Jen Hatmaker (Reality Star) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Lapset, Perhe, Nettovarallisuus, Faktat

Kuka on Jen Hatmaker? Hän on tunnettu amerikkalainen kirjailija, puhuja, bloggaaja, televisiojuontaja ja reality-tähti. Hän on tunnettu HGTV-sarjan Your Big Family Renovation juontaja miehensä ja viiden lapsensa kanssa. Hänellä on yksi New York Timesin myydyin kirja: "For the Love". Viritä elämäkertaan ja tiedä lisää Jen Hatmakerin Wikistä, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, aviomiehestä, lapsista, perheestä, nettovarallisuudesta, urasta ja monista muista faktoista hänestä.

Jen Hatmaker Pituus ja paino

Kuinka pitkä on Jen Hatmaker? Hän seisoo 5 jalkaa 5 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-26-35 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, joiden koko on 33 C. Hän on myös fitnessfriikki. Hänellä on kauniit vihreät silmät ja vaaleat hiukset.

Jen Hatmakerin elämä, ikä ja perhe

Kuinka vanha on Jen Hatmaker? Hänen syntymäpäivänsä osuu 15. elokuuta 1974. Tällä hetkellä hän on 46-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Leo. Hän syntyi Kansasissa. Hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutuksensa mukaan hän valmistui vuonna 1996 Oklahoman baptistiyliopistosta.

Jen HatmakerWiki/Bio
Oikea nimiJen Hatmaker
NimimerkkiJen
Kuuluisa Askirjailija, puhuja, bloggaaja ja

tv-juontaja

Ikä46-vuotias
Syntymäpäivä15. elokuuta 1974
SyntymäpaikkaKansas
SyntymämerkkiLeo
Kansallisuusamerikkalainen
Etnisyys/ rotuSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 34-26-35 tuumaa
Rintaliivikupin koko33 C
Silmien väriVihreä
Hiusten väriVaalea
Kengännumero10 (USA)
LapsetCaleb, Sydney, Gavin, Ben ja Remy
Puoliso/AviomiesBrandon Hatmaker
NettovarallisuusNoin 3 miljoonaa dollaria (USD)

Jen Hatmaker aviomies ja lapset

Kuka on Jen Hatmakerin aviomies? Hän on naimisissa Brandon Hatmakerin kanssa. Pari ilmoitti erostaan ​​syyskuussa 2020. Entistä paria on siunattu myös viidellä lapsella nimeltä Caleb, Sydney, Gavin, Ben ja Remy. Lisäksi Hatmaker ja hänen miehensä Brandon perustivat Austin New Churchin, joka sijaitsee Austinissa, Texasissa.

Jen Hatmakerin ura ja nettoarvo

Mikä on Jen Hatmakerin nettovarallisuus? Hän on tunnettu HGTV-sarjan Your Big Family Renovation juontaja. Hänellä on yksi New York Timesin myydyin kirja: "For the Love". Tämän lisäksi hän on ollut esillä Christianity Today -lehdessä. Kuten vuonna 2020, hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 3 miljoonaa dollaria (USD).

Faktaa Jen Hatmakerista

  1. Wiki & Bio: Hatmaker vaati LGBT-ihmisten täyttä ottamista mukaan vuonna 2016.
  2. Hänen uskontonsa on kristinusko.
  3. Kun hän tuki LGBT-ihmisiä vuonna 2016, hänen perhettään on häirinnyt yhteisö, jossa hän asuu Teksasin Budassa.
  4. Hän on aktiivinen sosiaalisen median alustoilla ja hänellä on siellä valtava fani.
  5. Hän on suosittu motivoiva puhuja ja hyväntekijä.
  6. Hän uskoo: "Huomasin, että olen se, jonka luulin olevani, joka sinä luulit minun olevan, jopa nyt. Jeesus ei ole koskaan ollut lähempänä; tämä on totta, mitä olen koskaan sanonut. Kärsimys on hänen erikoisuutensa. Mikä siunattu helpotus. Kaikki kesti.”

Lue myös: Barbara Kavovit (Yrittäjä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Perhe, Ura, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit