Kuten vuonna 2020, hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 12 miljoonaa dollaria (USD).

Griffin Gluck Bio & Family

Hän syntyi Los Angelesissa, Kaliforniassa, ohjaaja Cellinille ja tuottaja Karinille. Hänellä on vanhempi sisko nimeltä Caroline. Griffinin isä syntyi Wakayaman prefektuurissa Japanissa amerikkalaisille vanhemmille, ja hän kasvoi osittain Kobessa Japanissa. Griffinin isovanhemmat olivat Sumi (Hiramoto), joka oli japanilaista syntyperää, ja Jay Gluck, arkeologi, historioitsija ja japanofiili, joka oli juutalaista perintöä.

Griffin Gluck tyttöystävä

Kuka on Griffin Gluckin nykyinen tyttöystävä? Hän aloitti suhteen Sabrina Carpenterin kanssa vuonna 2019. Lisäksi samana vuonna pari erosi. Kuten vuonna 2020, Griffin Gluck on sinkku.

Faktaa Griffin Gluckista

  1. Hänet valittiin vuonna 2015 NBC:n pilottiin Cuckoo, jota ei valittu sarjaan.
  2. Hänen ensimmäinen tärkeä roolinsa oli kolmivuotiaana lyhytelokuvassa Time Out, jonka tuotti hänen isänsä ja ohjasi Robbie Chafitz.
  3. Hän näytteli myös päähenkilönä Hulu-elokuvassa Big Time Adolescence.
  4. Hän aloitti näyttelemisen, kun hän meni vanhemman sisarensa Carolinen kanssa kesällä järjestettävään Guys and Dolls -esittelyyn Palisades Playhousessa.
  5. Hänen suuri murtonsa tuli vuonna 2011, kun hän esitti Michaelia elokuvassa "Just Go with It".

Tiivistettynä

Hän on aktiivinen sosiaalisen median alustoilla ja hänellä on siellä valtava fani. Hän näytteli myös Sam Ecklundina molemmilla kausilla Netflixin pilasarjassa American Vandal ja näyttelee Gabea Netflix-sarjassa Locke & Key.

Lue myös: Sabrina Carpenter (näyttelijä) Nettovarallisuus, Poikaystävä, Bio, Wiki, Ikä, Pituus, Paino, Ura, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found